רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום.. יש בבעלותי רכב מסוג פורד פיאסטה 83' נפח מנוע 1100, ואני מעוניין להתקין לו מזגן. פניתי כבר לאון קור בנתניה והוא אמר לי שפרויקט כזה יעלה לי אצלו בסביבות 10,000 ש"ח. מכיוון שאני כרגע סטודנט תפרן והתקציב שלי מוגבל מאוד, הוא המליץ לי לנסות למצוא רכב עם מנוע דומה אחרי תאונה או משהו כזה, ולעשות העתקה של המערכת לרכב שלי. יש מישהו ששמע\מכיר פרויקט כזה, או שיש מישהו שיודע באיזה שנים של פיאסטות יותר חדשות המערכת מזגן יכולה להתאים להרכבה ברכב שלי. אשמח לכל עזרה בנושא תודה!!
הודעה אחרונה מאת שי .מ., -
-
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אחרי התלבטות אם להחליף למגנזיום או להשאיר מקורי היתקבלה החלטה ..... מחר יהיו תמונות יותר ברורות.....
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 990 צפיות
המכירה תתקיים ב 28.4 כמה וכמה אופנועים חשובים בקנה מידה עולמי, כולל כלי מירוץ היסטוריים ואחד מאוספו של סטיב מקווין. ניתן להתרשם ולהסיק מסקנות ממחירי ההערכה וממגמות טרנד עולמיות, אפשרות לקלאסיקות עתידיות. http://www.bonhams.com/auctions/21135/#r1=100&m1=1&MR1_page_lots=1
הודעה אחרונה מאת broadaxe, -
- 4 תגובות
- 852 צפיות
שלום רב, המפגש החודשי של מועדון החמש ביד- מרדכי בדרום לא יתקיים בשבת 13.04.13 עקב נסיעת החברים למפגש ב'רלקס'/ אשדוד. נסיעה בשיירה למפגש ב'רלקס' מצומת אשקלון בשעה 10:30 בהובלת צביקה מרגלית, טל' 2592839- 050. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני מעוניין לתת לשיפוץ מסרק הגה של פורד פיאסטה דור ראשון (1979) באזור חולון \ תל-אביב יש לכם המלצות? ומה עלות של שיפוץ כזה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
Meguiar's מבית 3M, חברת טיפוח, שימור ותחזוקת רכבים מס' 1 בארה"ב ובעולם, מתחילה לפעול בישראל ותשווק בלעדית על-ידי בסט פורמולה מקבוצת זהר דליה. תחת המותג Meguiar's הושקו בארץ 2 קווי מוצרים: הקו המקצועי המיועד לתחנות רחיצה, מוסכים ותעשיה, וקו מוצרי "עשה זאת בעצמך" המיועד לשימוש אישי ע"י הצרכן הפרטי (בעלי רכבים, אופנועים ויאכטות). מוצרי הקו המקצועי ישווקו לאנשי המקצוע דרך אנשי המכירות של חברת בסט פורמולה ואילו את מוצרי הקו השני יוכל הצרכן הפרטי לרכוש במגוון חנויות "עשה זאת בעצמך", חנויות אביזרי רכב, תחנות נוחות וכן באתרי מכירות באינטרנט. סדרת המוצרים האיכותית של Meguiar's מציעה מגוון רחב של מוצרים לשימושים שונים כגון: ניקוי חיצוני ופנימי של חלל הרכב ומרכיביו, חומרי …
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
הבטחתי ולכן אקיים, תמונות ראשוניות בהחלט. בחרתי בצבע VERDE MUGELLO של פרארי כמו שאתם רואים בדוגמית. מקווה שיצא יפה
הודעה אחרונה מאת Elantra05, -
- 0 תגובות
- 634 צפיות
השבוע יכבדו אותנו בנוכחותם קבוצת רוכבים ורוכבות מבין חברי הפולגז הזדמנות נהדרת להכיר פן נוסף של תרבות מוטורית צבעונית ומעניינת בנוסף לתצוגה הקבועה של רכבי אספנות אספנים ורכבים..."מיוחדים" אז כל מי שמחפש סופ"ש של כייף, בילוי באווירה רעננה ומיוחדת, פעילות מוטורית נחמדה מוזמן לפגוש אותנו בטוביה-בר רח' שושן 8 י-ם. החל מ-14:00 ועד שנמאס. הנחה של 10% תינתן על כל המטעמים של קובי במפגש. יהיה שמח כרגיל. להתראות -רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לאמא של ידידה טובה יש רכב ( לא משנה כרגע איזה ) משנות ה 70. הרכב הועמד לפני 20 שנה . היא רוצה להחזירו לכביש אבל קודם להפוך אותו לאספנות . אני מתאר לעצמי שמכיוון שהרכב לא נסע 20 שנה ,לא ברור איך הוא רשום במחשבי משרד הרישוי . בעלת הרכב תיגש למשרד הרישוי . מה היא צריכה להגיד כדי להחזיר את הרכב לכביש ולהפוך אותו לאספנות ?
