רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
מסיבת אביב-חביב לאספנים אספניות ולמה שבניהם. לא משנה לנו על במה או איך אתם נוהגים. לא משנה לנו דת, גזע, או מין (בעצם מין משנה, העיקר שיהיה הרבה וטוב!) נפגשים בשישי הקרוב פאב הטוביה י-ם רח שושן 8 אפשר לבוא לבד, אפשר גם בחבורה אפשר ברכב אופניים או רכבת קלה. לאלה שהיו, לאלה שרצו, לאלה שתמיד הבטיחו ושכחו. יהיה שמח, ויהיה טעים, יש שעון קיץ ככה שאין סיבה למהר. נפגשים החל מ-14:00 ועד שצרכים לחזור. מצפים לכולם ומי שלא בא ... שפן!
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
אני עומד להפוך לבעליה המאושרים של "רוזנת" 900 וכיוון שאין שום סיכוי למצוא משהו כתוב או ספר בנושא אשמח אם מי מהנוכחים זוכר או טיפל ברכב כזה ויודע לספר לי באיזה שמן להשתמש עבור המנוע? הכוונה לאיזו צמיגות וכו'. שאלה נוספת, שמן גיר בקונטסה אני יכול למלא לבד או שצריך "בור" ? והשאלה האחרונה למקבץ הנוכחי היא לגבי שעון הדלק שאינו עובד בה, אני קדים מאוחר למוקדם אבל אם אחרי הכל אגלה שזה בכל זאת המצוף האם מישהו כאן זוכר אם יש להוריד בה את המיכל כדי להגיע אליו או שניתן להגיע מתוך הרכב ( מתחת למושב האחורי אולי ?) תבוא הברכה על כל מי שיתרום מידע ויעזור לי להכיר טוב יותר את המנוע ולטפל בו נכון מעכשיו ( קצת מאוחר להיזכר אחרי 50 שנה אבל אם מיישרים קו אז מייש…
הודעה אחרונה מאת ilanmurad, -
- 5 תגובות
- 832 צפיות
שלום, לאור פרסומי תמונות ממפגשים ותערוכות בהן בקרתי באזור שוויץ וגרמניה, פנו אלי לאחרונה מספר חברי פורום בבקשה לחלוק עמם את המועדים הקרבים למפגשים נוספים. לאור בקשה זאת מצאתי לנכון לרכז ולנסות לעדכן אחת לחודש את המועדים הידועים לי (מתוך עיתונות מקומית וללא אחריותי ) בחודש חודשיים הבאים. תוכלו למצוא מצורף קובץ PDF המכיל את המועדים וקצת מידע על המפגשים, בשפה המקורית בדרך כלל. מקווה שהדבר מסייע, ואשמח להערות והארות. בברכה, דביר Germany & Swiss Oldtimer shows Nov. Dec. 2012.pdf
הודעה אחרונה מאת mdvir, -
מעין התנצלות
מאת lulisa- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 823 צפיות
אמנם נרשמתי לתצוגה בלטרון, ותפסתי מקום - ולא הגעתי. הסיפור שלהלן מנסה להסביר מדוע, והוא מעין התנצלות: http://wp.me/pXLKy-1ur
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום... ממש עכשיו... החלטתי על הפרויקט הבא: השתלת המנוע של הקורבייר (בוקסר, 6 צילינדרים) בספורט פרינץ! שעת עבודה והמנוע של ה-NSU כבר בחוץ: זה המנוע של הקורבייר, אפרק אותו מהאוטו עד הבוקר ועד סוף היום תסתיים בניית התושבות וההשתלה! עוד תמונות, בקרוב ליאור.
