רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בהמשך לשרשור שלי: "רכבים מוזרים במכס אשדוד" http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477071 נתקלנו ברכב שלא הצלחנו להבין מי היצרן ומה הדגם? מישהו יכול לשפוך קצת אור? מצורפות תמונות:
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תהנו. http://www.youtube.com/watch?v=-EQBeceuw7M&list=LLh2sLUNK6nEH_QOimNIBkFA דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 0 תגובות
- 645 צפיות
לאחרונה קניתי באמזון בריטניה 2 תושבות בולם ו-2 תותבי גומי לפיז'ו 505. המשלוח ודמי הטיפול היו סבירים- 30 פאונד לחבילה של כ-3 ק"ג. אמנם הם חיכו עם המשלוח שבועיים, אבל מהרגע שהמשלוח יצא יום למחרת התדפק אצלי שליח של UPS עם החבילה, ומשום מה לא דרשו ממני אפילו עמלת שחרור.
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים הטיול לאילת בסוף החודש 25-27.4 נידחה בתאריך 27.4.13 יערך מפגש לכל אופנועי הונדה גולדוינג אספנות בישראל המפגש יתקיים באנדרטת משמר הגבול על יד מחלף עירון כביש 65 החל מהשעה 10:00 במקום יתקיים שוק מכירה וקניה של חלפים כל מי שמעונין למכור שיביא את מרכולתו למעונינים יש מקום לערוך פיקניק כך שאפשר לבוא עםהאשה והילדים לא לשכוח להביא שתיה אנא שתפו והעבירו את המידע לחברים שיש ברשותם גולדוינג אשמח לראות אתכם במפגש בברכה איציק דר 022618051
הודעה אחרונה מאת Meguiar's Israel, -
- 8 תגובות
- 867 צפיות
שלום לכולם, פניתי לבית המיסב על מנת להתעניין במיסבים הנ״ל. הם ביקשו נתונים על המיסב, או מספר יצרן. מישהו יודע איך אוכל לתאר להם את המיסב על מנת שהן יזהו אותו? בברכה.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
עדכון בדבר מפגש דרומי בימים האחרונים אנשי הדרום מתארגנים למפגש דו שבועי לאחר כמה מקומות אופציונליים הוחלט על צומת קסטינה בקרית מלאכי חניון BIG המפגש הראשון יתקיים ביום שישי 12/4/2013 החל מהשעה 15:00 המפגש לפחות בהתחלה יתקיים אחת לשבועיים . לפרטים נוספים ניתן ליצור קשר איתי במספר 050-9822253 דניאל לוי כמות הרכבים פחות מעניינת אותנו מה שחשוב זה הקביעות כי עם הקביעות תבוא הכמות....אם אתם מכירים מישהו בעל חיפושית אשמח אם תודיעו לו מנהלים בבקשה לשנות את הכותרת למפגש חיפושיות דרומי
הודעה אחרונה מאת Vovka, -
- 31 תגובות
- 11.2 אלף צפיות
סוף סוף ,קניתי אותה!! סובארו 1979. הרדטופ ''פשע'' . מושלמת לגמרי. מצב מכני מעולה. משופצת ומגומרת עד אין סוף. נעילה מרכזית . גיר ידני 5 הילוכים 1600 סמ''ק. אני מאושר, נקודה. בגללה מכרתי את שלי לשעבר(קסטום 79). קיבלתי אותה היום. אני מקווה שאוכל להספיק לעשות ביטוח מחר בבוקר לפני מפגש מועדון סובארו באותו היום. חלון דלת נהג חסר(שברו אותו כשניסו לפרוץ את האוטו)
הודעה אחרונה מאת GH_13, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם וחג עצמאות שמח! תקלה חדשה אורות הרברס לא עובדים. הפיוז והנורות תקינים. אני חושש שמשהו במפסק שיושב על הגיר נדפק. האם זה סיפור לתקן או להחליף אותו? מישהו כבר ״חווה״ את התקלה הזאת? בברכה,
הודעה אחרונה מאת פורוצ, -
שלום לכולם, אחרי ש-1/4 עבר אני יכול להעלות את המודעה הזו... (-: האם מישהו מכיר אחת למכירה, גם לא מצב נסיעה??? (למיטב ידיעתי אין אחת נוסעת). אקדים לציין כי אינני מעוניין בהצעות לקניית "רנו", למרות כל היתרונות.