הודעה אחרונה מאת עופר הונדה, -
-
אני מחפש פחח רכב פלוס צבע אמין שעובד מהבית מאזור המרכז מישהו מכיר?
הודעה אחרונה מאת רוצהלהיותאבא, -
- 2 תגובות
- 619 צפיות
מחפש פחח באיזור הדרום עם עדיפות לבאר שבע. מעוניין בפחח עם מחירים שפויים, לא מעוניין להביא את הרכב למצב תצוגה אבל לא מעוניין להתפשר על איכות על חשבון מחיר. תודה ניר
הודעה אחרונה מאת guccii800, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מפגש מועדון אלפא קלאסיק יתקיים בשישי הקרוב בחניון ברחוב יד חרוצים פינת יגע כפיים, תל אביב 5/3/13 16:30, המקום קרוב לקופי בר, יש בסמוך אליו בית קפה בשם JERMI'S. חנייה במקום בשפע, כולם מוזמנים. מצורפת מפת הגעה. להתראות, ראובן בשם מועדון אלפא קלאסיק
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב, אני צריך לייצר כמה חלקים פשוטים לאופנוע שאני משפץ וזקוק לחרט/כרסם שמוכן לבצע דברים כאלה (חריטת 2 בוקסות, הורדת היקף מחלק גלילי, יצירת חלק שטוח מאלומיניום) אשמח להמלצות - בינתיים הייתי באיזה בית מלאכה בצפון הרחוק ואפילו שהיה ממש קטן - שני אנשים מתחת לבית פרטי באחד הכפרים. הם לא הסכימו אפילו להציע מחיר, פשוט לא רצו לקבל את העבודה. תודה ערן
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
רציתי את עזרתכם בעניין יבוא אישי של רכב אספנות מאנגליה כמובן בדקתי שההגה בצד שמאל והשאלה היא מדובר בוולוו שיוצר בשוודיה ויובא בשנות ה 80 לאנגליה האם תיתכן איזו שהיא בעיה עם היבוא..? דבר נוסף מבחינת הניירת כידוע לי שמביאים רכב מארה"ב יש את ה TITLE , ומה קיים באנגליה ? הפחד שלי שישנם איזה שהם תקנות שלא מאפשרות להביא מאנגליה ? יש כזה דבר ? בתודה מראש לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת danש, -
- 0 תגובות
- 694 צפיות
שלום, אני מחפשת רכב חיפושית קבריולט לצילומי פרסומת בדרום הארץ. אם יש מישהו שמעוניין, אשמח לקבל תמונות ופרטי איש הקשר (שם ופלאפון) למייל: [email protected] אפשר לשלוח גם דגמים חדשים וגם דגמים ישנים, בכל הצבעים הצילומים מתקיימים ב- 18.04.13 בדרום הארץ (איפשהו בין כפר מנחם לבית קמה, באזור שדות החיטה). תודה רבה, שיהיה אחלה יום!
