Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא נעים אושרי?

יש לו תעודת הסמכה לניהול מוסך?

יש לו מוסך מסודר?

לא פעם נרשם לכמה חברי הפורום שעוסקים במכונאות בהתכתבות ללכת למוסך מורשה משרד התחבורה.

הרשו לי לצטט את צביקה

שלום רב שאלתך מנוסחת יפה, והתשובה נמצאת למעשה בשאלה הארוכה, שכתבת!

1- אנו נמצאים במדינת חוק!

2- קים סעיף בחוק, אשר משרד התחבורה אמון לאכוף אותו, לשון החוק ובציטוט לא מהמקור הוא: לא יעסוק אדם בתיקון ברכב מנועי, ללא תעודת הסמכה, וללא מקום המורשה מטעם משרד התחבורה, ולאחר שעמד בכל הקריטיריונים ,וקיבל אישור על כך ממשרד התחבורה, הרשטת העירונית, מכבי האש, ווהמשטרה( תעודת יושר)!

3 גם אדם בעל תעודה הסמכה מטעם משרד התחבורה אינו יכול לעבוד בתיקון ברכב מנועי, בתנאי חצר ( מדרכה), ובוודאי לא בפירוק ותיקון חלפים בטיחותים( בלמים והגוי)!

יש לציין שגם חברי פורום זה , המטפלים ברכבם בבתיהם , ( גם בטיפול 10000 , החלפת מצתים שמנים, וכל טיפול אחר) עוברים על החוק, ובסמכות משרד התחבורה לקנוס אותם, אך כמובן שבגלל מצוקת כח אדם אינם עושים זאת!

ולפני שחברי הפורום עושים עלי עליהום, מחובתי לציין שזה לשון החוק,ושאני לא מנסה להפחיד אף אחד!

בברכה

צביקה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קובי,

אני שמח לראות שחוקי משרד התחבורה הם נר לרגלך,

אני מניח שאתה מיישם את אותם חוקים גם את אלו העוסקים בשיפורים :roll: :roll:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
צביקה. כתב:

שלום רב שאלתך מנוסחת יפה, והתשובה נמצאת למעשה בשאלה הארוכה, שכתבת!

1- אנו נמצאים במדינת חוק!

2- קים סעיף בחוק, אשר משרד התחבורה אמון לאכוף אותו, לשון החוק ובציטוט לא מהמקור הוא: לא יעסוק אדם בתיקון ברכב מנועי, ללא תעודת הסמכה, וללא מקום המורשה מטעם משרד התחבורה, ולאחר שעמד בכל הקריטיריונים ,וקיבל אישור על כך ממשרד התחבורה, הרשטת העירונית, מכבי האש, ווהמשטרה( תעודת יושר)!

3 גם אדם בעל תעודה הסמכה מטעם משרד התחבורה אינו יכול לעבוד בתיקון ברכב מנועי, בתנאי חצר ( מדרכה), ובוודאי לא בפירוק ותיקון חלפים בטיחותים( בלמים והגוי)!

יש לציין שגם חברי פורום זה , המטפלים ברכבם בבתיהם , ( גם בטיפול 10000 , החלפת מצתים שמנים, וכל טיפול אחר) עוברים על החוק, ובסמכות משרד התחבורה לקנוס אותם, אך כמובן שבגלל מצוקת כח אדם אינם עושים זאת!

ולפני שחברי הפורום עושים עלי עליהום, מחובתי לציין שזה לשון החוק,ושאני לא מנסה להפחיד אף אחד!

בברכה

צביקה

עוברים על החוק שלא לסבסד ולממן את הכיס של המדינה והכיס של כל המוסכים בארץ בעיקר המורשים השוחטים!!!:evil: :evil:

פורסם

תעשה לי טובה יש מלא אבל מלא חאפרים בתחום

מוסכים מורשים שוחטים? לא ראיתי שאתה מתווכח עם הרופא שלך או עם הקופאית בסופר מרקט

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

קצת מצחיק, אבל מי שמטפל במטוסים שטסים מעל השמיים ומעל הראש שלך מטפלים בהם אנשים בדיוק כמוני, ללא שום תעודות מיוחדות והשכלה מיוחדת אלה קורס מסכן של חודש וחצי שלא מסביר שום דבר לאנשים שלא יודעים שום דבר והקשר שלהם למברג מקרי בהחלט.

ו90% מהאנשים האלה לא רוצים לעשות שום דבר. והעבודה שלהם בהתאם.

ואותם האנשים הם הרבה יותר רוצחי משפחות ושכונות שלמות וערים פונטציאליים.:roll:

אם זה החוק, בוא נסגור את הפורום הטכני וזהו. הרי זה לא חוקי.