הודעה אחרונה מאת AviR1969, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום בטסט של הבונבונירה נזכרו שיש לה גג נפתח שלא מופיע ברישיון רכב,מיותר לציין שבGTI 87 זה מקורי,הבודק טען שצריך ללכת לעמדה מספר אחת לעשות שינוי מבנה.שציינתי בפניו שפעם לא היה כתוב וגם לא מופיע כוחות סוס וגיר רגיל אמר שזה לא מעניין אותו וצריך להופיע גג נפתח,כמובן שעיוור היה רואה שזה גג מקורי . למזלי הכול הסתדר לטובה היות ומישהו שם במקרה מטופל שלי ,אבל מה אני עושה מעכשיו ובטח לפעם הבאה שתהיה מאוד בקרוב באוטו הזה,ואיך עד עכשיו אף פעם לא הייתה בעיה .
הודעה אחרונה מאת GTRacer7, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מבקש המלצה מבעלי הניסיון על סוכן ביטוח בחיפה שמטפל ברכבי אספנות או בעל אמפתיה לתחום. כמו כן האם יש איזה שהוא דגש מיוחד לביטוח רכב אספנות לעומת ביטוח רכב רגיל? תודה!
הודעה אחרונה מאת GTRacer7, -
מועדון החמש יציג תערוכת רכבי אספנות/קלאסיים באריאל במסגרת חגיגות יום העצמאות ב- 16.04 1 2
מאת מועדון החמש- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
תערוכת מועדון החמש ביום העצמאות באריאל יום ג' 16.04 המועדון הוזמן ע"י עיריית אריאל להציג כ-20 רכבי אספנות/ קלאסיים במסגרת חגיגות יום העצמאות באריאל. התצוגה תתקיים ביום ג' 16.04 , בין השעות 10:00-13:00, בחניית ביה"ס חטיבת הביניים "אורט יובלי אריאל", רח' דרך אפרתה. יש להגיע למתחם התצוגה להתארגנות לא יאוחר מהשעה 09:30 בבוקר. מטעמי בטיחות ולפי הסיכום עם עיריית אריאל לא ניתן יהיה לעזוב את שטח התצוגה לפני השעה 13:00 בצהריים. הרכבים יחובללו ותהיה עליהם שמירה במהלך האירוע. ברקע תתנגן מוזיקת רקע נעימה ולרשות המציגים יוקצו כסאות וכיבוד קל. פעילויות נוספות לצד תערוכת מועדון החמש- מופעים ונאומים בבמה המקו…
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הלנד רובר הושקה ב- 1948, ואחרי שנתיים הגיעה למדינת ישראל הצעירה. עד סוף 1951 נעו כאן כבר קרוב למאתיים לנדרובר, מספר מרשים לכל הדעות. ואז נעצר היבוא, כמעט באחת. קראו עוד כאן
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מחפש מידע אודות וולו 240 סטיישן שחורה, כל מידע יתרום רבות! חשוב מאוד לציין אין מדובר בקנייה או השכרה! תודה רבה אלון
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 0 תגובות
- 605 צפיות
מחפש לתקופה ארוכה חניה או חניון סגור עם (רצוי עם שמירה ) לרכב אספנות. בעבר אני יודע שהיה הסדר עם חניון התאומים, האם יש הסדר כזה עם חניון נוסף באיזור. תודה רבה ורק בריאות + רכבי אספנות.