הודעה אחרונה מאת Paradiso, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
טקס קבלת פנים JEEP FORD GPW 1942 זוכה ראלי פיב"א קפריסין ביום ו' , 27.06.08, בשעה 17:30, תתקיים קבלת פנים לג'יפ פורד GPW, משנת 1942, זוכה תחרות ראלי פיב"א קפריסין, שהתקיימה בתאריכים 23.05-25.05. חברנו דורון סגל ייצג את המועדון בראלי יחד עם הנווט חנן קובל וג'יפ פורד GPW משנת 1942, ייצוג שהביא כבוד רב למועדון החמש ולמדינת ישראל! דורון וחנן זכו במקום הראשון בקטיגוריה הרלוונטית, בראלי של רכבי אספנות. האירוע יתקיים ברחבת החנייה שבהיכל נוקיה, סמוך למסעדת גאיה, בין שער 11 ל-12, שכ' יד אליהו תל אביב. בטקס ישא דברים יוסי צור - אחראי פיב"א במועדון. דורון וחנן שהתחרו - יעלו חוויות ורשמים מהראלי. אחראי איר…
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
-
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בשבת ה-6.4.2013 בשעה 10:30 נערוך בקיבוץ דליה מפגש בלתי תלוי של דו גלגלים קלים, בסימן האביב. מוזמנים גם קטנועים, אופנועים ורכבי אספנות. נשמח לפגוש חברים שיחפצו במפגש/טיול/חברותא - המפגש יערך בכניסה השנייה של הקיבוץ בקרבת אורוות הסוסים והמוסך. הקיבוץ מעניק צל עצים ודשא מלוא החופן. יש במקום שירותים מסודרים. מי שיחפוץ יביא עימו אוכל ושתייה. לכל שאלה ניתן לפנות אלי.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 2 תגובות
- 873 צפיות
הי חברים מישהו מכיר דרך קצרה (טלפונית ? )להסרת ההגבלה מרישיון הרכב לאחר 3 שנים ? מודה למפרע למשיבים, חגי
הודעה אחרונה מאת חגי דניאלי, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חבר רכש אופל מנטה שנת 74' לפני שיפוץ. לאחר ניסיון הנעה, האוטו הניע ועובד בסרק, אך בכל לחיצה על דוושת הגז האוטו כבה. מה יכולה להיות הסיבה ? ביצענו ניקוי למיכל הדלק. (אין מים בדלק). מנוע 1.2L קרבורטור פירבורג. תודה שי
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
אחרי 4 חודשי שכנועים סוף סוף היא בבעלותי סובארו GSR מקורית שמשנת 98 יושבת בתוך מחסן סגור ומחכה למישהו שיציל אותה! מנוע 1400 4 אגזוזים 2 קרבורטורים ! אחרי נקיון ושטיפה + החלפת שמן היא הניעה בנגיעה! עשיתי סיבוב ומדהים כמה שהאוטו הזה נשמר וכל המערכות עובדות. קיבלתי עם האוטו עוד מלאי גדול של חלקים אבל בכל זאת חסר לי מראה ימנית מקורית שיושבת על הכנף ועוד כל מיני פריטים קטנים.. להלן תמונות של הכלה:
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אני מתכוון להמזין גומיות איטום חדשות לדלתות ולחלונות של האימפלה שלי, יש לי כרגע שני אתרים בחו"ל, שדיברתי עם שניהם על משלוחים וכמויות, ושניהם מוכנים לשלוח לארץ. הראשון, מחזיק מלאי נחמד מאוד של גומיות איטום להרבה סוגים של אמריקאיות, במחירים מאוד נוחים, ואין לו שום בעיה לשלוח לארץ. השני, הנה חברה שמייצרת גומיות למטרות שונות ומשונות, בינהן גם גומיות לרכב. הבעיה פה היא, שהחברה מוכנה להתחיל לדבר בעבור 200 דולר ומלאה. מהראשון אני מזמין בכל מקרה, ומהשני רק במידה ויהיה מספיק אנשים שרוצים להזמין. יש אנשים שרוצים להצטרף להזמנות בשביל להוזיל עלויות? בברכה, דימה.
הודעה אחרונה מאת רונאוירון, -
- 2 תגובות
- 657 צפיות
אהלן! צריך המלצה למוסך טוב ואמין לפיאסטה דור שני באזור הרצליה. תודה.