הודעה אחרונה מאת cb750, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 763 צפיות
שלום חברים וחג שמייייייייייייח !! ב 15.05.2013 יהיה המפגש השנתי המסורתי של כרמיאל זאת השנה השלישית וכל שנה נהיה יותר טוב. זה עקב הנוכחות שלכם,בלי זה ,זה לא יכול להיהות!! השנה ,אנחנו מחכים לכם עם הפתעות !!! שלכם אנריקה-ברלה-אסתי עירית כרמיאל יחד עם מועדון ה5 פסטיבל שבועת כבר מסורת של אוהבי רכבים קלסיים, וכול דבר עם גלגלים ומנוע
הודעה אחרונה מאת oldspice, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חג שמח לכולם!, העבודה גוזלת ממני הרבה זמן בתקופה האחרונה אז הפרוייקט עדיין מתקדם אך על אש קטנה, כעט אנו ניצבים בפני אתגר טרם סגירת ראש המנוע, ברכב פלאנג' מים אשר מחבר בין ראש המנוע לחלקו העליון של המקרן, חלק זה עשוי אלומינוים ואותו אחד שפורק מהרכב לא רק שאינו מקורי בעליל (בנייה מקומית גרועה ביותר) אלא גם מתפורר. בעל המקצוע הנחמד שהכין אותו בזמנו כנראה בטח כל-כך ברכבים גרמנים אשר שלל את הסיכוי שמא יבוצע לרכב ראש-מנוע והלחים את החלק כך שאי אפשר לפתוח את הבורג . השאלה היא האם משהו מכיר בעל-מקצוע אשר יידע להלחים לי חלק כזה חדש, או שמא יש חלק שלדעתכם מתאים מרכב אחר? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 0 תגובות
- 826 צפיות
אני יודע שהנושא הזה עולה כל פעם מחדש, אם מישהו שמע על חניה להשכרה בחיפה, סגורה עם אפשרות לקחת את האוטו כל זמן שאני רוצה, עד 200 שקל בחודש תעדכנו מצאתי בזמנו אחת כזאת בסביוני דניה ולא לקחתי לצערי.
הודעה אחרונה מאת bmw ricer, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי חברים וחג שמח וכשר לכולם. הבוקר הנוכחי התחיל כרגיל, מזג אוויר נפלא, מצב רוח טוב וכמובן המון סידורים לעשות. יוצא אני מהבית ו.... עומדת מולי יצירת מופת מוטורית. יפה, מבריקה, מטופחת ונדירה במיוחד. במקרה והבעלים הוא חבר פורום זה רציתי למסור לו שאפו ענק על הפרויקט- לא הפסקתי לחייך. רכב טעים ביותר וכייף שיש כזה בארץ.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי vw golf mk1 1982 הרכב רשום כ"רכב אספנות" ברישיון הרכב. שונה לסטטוס הנ''ל לפני כחצי שנה ומאז לא עבר טסט. הרכב אינו מוקפא במשרד הרישוי, ברצוני להעביר בעלות לאדם אשר מעוניין ברכב, מהי הפרוצדורה? האם ניתן פשוט להעביר על שמו ושהוא יגש לטסט? או שעליי להקפיא ולשחרר נעילת העברת בעלות ולגשת לדואר? תודה, כפיר.
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- 24 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אירוע פסח השנתי של מועדון החמש בחניון 'שער הכרמל' ביום שבת, 30.3.13- חוה"מ פסח תצוגת רכבי חברי המועדון, יום כיף על המנגל, חידון בתחום הרכב ועוד... האירוע ייערך, בין השעות 10:00-14:00 , בחניון 'שער הכרמל', קק"ל, צומת אליקים. איך מגיעים: לבאים מהמרכז נסיעה בכביש 2 (החוף) לכיוון צפון ופניה בצומת זכרון לכיוון כביש 70. אחרי צומת פורדיס וצומת בת שלמה מגיעים לצומת אליקים. פונים בה שמאלה לכיוון דליית אל כרמל וכ- 500 מטרים אחרי אורחן (לא פעיל) יש פניה ימינה לתוך חורשה גדולה ולחניון. הערות: הכניסה למתחם לחברי מועדון החמש, כנגד הצגת כרטיס חבר בתוקף. חברים המגיעים עם רכבי אספנות יחנו בחניי…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 8 תגובות
- 977 צפיות
מזג האויר ושעון הקיץ האירו לנו פנים! האדומים:
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שמעתי שהולך להיות יום מסלול של אלפות בערב חג (תודה לראובן...), אז יצאתי עם המצלמה. במקור לא חשבתי שיהיו יותר מדי מכוניות קלאסיות, אלא שהסתבר לי שהקלאסיות נתנו את הטון, למרות המכוניות המודרניות שהיו שם. היה משעשע לחזות בשלושה קורבטים מגמדים את המסלול, שכבר ככה הוא קטן... בכל אופן, קבלו גלריה בפליקר, כרגיל כאן אני מעלה כמה טעימות. היה כיף. אני ממליץ לכולם לנסות. הכי נחמד היה לראות את הנהגים המזיעים אך מחייכים אחרי כל סבב של הקפות. אז תהנו:
