Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב - דוקאטי 900SS שנת 1979 אנא שימו לב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופנוע הטריומף של חברנו המכובד והמקושר מאוד, לא הוחזר בעזרת אף אחד מהגורמים הנ"ל. הוא התגלה לאחר יותר משנה, במחנה פליטים ליד ראמאלה. והוברח חזרה לארץ בעזרת מתנחל, עם ביצים גדולות ושכל קטן וזה ממקור ראשון.

הוברח בנסיעה?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הוברח בנסיעה?

לא הוא הועמס על הואן של המוסך שלי ועבר את כל המחסומים בדרך. האמת חששתי שגם הואן לא יחזור עם הבחור, אך הסיכון התברר ככדאי.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם
גנבו ביחד איתו עוד שלושה אופנועים, יקרים, נדירים ויחודיים... מי שגנב, ידע מה הוא גונב.... :cry:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לא הבנתי, אז גם גנבו לך את הואן?

באו, גנבו לך את הואן, ועם הואן הגנוב העמיסו עוד 3 אופנועים? וואו.

נראה לי שאתה מבולבל תקרא את כל השרשור ותבין שהסיפור על הואן שהביא את הטריומף של בועז דגן מראמאלה, היה לפני שנים לא קשור לגנבה הזו.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

לכשייתפסו הגנבים, אשמח להתנדב לעזור להם להיפטר מאצבעות מיותרות בידיים באמצעות מזמרה, עדיפות לאחת ישנה וכהה.

:x

כבר חתמתי...

פורסם

ושבו אופנועים לגבולם!

ארבעת האופנועים שנגנבו, דוקאטי 900SS, דוקאטי 916, דוקאטי 999 ואפריליה מסלול הוחזרו!

הרעש שנוצר, השיתופים ובעיקר המודעות סייעו רבות ולאחר עניינים כאלה ואחרים ששמורים עם המשטרה והנוגעים בדבר, האופנועים הוחזרו לבעליהם!!

קיבלתי טלפון אתמול בבוקר מחבר של מישהו שנגנב לו אופנוע והשאירו אצלו את אחד האופנועים שנגנבו (ה-916). הגיעו עם אופנוע, ביקשו את האופנוע שלו לסיבוב בדיקה ואמרו... הנה.. אני משאיר את הדוקאטי שלי... ו.. נעלמו לו עם האופנוע.

השמרו מטריקים כאלה...

משם, הכל התגלגל.... מי? איך? כאמור, אין לי מידע נוסף... :)

תודה תודה תודה לכל מי שסייע בכל אופן וצורה!

ליאור, בשם בעלי האופנועים.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

משמח לשמוע שהאופנועים הוחזרו.

מי נותן אופנוע לסיבוב...?

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
משמח לשמוע שהאופנועים הוחזרו.

מי נותן אופנוע לסיבוב...?

:roll:

ל'

את באה להגיד לי שאת היית קונה אופנוע מבלי לעשות עליו סיבוב?

תמיד שאני הולך לראות אופנוע לפני קניה אני מגיע עם חבר / הורה ועם האוטו שלי, ככה שבעל האופנוע ידע שהוא בטוח להביא סיבוב, חבר שלי איתו, והרכב שלי ממש לידו. ובמקרה הצורך גם משאיר אצלו את תעודת הזהות שלי.

וד"א החזירו את האופנועים ונגנב אופנוע אחר, CRF 450 בייבוא אישי, אולי באמת הבינו שאין להם מה לעשות עם האופנועים האלה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

• תוכן חדש...