אני יתחיל לטפל במוסך ברגע שהם יתחילו לעבוד כמו שצריך. ולא לסגור ברגים עם פטישון.

אם אתה מרוצה מאיכות העבודה במוסכים, מצויין, מקובל אין וויכוח. אני לא מרוצה שסוגרים לי את הברגים במערכת ההיגוי עם פטישון. ודופקים לי עם המשולש עם פטיש 5 ועם לום מוציאים את הבול ג'ויינטים ותפוחי ההגה. רק כי להישתמש בכלי יעודי לזה זה לוקח הרבה זמן.

מוסך מסודר? מה זה מוסך מסודר? מה צריך ליהיות במוסך מסודר שאין לי בבית חוץ מליפט?:shock:

מצטער לא פגשתי שום מוסך שעובד עם מפתח מומנט ולפי המומנט של היצרן. מצטער. תראה לי אחד כזה,אשמח להכיר מוסך שיפתח את טבלת הטורקים הרלונטית לרכב ולמערכת שבה הם מטפלים יקחו ידית מומנט ויסגרו עם טורק כל בורג ובורג.

בכל מה שקשור למערכת ההיגוי והמתלים אני עובד על ידית מומנט וספר צמוד אליי. ומה עם המוסך שלך? עושים את אותו הדבר?

בעצם אני לא חייב לתת לאף אחד דין וחשבון, מי שמכיר אותי (לא ניראה לי שיש פה כאלה) יודע בדיוק איך אני עובד.

אז בוא תסביר לי איך בעצם כל רכב שאני יתקן זה מפגע סביביתי ורוצח משפחות פוטנציאלי. והייתי שמח אם תעשה לי על השאלה הזאת.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
כי יש לך שאלות קיטבג מפגרות שמראות על חוסר הבנה בסיסי

מבטיח לך שאם זה היה כתוב בספר רכב לא הייתי שואל.

בגלל שאני לא יכול לדעת הכל, אז לומדים. ואי אפשר ללמוד דרך האינטרנט אלה רק דרך העשיה, דרך האינטרנט אתה יכול לקבל מידע.

בדיוק כמו שגיליתי בטייסת את ידית המומנט אני משתמש בה.

שאלתי, הסבירו לי השכלתי, ישמתי,בדקתי. הכל בסדר.

שאלת קיטבג זה לאיזה כיוון פותחים את הבורג. יש לי תסביך עם זה. אני לא יודע לאיזה כיוון מסובבים, אבל עשיתי לזה כלי יעודי שעוזר לי בנושא הזה. קוראים לו פיה של בקבוק קולה ופקק.

פורסם
כי יש לך שאלות קיטבג מפגרות שמראות על חוסר הבנה בסיסי

קובי כנראה קמת לא על הצד הנכון היום .

לא יפה איך שאתה כותב.

פורסם
קובי כנראה קמת לא על הצד הנכון היום .

לא יפה איך שאתה כותב.

קובי אף פעם לא קם על הצד הנכון,

אבל מה שהוא אומר בד"כ נכון....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אדם שבדרך כלל מה שהוא אומר נכון,יהיה נכון אם גם

ילמד איך להגיד את זה.:-)

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

הקיצר תיראה איזה חלקים מקורייםאתה צריך ואת השאר תעשה במכון או מוסך שמתמחה בעיניין כי לא משחקים בדברים האלו.

פורסם

בפרונט אני לא הייתי מתעסק, אלא הייתי לוקח את הרכב למכון וותיק מאוד,וכשתגיע לגשר הזה אני מאמין שיוכלו להפנות אותך,אולי תעלה תמונה של השילדה כדי שנראה איפה היא עקומה?

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
בפרונט אני לא הייתי מתעסק, אלא הייתי לוקח את הרכב למכון וותיק מאוד,וכשתגיע לגשר הזה אני מאמין שיוכלו להפנות אותך,אולי תעלה תמונה של השילדה כדי שנראה איפה היא עקומה?

השלדה לא עקומה, אלה המדידות שלי בשעות הערב החשוכות היו עקומות.

נעשו מדידות בכל ההלכסונים שרק אפשר כשהמנוע ברכב והמדידה באור יום.

בסוף השיפוץ אני אגש למכון פרונטים על מנת לעשות כיוון פרונט כמו שצריך. את הקומבינה עם השימסים אני ישאיר כמו שזה. מכיבן שלא מצאתי בספר רכב את ההסט אפ של היצרן. :roll:

• תוכן חדש...