רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 994 צפיות
ביום שישי ה15 לחודש בכפר חסידים השקה של מוצרי meguir's לטיפוח ושימור הרכב .
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברים שלום, אני שואל מתוך סקרנות ולא מתוך קטנוניות. כשאני מפעיל מגבים בקורטינה, ברגע שאני עוצר את הפעולה המגבים נשארים תקועים בדיוק באותו מצב בו עצרתי ולא חוזרים למטה כמו בכל רכב נורמלי. האם זה אמור להיות ככה או שיש איזה רכיב שהתקלקל שאמור אוטומטית להחזיר למצב ההתחלתי? בוקר טוב שיהיה!
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 714 צפיות
קרלייל היא האחות הקטנה של הרשי ובאביב עד הסתיו מתקיימים כמה אירועים שכדאי לשים לב אליהם. קרלייל מאד נגישה, היא נמצאת במזרח ארה"ב בין ניו יורק וושינגטון הבירה וקימות טיסות ישירות מישראל לניוארק ולפילדלפיה הסמוכות יחסית (3 שעות נהיגה +-). אז ככה: 14 - 18 באפריל, אירוע האביב שדומה מאד באופיו לאירוע בהרשי. אירוע כללי של מכירת מכוניות וחלפים. 9 - 11 מאי, אירוע למכוניות אובורן, כולל שוקעתיק למכוניות וחלפים. 17 - 19 מאי, אירוע דומה למכוניות מיובאות ומכוניות "קיט" (להרכבה עצמית) 7 - 9 ביוני, מכוניות פורד (אני אהיה שם..) 21 - 23 יוני, מכוניות GM 19 - 21 יולי, מכוניות קרייזלר 2 - 4 אוגוסט, משאיות קלאסיות 23 - 25 אוגוסט, קורבט. 2 - 6 אוקטובר, אירוע הסתיו שמקדים…
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תהנו ....
-
מזל טוב ובשעה טובה לסמי בירון על הרכש החדש אחרי יותר מ20 שנה ויותר משנה ביקרתיה הפיזו יקבל בית חם ויחזור לנסוע בכביש הארץ מספר תמונות מצרפות ושוב רוצה להגיד לאהרון תודה על הידיי זהב שלך וכן הסיפור המלא בהמשך על המציאה והרכש ושלא נשכח הביקרתיה
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אבקש לדעת לאיזה דגם של סיטרואן שייך ההגה הנ"ל. תודה מראש לעוזרים. אילן
הודעה אחרונה מאת bxgti, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
על השולחן שלי הרבה חתיכות מעור כבר שנה היום החלטתי לעשות איתן משהו אז לקחתי עור איכותי בצבע שחור חלקתי אותו לשלושה חלקים כך שיתן לי את היקף ההגה בלחץ +ס"מ לכל חלק בשביל התפירה . לאחר מכן חיברתי את שלושת החלקים יחד תפרתי שוליים משני צידי העור גם יפה וגם נותן חיזוק במתיחה ! וצריך המון אבל המון סבלנות בשביל לתפור את העור על ההגה והתוצאה לפניכם
הודעה אחרונה מאת שוקה, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 954 צפיות
השנה לא עשיתי מבחן רישוי ל LAMBRO. ותוך כדי עיון במסמכי הרישיונות שם לב שבינואר השנה הייתי צריך לעשות מבחן רישוי. וזו סיבה למסיבה. בינואר השנה מלאו 50 שנים ל LAMBRO . קצת על סיפור חייה. הריקשה משנת ייצור 1963. שימשה את בעליה כרכב שירות לתיקון כלי בית (מ. כביסה מכסחות דשא וכו'). בשנת 1983 בערך הריקשה אוחסנה במחסן בסוף שנת 2006 גיליתי אותה וב2007 רכשתי אותה. אני הבעלים השני שלה. אז מה יש לנו פה. ריקשה בת 50. בעלים ראשונים החזיק בה 44 שנה. ואני הבעלים המאושר 6 שנים. יום הולדת שמח לך ריקשה. נ.ב הבעלים הראשונים העביר לי מפתחות ועל מחזיק המפתחות כתוב בכתב ידו רולס רויס ואז אמר לי שכך קראו לה במשפחה.
