Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה חלקי ניקל שאני מעוניין לשחזר , ועוד כמה שמעולם לא היו ניקל ואני רוצה לצפות בניקל.

מי עושה זאת ?

כדאי בכלל בארץ?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

קיים צבע ניקל בבקבוק ספריי להתזה ( לא כסף ) ניקל אמיתי כמו מראה

בקבוק עולה עשרים שלושים שקל

עובד ונראה טוב מניסיון

ניתן לראות בתמונה את ההבדלים מצטער על האיכות

image.jpg

פורסם

כל ספריי "ניקל" שקניתי ולא משנה כמה שילמתי, ניראה כמעט כמו ספריי כסף רגיל של 15ש"ח,

לפי התמונה ששמת זה גם ניראה ככה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אם אתה מחפש את "הדבר האמיתי", ולא מסתפק בספרי צבע, אז תרשום ב"גוגל": ציפוי מתכת ויעלו לך מספר אתרים של

חברות בארץ שעוסקות בציפוי מקצועי בטבילה.

פורסם

אני ממליץ על גלוונומטה (כמו שכתבו לפני), שנמצא ברח' חומה ומגדל, בת"א, לא זכור לי המס' המדויק.

אפשר גם בבית מכרזים גבול ת"א- יפו, ברח' בן צבי, הם נמצאים בקומה ה-3, לא זכור לי השם המדויק, יש שם רק אחד כזה.

ביצעתי בעבר טבילה/ציפוי בניקל אצל שניהם. שירות מצוין (באופן מפתיע, יש לציין), המחירים סבירים, אבל לטעמי גלוונומטה

זולים יותר.

מחיר טבילה/ציפוי תלוי בסוג החלק.

פורסם

במידה ועל החלק יש ציפוי ישן/צבע/לכלוך הוא מוריד אותו או שאני צריך להביא חלק מוכן שרק נשאר לטבול?

תודה.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

ציפוי ניקל הוא תהליך אלקטרוליטי. יש סדרה של בריכות עם חמרי ניקוי וחמרי ציפוי...חלקים קטנים כמו גם גדולים דורשים כמעט אותו זמן בטעינה פריקה ושהות בתהליך... מכאן שבאופן יחסי חלקים קטנים יותר עלות ציפויים בדרך כלל גבוהה יותר.

(נכון שחשמל וניקל נצרכים פרופורציונית לגודל החלק - אבל בדכ זה לא מקזז עלויות ההתעסקות )

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
  • תוכן חדש...