Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשפץ את הפיאט 850 קופה שבבעלותי ואני מחפש סדנה שתעשה את כל השיפוץ פחחות רפדות ומכניקה כסף זה לא בעיה

האם יש מישהו שמכיר ויכול להמליץ על סדנה שכזו?

פורסם
אני מעוניין לשפץ את הפיאט 850 קופה שבבעלותי ואני מחפש סדנה שתעשה את כל השיפוץ פחחות רפדות ומכניקה כסף זה לא בעיה

האם יש מישהו שמכיר ויכול להמליץ על סדנה שכזו?

רון קאר מהרצליה ותכין הרבה ג'ובות.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

בנתניה באזור התעשיה הישן. ראיתי לאחרונה 500 משופצת.

להפגת מתחים: husberg 250f 2014

לי ולילדים: פגארו Q 2800 ארוך. 2000 אוטומט יד2

לי: PX200 88 + side car פיאגו סי 1991 בשיפוץ, Vespa 50 N 1973

לאשה רנו גרנד סניק דיזל.

פורסם
תפצל את העבודות

אין פה סדנאות בארץ ברמה

אתה לא יכול להתמחות בכל התחומים .

+1

וחבל שאין בארץ סדנאות כאלו

פורסם
תפצל את העבודות

אין פה סדנאות בארץ ברמה

אתה לא יכול להתמחות בכל התחומים .

+1

וחבל שאין בארץ סדנאות כאלו

האמור למעלה נכון,

אבל הדבר טבעי וברור.

הדבר תלוי בנו, בנכונותנו לשלם.

סדנה שכזו תהיה יקרה מאד,

ואילו אנו האספנים (ברובנו עכ"פ),

מחפשים את התיקון/השיפוץ הטובים ביותר אך במחיר הנמוך ביותר.

שני נתונים אלו לא הולכים טוב יחד...

חג שמח

אבי נוף

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

אני וחבר רצינו לפתוח סדנה לשיפוצים ושיפורים לרכבים כמו שבחול וגם השגנו שטח במושב בזול עם מקום מקורה, בול לסדנה שכזאת אבל ירדנו כי אני מהניסיון בפורום ראיתי שלא היו הרבה פרוייקטים בשנה ( המחיר היה אמור להיות סביר ולא מפלצתי) ומה זה סביר? זה הכי נמוך שניתן היה למצוא בארץ כמובן אחרי סקר שוק. כי המקום היה בחינם אז ההוצאות ואהבה לתחום הרכב היה מביא למחיר טוב עבור הלקוח. לא פתחנו גם כי גם כמה אנשים (פועלים) לאחר ששמעו על מה הולכים לעבוד ביקשו משכורות של מנכל. אבל עד היום הם עובדים במוסכים קטנים תחת משכורת יותר נמוכה מזו שהצעתי להם. בכל מקרה בהצלחה ובאמת שווה לך לפצל כי יש פה אנשים שמומחים כל אחד בתחומו וכך תקבל את השירות הכי איכותי.

החיים הם כמו....

פורסם

"וחבל שאין בארץ סדנאות כאלו " מיותר יקר ולא כדאי! אם יהיו מספיק סדנאות מתמחות (כמו :ריפוד פחחות ציפוי צבע מכונאות

חשמל ומערכות) דיינו!

לחסרי הזמן או הידע בשיפוץ - תמיד ניתן למצא מנהל "פרוייקט " שתמורת תשלום לא גדול יבחר את הסדנאות הרלבנטיות וישנע את הרכב בינהם (הוא גם יוכל לבצע בקרת איכות בזמן אמת ).

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
"

לחסרי הזמן או הידע בשיפוץ - תמיד ניתן למצא מנהל "פרוייקט " שתמורת תשלום לא גדול יבחר את הסדנאות הרלבנטיות וישנע את הרכב בינהם (הוא גם יוכל לבצע בקרת איכות בזמן אמת ).

האם אתה יכול להמליץ על מנהל פרוייקט כזה?

ארז רונן

פורסם

ראשית חבל לומר דברים סתם ולהכליל "אין בארץ" , "כולם לא יודעים לעבוד", "אין טובים" וכו'. למען האמת לא צריכים במדינה "הרבה" שידעו לעשות זאת כי אז ההציע יעלה על הביקוש, אבל לפחות אחד שיש לו סדנה (ש"המוסך" זה רק חלק קטן בה) לשיפוץ רכבי אספנות, בנית רכבים, רסטורציה, שיפורים (מכל המינים), מחלקת מכאניקה, מחלקת חשמל, אמן פחחות, דיינו אמריקאי ועוד ועוד ועוד - הוא איש והאגדה - אילן קרט 24 מרחובות. חלק מהפורום אכן מכירים אותו ויודעים מה נמצא אצלו כל הזמן בסדנה, אילו רכבים ואילו פרוייקטים של רסטורציה עוברים אצלו.

בהצלחה לפותח השרשור !

פורסם

כדאי לך להגיד לאן אתה מתכוון להכניס את הרכב לשיפוץ, תקבל המלצות חיוביות או שליליות לגבי המקום, כדאי לדעת לפני תחילת הפרויקט ותחילת העבודה.

כמובן שיש כמה סדנאות בארץ, יש את אילן קירט והוא מומלץ יש עוד אבל אצל אילן יש את כל התחומים הטכנים במקום אחד.

בהצלחה טל

פורסם
האם אתה יכול להמליץ על מנהל פרוייקט כזה?

הייתי בודק עם בני ל.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...