הודעה אחרונה מאת ICM IS, -
- 6 עוקבים
- 257 תגובות
- 63.6 אלף צפיות
אז ככה... מזה שנים אני רואה את ההם, שם בחו"ל, הגויים הללו... בונים קפה רייסרים על פלטפורמות שונות ולאחר חיפוש מועמד, החלטתי להשיב מלחמה "התחדשתי" בהונדה CB350 שנת 1970, אשר לדעתי יכול להוות בסיס מצויין לקפה רייסר כפי שאני רואה אותו בחזוני (ואני בכלל לא שותה קפה..). אגב, מי שלא מכיר את המושג - בבקשה: http://en.wikipedia.org/wiki/Caf%C3%A9_racer האופנוע לא נסע... כך וכך שנים... אך השלדה במצב מצויין וזה בעיקר מה שמעניין אותו בפרויקט כזה... יתר החלקים גם כך יפורקו ויוערכו על-]י מצבם ויטופלו בהמשך. להבדיל מפרויקטים אחרים שעשיתי בעבר, אני מתכוון לתת פה "חופש ביטוי" לעצמי מבחינת העיצוב, האלמנטים, החומרים וכו', תוך התעלמות מהמילה המוזרה הזו שמוכרת …
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 1 תגובות
- 762 צפיות
שלום לכולם! האם מישהו כבר מייבא לארץ את התוסף? אשמח לקישור או טלפון של ספק.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סיפורה של בת זוג חבר/חובב במפגש הצפוני: לאספנות רכב נחשפתי וחלקים לבעלי מחו"ל גררתי, במכס בדיקה עברתי, ולמוכס ה-"DRAM" הצגתי, בפניו טענתי, זו מתנתי לנישואים בטוחים ומאושרים. באוטו הוא שוכב למטה, ואני מפמפמת בברקסים מלמעלה. אני מוציאה אוויר מהמשאבה והוא עם האוטו מוציא לי הנשמה. הוא קורא לי "נשמה שלי", ואני קוראת לו "מכונאי צפוני שלי". למפגש הצפוני בשישי נוסעים ביחד, אני בפגישת נשים פותחת, את הקפה והעוגה אף-פעם לא שוכחת, אצלנו בפגישה השיחה קולחת, חוויות מהילדים, מהנכדים, מהדיאטה, והשכנים,…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
שלום חברים טיול ספונטני ביום שבת 16.3 לכוון הרמה עולים מחמת גדר ויורדים מאזור הבניאס נפגשים בשעה 10:00 בצומת אלונים במרכז הקניות צהרים נאכל כנראה במסעדה להתראות איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
אומים "נעילה"
מאת דרור- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש אומים "נעילה" - לבורג 7/16 (לא ניילוק ) הברגה NF עדינה . מי שקשור לחנויות ברגים ויכול לעזור , אני צריך 4 כאלה . אצלי כאן לא השגתי ונאמר שלא יביאו כמות קטנה כל כך . תודה לעוזרים . דרור .