הודעה אחרונה מאת raanan, -
המנוע הוא מנוע 305 של פונטיאק גרנד פרי שנת 84.ואני צריך להזמין מכסה מפלג ורוטור, ל acdelco יש מכסה שמספרו 336 וגם יש 559 האם מישהו יודע איזה מכסה בודאות אני צריך? וגם איזה רוטור בדיוק? תודה רבה על העזרה
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 854 צפיות
יש ביקוש למפגש מחר באצטדיון ר"ג ?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
איתור טילון ICM 1 2 3
מאת ICM IS- 31 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
מי שבבעלותו כעת (או שהיה בעבר) טילון ICM מספר רישוי 677-458 שנת ייצור כנראה 1971. צור קשר בה"פ יש לי מידע מעניין עליו.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 9 תגובות
- 955 צפיות
היום במקרה ראיתי שהרדיאטור חימום של תא הנוסעים נוזל קלות באיזור הדשבורד בצד הנוסע, כאמור ברכב הנ"ל אין תא כפפות, עד כמה מסובך להגיע אל הרדיאטור הזה ע"מ להחליפו או לתקנו? אוליי בכלל עדיף לעקוף אותו ולבטלו, מה דעתכם בעניין?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
זקוק לעזרה במציאת פתרון. אחרי 3 חודשים שלא היה לי זמן להניע את הברזיליה המפוארת, הצלחתי היום להעיר אותה לחיים, בדקתי שמן ולא חסר אפילו מיליליטר אחד. שטפתי אותה, הכנסתי את הטסות למדיח כילים כי אחרי החורף הגשום לא היו במיטבם, סיפרתי לה שמחר נוסעים לנתניה ואז, בבדיקה שיגרתית, לא מוצא את הביטוח. גרוע מזה, לא זוכר אם חידשתי או לא (כוכב שביט) וכל זה בשעה 5 בערב כשאין עם מי לדבר. ומכאן אני פונה לעזרה,אם מישהו יודע טלפון "חירום" שלהם או כל רעיון יצירתי (וחוקי) אחר יתקבל בברכה. אני לא מבאי המפגשים ה"שרופים", בעיקר מחוסר זמן אבל המפגש השנתי של המקוררים זה ארוע שחבל להחמיץ, בעיקר אחרי ששטפתי את הטסות במדיח... תודה מראש גבי גלזר 054-4977333
הודעה אחרונה מאת gabyglazer, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם רכב שבעליו "הוריד אותו מהכביש" אך ורק בגלל שהפסיק להשתלם לשלם את אגרת הטסט וכעת הוא מוסר את הרכב (מודל 92) ניתן להחזרה לכביש ? האם יש אגרה מסויימת ? מכון תקנים ? הרכב בלי שנה וחצי טסט, אולם הורד מהכביש כאמור לפני שנה ומשהו.
הודעה אחרונה מאת natan5, -
- 3 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לילה טוב חברים, אני צריך מחזיר שמן ומחר אהיה בחיפה, מישהו מכיר מקום שמוכר מחזירי שמן? אני זוכר שלפני שנים היה בית עסק ברח הנמל שהתעסק בכל מיני אטמים תודה
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 16.3 אלף צפיות
בוקר טוב וחג שמח לכולם, אני צריך לנקות מנוע ועוד חלקים (של אופנוע) אני יודע שהיה נהוג לנקות עם נפט אבל בימינו כל כך קשה להשיג נפט ואין שום תחנה ברדיוס קרוב אלי שמוכרת נפט. האם אפשר במקום נפט להשתמש בסולר או בדלק? תודה ערן
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
חג שמח לחברי פורום אספנות, בהמשך לשרשור הנ"ל: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=470278 ולאור מיעוט התגובות שזכיתי להם בשרשור ההוא, אנסה את מזלי כאן לאור הנסיון הרב שיש כאן בייבוא אישי של רכבי אספנות שהרי התהליך בסופו של דבר (כמעט?) זהה לחלוטין. אני מעוניין לייבא רכב מארה"ב (שאיננו אספנות לצורך העניין) ויש לי מספר שאלות בנוגע לתהליך - אשמח להתייחסותכם: באתר משרד התחבורה ובתצהיר שעלי לחתום עליו רשום כי אסור עליי לשלח את הרכב טרם קבלת רשיון הייבוא, כלומר עלי לרכוש את הרכב ולאחסנו שם לתקופה של כחודשיים עד לקבלת הרשיון הייבוא, ורק אז לשלח אותו? האם זה סביר שהתהליך כ"כ ארוך? במידה וכן, כיצד ייבואני רכב בייבוא אישי מתחייבים לרכב "על הכביש…
הודעה אחרונה מאת Aino, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ההשתתפות היום היתה מינורית אולי בגלל מזג האויר הקודר והטיול שנקבע למחר . אבל היה שמח! חג פסח שמח וכשר לכולם!