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אתמול התקשרו אלי מההנהלה (החדשה ) של החניון, והודיעו שבכוונתם להעלות את דמי האיחסון מ 150 ש"ח לחודש ל 325. למה? ככה. לטענתם כשהחלו ההסדר היו הרבה מקומות פנויים, והיום כבר לא. הם הציעו מקום חליפי בהרצליה ב 250 למכונית, אני הצעתי לעבור לשם ב 150 , אך עמית מנהל סיטיפארק דחה את הצעתי בנימוס. בקיצור, אני צריך אכסניה חדשה באזור המרכז או בצפון לארבע מכוניות. יש הצעות? נמרוד
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 1 תגובות
- 739 צפיות
רוצים להקים פורום או מפגשים של פונטיאקים מכל השנתונים המעוניינים נא להעביר פרטים לצורך איסוף הנתונים
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו שמבין קצת עניין במנועים הללו (305 ,5 ליטר GM )המליץ לי בחום לבטל לגמריי את שסתום הEGR שיושב על סעפת היניקה כי לטענתו המערכת הזאת היא מתכון לצרות ואף הרבה פעמים נסתמת מפיח וגורמת לזיופים בפעולת המנוע וחוסר סחיבה בנסיעה ובמקרים חריגים גם להתחממות המנוע במאמץ,היש אמת בדבריו? האם באמת ביטול השסתום הנ"ל יעשה רק טוב למנוע הזה?אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין לטוב ולרע. תודה מראש והמשך ערב נעים.
הודעה אחרונה מאת much, -
- 6 תגובות
- 865 צפיות
אני יודע שיש בחו"ל, פשוט לחוץ לי השבוע ולא בא לי לחכות חודש. איפה ניתן להשיג חדש ופחות או יותר טווח מחירים ? תודה. רביב
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בהתראה קצרה מאוד, אשמח לעזרה. שמי יאיר, במסגרת פרוייקט הגמר אני מצלם סרט אודות ההפגנה בה נרצח אמיל גרינצוויג. ההפגנה התרחשה בשנת 83' בירושלים. אני מחפש למחר בשעות אחר הצהריים רכב "עממי" שהיה נפוץ בשנים אלו (פורד אסקורט לדוגמא) להשכרה לשעה קלה. היש בנמצא? לפרטים נוספים: 0543077033 [email protected] תודה מראש, יאיר.
הודעה אחרונה מאת שביט, -
-
מחפש המלצה על מוסך, עדיפות לאזור י-ם אבל לא בהכרך, לרענון מע כללי לפז'ו 404 סטישן שנת 1969. צריך מוסך שיהיו לו החלקים - גומיות, אטמים, מע' שיפוץ לברקסים וכד' (נמאס לי לאתר ולהביא הכל בעצמי, רוצא פעם אחת להכנס למוסך שיש לו הכל) , צריך לטפל בנזילת שמן מפולי (כנראה מחזיר שמן קדמי) בדיקה ושיפוץ מע' בלימה קדמי ואחורית וקצת חשמל. ציר של מגב קדמי שנשבר ועוד כמה פיצפקס. חשוב לי לשמור הרכב במצב תקין כי משמש לנסיעות יומיות בישוב בו אני גר ונסיעות כיף עם האשה שלא תסבול בשום אופן תקלה ברכב כשהיא נמצאת בו
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 2 תגובות
- 696 צפיות
מחפש תושבת דומה לזאת. קניתי משהו דרך איביי אבל לא מתאים איפה אפשר להשיג? תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 2 תגובות
- 832 צפיות
האירוע לשיפוץ ושחזור רכב דו/ תלת גלגלי ע"ש ניר עוזדור ז"ל – 2013 יוזמי האירוע : משפחת עוזדור ומועדון החמש אודות האירוע: עידוד המצוינות בשיפוץ ושחזור של רכבי דו/ תלת גלגלי. תוך הנצחת זכרו של ניר עוזדור ז"ל שהיה חבר מועדון החמש, העמקת הקשר בין מש' עוזדור וחברי מועדון החמש. האירוע נקרא על שמו של ניר עוזדור ז"ל, שנמנה על חובבי האספנות הוותיקים בתחום הרכב הדו גלגלי. לאחר מותו בטרם עת ביקשה משפחתו להנציח את זכרו בשילוב עם תחביבו/תחביבנו. לפיכך הוחלט על הענקת פרס על שמו מטעם מועדון החמש ומש' עוזדור, שמוענק מדי שנה, לחבר/ת המועדון ששיפץ/ה או שיקם/ה כלי רכב דו/ תלת גלגלי ממצב גרוטאה, או ממצב גרוע אובייקטיבי, והביא/ה אותו למצב תצוג…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 7 תגובות