הודעה אחרונה מאת golf mk2 92, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברי מפגש השפלה והאורחים הרבים שהגיעו, חגגו היום יום הולדת לקובי קליין (קובי הגדול) וקבלת פנים צנועה וביתית למרצדס שלנו. שורה ארוכה של כוכבים משולשים כיבדו את המצטרפת החדשה בנוכחותן ואירחו לה חברה ראוייה. לאחר מכן התכנסנו בבית הקפה להרמת כוסית לרגל יום הולדתו של קובי קליין, איש יקר וחבר אהוב, והתברר שגם אלי יעקובי חוגג יום הולדת ממש באותו יום. מזל טוב ושפע ברכות לשניהם !
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 808 צפיות
בעקבות הפוסט שנפתח פה על ידי חבר פורום ששואל מה ההליך למכירת רכב ישראלי שמתומחר בארץ בזול אבל בחו"ל שווה זהב,חשבתי לעצמי איזה סוג רכבים בארץ נמכרים בזול יחסית לעולם,כמובן שתלוי מצב ועוד כל מה שתגידו. בעצם מה נחשב פה מציאה ביחס לעולם.
הודעה אחרונה מאת youval11, -
-
נגנבה מרצדס
מאת מיכאל- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, בתאריך 06/04/2013 לפנות בוקר כנראה,נגנבה ברחובות מרצדס שנת 72 דגם 250ce שתי דלתות בצבע בורדו. מי שיראה או יוכל לעזור במציאתה יבוא על שכרו. תודה, מיכאל 0545767970
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר גילה שהרכב שלא הצליח למכור בארץ במחיר סביר, בעל סחירות נאה באיביי. האם מישהו התנסה במכירת רכב באיביי ושליחתו לחו"ל? הרכב עדיין לא נרשם כאספנות ( 1985 ) וגם ללא טסט 7 שנים. האם יש צורך בטסט בתוקף במכירה-ייצוא? מה הפרוצדורה של הכנסת רכב במכולה לארה"ב? מכס, כאב ראש, זלוטין?
הודעה אחרונה מאת youval11, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יישר כח לצוות "סדנת שועלי" ולרן חדוותי שנבחר לייצג "שימור מורשת טכנולוגית" בהדלקת משואה ביום העצמאות. כמדי שנה, מדליקי המשואות נבחרים בהתאם לנושא מרכזי שנבחר לטקס. השנה הנושא הוא המורשת הלאומית, הנחלתה ושימור נכסי התרבות הלאומיים למען הדורות הבאים. רן חדוותי מסדנת הטרקטורים בעין שמר, נבחר להדליק משואה בשם "שימור מורשת טכנולוגית", ונציג המועצה לשימור אתרי מורשת בישראל. שבת, שבע בבוקר, כשרובנו עדיין עמוק בשנת הבוקר של שבת, או יושבים עם כוס קפה וקרואסון ביד אחת, ועיתון ביד שנייה, מתקבצים ובאים אל "סדנת שועלי", חובבי שימור מוטורי חקלאי. את פרנסתם הם מוצאים במשך השבוע בעיסוקים אחרים, אבל בשבת, כשבאפם ריח חריף של שמן מכונות, וידיהם שחורות הם מזינים את הנשמה. באי…
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש במקרה מישהו עם RV50 מאיזור השפלה במצב תקין ונוסע? יש לי כמה ענייני חשמל לא פתורים ואשמח להציץ על אופנוע שלם/נוסע ולהשוות חוטיאדה תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מי מזהה את השלדות האופנועים האלו ?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
חבר ביקש עזרה - ממש עכשיו הוא בסגירת ראש שסתומים לגיפ CJ5 שנת 1971, 4 צילינדר. יש סהכ 15 ברגים. מה הסדר ? ומה המומנט שסוגרים ? כמה ליברות ? אם מישהו יכול למצוא לי תשובה בדקות הקרובות, אני אודה מקרב לב תודה
הודעה אחרונה מאת ravivhaik,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 321 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- hans
- mcaspi
- Nemesis
- גולדן191
- tomerR
- לב טוב
- מור 1
- Avia
- Yuvalino
- 89cody
- Matan1515
- Camaro 92