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 3 תגובות
- 760 צפיות
שלום בספר רכב נאמר להשתמש בשמן דקסרון II, אבל לא הצלחתי להשיג את זה בשום מקום. האם מותר להשתמש בדקסרון III? אני מתכונן לרענן את השמן כחלק מטיפול תקופתי אבל אי אפשר לרוקן הכל אלא רק כשליש בערך, ולא ידוע איזה שמן יש כרגע. תודה
הודעה אחרונה מאת ALX, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
נסיון ל fishing, אתה מקבל במייל מיכתב שניראה ממש כמו של פי פאל בזו הלשון- "זוהי הפעם האחרונה שאתה מקבל אתראה זו לעכון פרטיך האישיים" בהמשך יש לינק שפותח דף עם טופס שבו יש לעדכן את הםרטים, כוךך כמובן כרטיס אשראי. זהירות!!! זו הונאה. אריה
הודעה אחרונה מאת markmakov, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אני מעוניין לשפץ את הפיאט 850 קופה שבבעלותי ואני מחפש סדנה שתעשה את כל השיפוץ פחחות רפדות ומכניקה כסף זה לא בעיה האם יש מישהו שמכיר ויכול להמליץ על סדנה שכזו?
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
את בוקר יום שישי התחלנו בסימן מעשים טובים. במסגרת ניהול קשרי קהילה של מועדון החמש זכינו לקחת חלק בתרומה לעמותת חיים - למען ילדים חולי סרטן. המשימה היתה להסיע ילדים מביתם לנמל ת"א, לתחילתו של יום עמוס חוויות. מהשפלה יצאנו עם 3 רכבים לאסוף את טל, מאשדוד. בשיירה הקטנה והצבעונית טל בחר לשבת במוסטנג של ירון ולהנות מתשומת הלב של הנהגים בכביש כשהפורשה של בועז והפיאט הכתומה מזמזמות מסביב. בנמל פגשנו את דיויד מהמועדון שליווה ילד נוסף מירושלים ומימש עבורו חלום, שהילד נהג כל הדרך לת"א בקורבט המוזהבת. מרמת גן הגיע אמיר שערב לפני התקשר לילד אותו נבחר ללוות והגיש לו את רשימת החלומות לבחור מתוכה רכב לנסיעה, הבחירה נפלה על 911 פתוחה. כך הגיעו שלושתם והחלו ביום גדוש חוויות…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 8 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ביום ו' , 22.03.13 נקיים טקס הרמת כוסית לכבוד חג הפסח . כולם מוזמנים לחגוג איתנו. נפגשים בשעה 14:00 בטוביה חברי המפגש מתבקשים כולם להגיע לאירוע. במפגש נקבע סידורים אחרונים למציגים בשבוע לאחר מכן בלטרון ובהכנות לטיול הסניף לצפון בפסח.
- 5 תגובות
- 990 צפיות
למרות משחק הכדורגל נפנשנו בנוקיה כהרגלינו , והפעם בתוספת הרמת כוסית לכבוד חג הפסח. מקבץ תמונות
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מצאתי את התמונה במצגת באתר נוסטלגיה. האם הרכב הזה הוא 260D ? נראה לי לפי 3 החלונות , וכי הדגם הזה שימש כמונית. מאוד נדיר לראות צילום של מרצדס בארץ ישראל המנדטורית
הודעה אחרונה מאת IdoK21,
-
מי מחובר 13 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 146 אורחים (הצג רשימה מלאה)