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למי שפספס היום את עיתון ידיעות אחרונות 12/3/13. מצורפות 2 כתבות בהן מוזכרים רכבי אספנות. הכתבה הראשונה על ד"ר מטי צרפתי : Uploaded with ImageShack.us כתב: מתן צורי. צילם: גדי קבלו. ל'
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא אחת אני מוצא עצמי מחפש ומחפש בלוחות המכירה של רכבי אספנות. כאן בפורום, ביד 2, בעתונים ואיפה לא? בראשי כבר "קניתי" חצי עולם בינתיים. ובחניה אין עדיין כלום. אם גם אתם סובלים מאותה תסמונת, שתפו בסיפורים המעניינים שלכם (קרדיט לכותרת: יהודה אטלס)
הודעה אחרונה מאת avnerak, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בסוף השבוע החולף התקיימה אחת התערוכות הגדולות בגרמניה לכלי רכב ישנים וקלאסיים. התערוכה השתרעה על מרבית ביתני מרכז התערוכות בשטוטגארג וכללה הרבה כלי רכב, אוטובוסים, משאיות, כלי רכב חקלאיים וכמובן שוק חלפים גדול גם כן. לאור ריבוי התמונות והנושאים השונים חלקתי את האלבומים: לחובבי האודי קודם כל: https://picasaweb.google.com/108881303242081228903/Audi?authkey=Gv1sRgCJ6ZnI2urvvOzgE לחובבי האוטובוסים והמשאיות: https://picasaweb.google.com/108881303242081228903/TrucksBuses?authkey=Gv1sRgCKmL9Y_kp_Kp9wE לחובבי האופנועים: https://picasaweb.google.com/108881303242081228903/Motorcycles?authkey=Gv1sRgCKSFxf6htqWJVw ולחובבי הטרקטורים: ht…
הודעה אחרונה מאת mdvir, -
-
- 1 תגובות
- 706 צפיות
http://info.drom.ru/misc/22987/
בעיית רישום
מאת otwito- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 849 צפיות
שאלה, יש לי רכב מסוג ביואיק סנצורי אך ברשיון הרכב כתוב פונטיאק הרכב במקור דיפלומטי. עד עכשיו המצב היה ככה.
הודעה אחרונה מאת מרמורק, -
- 21 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הייתה לנו קבלת פנים לרכבים ששופצו, עוגה טעימה, אוכל, חברים מקסימים והרבה אלפות יפיפיות. המפגש היה במקום החדש שלנו באזורי חן מול המרכז המסחרי.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
שלום חברים, ככל שידוע לי, גם משיטוט פה בפורום, לא ניתן להחזיר רכב שהוגדר כ'רכב אספנות' במשרד הרישוי חזרה לסטאטוס של רכב רגיל (לא אספנות). לאחרונה מסרו לי במענה הקולי של משרד הרישוי, שדווקא כן ניתן להחזיר רכב אספנות חזרה להגדרהשל רכב רגיל. ושמעתי את הדעה הזו מעוד כמה אנשים. האמנם? האם קיימת אפשרות להפוך את הוולוו לאספנות ואח"כ והתחרט ולהוריד את הגדרת האספנות?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
חברים שלום, כמו שאתם יודעים קניתי לאחרונה קורטינה. במהלך השבועיים שהיא אצלי היו כמה דברים שביאסו אותי... 1. נכנסתי עם האוטו לשטיפה וקיבלתי מקלחת מנזילות מ-4 חלונות. האמת בנסיעה שומעים רוח וצפצופים אבל לא חשבתי שהמצב כזה גרוע. בדקתי בזגגות רכב ואף אחד באשדוד לא מחליף גומיות בדלתות. ובכלל היו נזילות דרך המסגרת ודרך השמשה ואני בברוך רציני מה אפשר לעשות עם זה. 2. בדקתי לגבי צבע כללי, הפחח טען שעל מנת לצבוע יש להסיר את השמשה הקדמית. אבל, אי אפשר להשיג את הגומי מסביב לשמשה וגם את השמשה במידה והיא תינזק. בינתיים החלודה מתפשטת מסביב לשמשה אבל אי אפשר להוריד שמשה בגלל הגומי שינזק בהורדה ושמשה אם תישבר!!! 3. הבקאקס שלי מרעיש בנסיעה, לגבי זה אין לי מושג האם מתקנים/מחליפי…
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
לא הצלחתי להבין מה היגיון המקצועי בכך שרכב בן 29 שנים שהיה ללא רישוי, לדוגמה, 28 שנים - כן צריך מכון בדיקה! ואילו רכב בסטטוס אספנות בן 30 שנים, שהיה ללא רישוי, לדוגמה, 28 שנים - לא צריך מכון רישוי?. הרי הזמן יעשה רע, מבחינה מכנית, באופן זהה לשניהם, ולשניהם יהיו ליקויים מכנים הדורשים תיקונים. למה "בחלוף השנה המבדילה" משפיע על הצורך במכון בדיקה? *הודעה זו פורסמה על-ידי במקור בתאריך 9/3/13 שעה 19:41, נשמרה ותועדה.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 1 תגובות
- 652 צפיות
(המספר המלא שמור במערכת ) אני חושב שראיתי פעם תמונה שלה מפורסמת אי שם בפורום, אולם לא הייתי בטוח לגבי המספר. אם אכן בעליה הנוכחי מסתובב פה, ואם היא עדיין קיימת, אשמח אם הוא יצור איתי קשר כיון שבמסגרת העברת הדירה של אימי מצאתי פריטים שעשויים לעניין אותו.