- 991 צפיות
שלום לכולם. החודש אני מתכוון להחזיר את הפיאסטה שלי לחיים. בזמן העמידה שמתי לב שדוושת הברקס שוקעת, שיערתי שאלו משאבות אחוריות - ואכן אחת מהן נזלה. שני המשאבות הוחלפו, הוחלף כל שמן הבלם במערכת+מיכל ונבדקו גם צינורות הבלם (קשיחים+גמישים) ונמצאו תקינים. לאחר ההחלפה הדוושה עדיין שוקעת ואני חושד במשאבת הבלם, חשבתי שמדובר באויר כלוא במערכת, ביצעתי ניקוז אך הדוושה עדיין שוקעת ועם החשק מגיע גם התיאבון. חשבתי לרכוש עוד כמה חלקים "על הדרך" בכוונה לרענן ולשדרג את מערכת הבלימה ברכב שלי. מספר שאלות ברשותכם, מהיכן אפשר להשיג: משאבת בלם (חדשה/משופצת) לפיאסטה דור שני? דרמים אחוריים דיסקים - הבנתי שאפשר לשדרג לכאלו של אריקה מאותן השנים, אך הדבר דורש החלפת ק…
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום , מחפש את האופנוע שהיה שייך לאבי- לצורך מתנה ליום ההולדת. מצ"ב תמונה מקורית עם מספר רישוי. אודה מאוד אם מישהו יכול לעזור בנושא.
הודעה אחרונה מאת R24, -
- 2 תגובות
- 729 צפיות
על מי אתם ממליצים לכיוון ותפעול משנקים אוטומטיים למאיידי "סטרומברג"? הרכב יגואר XJ6C 1976
הודעה אחרונה מאת דני לוי, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
גם ל 26-069 וגם ל 26-453 משאבות דלק חשמליות, ויש להן מה לספר! אי-לכך אני מקדיש מיני-שירשור לשתיהן גם יחד: http://wp.me/pXLKy-1vU משאבת הדלק נראית כאביזר משני בחשיבותו ובמורכבותו. אבל כיום, כשהתנועה כל-כך צפופה ומהירה התקעות עם הרכב בכביש היא סכנת נפשות - ודווקא המשאבה הזאת יכולה לגרום לכך. מכאן החשיבות בתחזוקתה הנכונה, ועוד לפני כן, לבחירת המשאבה המתאימה לרכב האספנות שלכם. בכל זאת תעסוק הסדרה החדשה.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אני כרגע במהלך סריקות של שיקופיות משפחתיות, ולפעמים אני מוצא פנינים אמיתיות; כרגע זו הטובה מכולן. כנראה שצולמה בסביבות 1969, וכנראה שבי-ם. אם יש מי שיכול לשפוך אור על הנושא, מוזמן להגיב... מעבר לאוטובוסים (איפה בני?), תראו כמה מכוניות שונות יש שם. מי מוכן להתחיל מסדר זיהוי?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שכתבתי לכמה חברים... יש אדם נחמד מאוד בשם יצחק שמלבייץ שיש לו חנות לתיקון ספידומטרים ישנה מאוד כאילו הוא והחנות עצרו בזמן! ויש לו הרבה מאוד! לוחות שעונים ישנים וישנים מאוד! הוא כבר רוצה לסגור את החנות ושווה ללכת לבדוק! אני יודע שיש לו של אנגליות צרפתיות ועוד הרבה אחרים! אני יודע שהוא פתוח עד 12 בלבד כדאי ללכת לבדוק לי הוא עזר מאוד! הוא יושב ברחוב הקונגרס בת"א. אפשר להגיד ששלחתי
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אתמול בבוקר ראיתי את היצירה המדהימה הזאת ועוד במצב הזה ולא יכולתי שלא לצלם אותה ( גם במחיר של סטייה מכיוון הנסיעה )
הודעה אחרונה מאת tomi1975,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 374 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Loder
- garicho
- Zacka
- נירו72
- tomerR
- דובצע
- גרנד פריקס
- save
- Boris
- amosbmw
- גולדן191
- yahaga