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
הי, יש לי MGB שנת 66 שירשתי מאבי. אני רוצה לשפץ אותה ולהחזיר אותה למצב נסיעה. יש המלצות על מוסכים מתמחים?
- 1 תגובות
- 935 צפיות
עשיתי הזמנה לחלק מסויים לרכב בתאריך 10.2.13 היום אני נכנס לחשבון שלי ורואה שהמוצר לא יצא לדרך עדיין,יש לציין שהספק מתחייב לחמישה ימים למשלוח,יצרתי קשר עם שירות הלקוחות ותשובתם היתה,אנו מתחייבים למשלוח בתוך 40 ימי עסקים אך רק לאחר שהמוצר נקלט במחסנים שלנו,(ז"א קנית היום תקבל אותו ב 2014) זאת הפעם האחרונה שאני מזמין דרכם
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
לאן?מישהו יודע
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
האם יתקיים החודש שוק עתיק "נורמלי" (בחולון) ?? וללא תשלומי כניסה למיניהן..?
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 930 צפיות
שלום לכולם . אני הזמנתי כמה חלקים לרכב שלי מ-EBAY . ריציתי לדעת מה הנוהל לגבי ייבוא חלקי חילוף של רכב . אני צריך אישור מיוחד או משהו הסגנון ? מדובר בחלקים קטנים ולא יקרים כל כך תודה לכם חברים ושבוע טוב .
הודעה אחרונה מאת jordanT, -
- 1 תגובות
- 658 צפיות
שלום חברים אשמח לקבל המלצה שלא פוחד מרכבים ישנים מאיזור המרכז. אני רוצה לעשות לרכב שלי (סיויק 1989) פחחות וצבע כללי + פנים הרכב. הרכב כרגע מפורק ולא יכול לנסוע ממוסך למוסך לקבל הצעות מחיר. לכן נדרש מהפחח שרוצה לקבל את העבודה לבוא אלי הביתה לכוס קפה ולתת לי הצעת מחיר. אשמח לקבל המלצות, תודה
הודעה אחרונה מאת פורוצ, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש יד מרדכי החודשי בדרום המפגש הבא יתקיים ב – 09.03.13- בקפה ג'ו, מפגש ' יד מרדכי', צומת יד- מרדכי, בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש תינתן הנחה של 10% בהזמנות בקפה ג'ו, כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. בעלי כלי רכב אספנות מאזור הדרום מוזמנים למפגש . לפרטים נוספים יש לפנות אל: דובי שטרנברג- 2715049- 052 צביקה מרגלית- 2592839- 050 בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת אריאלקרו,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 317 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elibaba
- Night Driver
- zvigolden
- avargel
- בן מיכאל
- santiago
- סולל הדרך
- Michaelgir
- איתי200
- Alberrto
- MiniMiz3r
- משה321