Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פז'ו 404- המשך שיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעצם חבל לענות לך - כבר נתתי לך למעלה קישור מדויק לשמן הנכון לדיפרציאל שלך, והתעלמת ממנו כאילו לא היה קיים. אז מה הטעם לטרוח ולענות לך שוב?

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום בני

פגשתי אותך בזמנו בטוביה,אתה נראת לי כאדם נבון שמבין עניין,ניכר שאתה אוהב את הרכב השקעת בו בריפודים צבע,על מנת להמשיך לשמור עליו בצורה טובה תקרא בפורום קצת מאנשים שמכירים את המכניקה של הפייגו . השמן שמכרו לך מאוד דליל,אינו מתאים לעבודת דיפאנצייאל לאורך זמן,יש חלקים בדיפרנצייאל שעלולים לא לקבל את השימון הנכון,ואז יעשה נזק וחבל,וסע בדרכים בטוחות.

עופר בן צבי

פורסם

רק שמור על עצמך , ההסתובבות בכפרים לא בטוחה במיוחד , לא שווה לאבד את החיים בשביל כמה שקלים.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

הסיבה הכי טובה למה לא להשתמש בשמן הזה היא שלא אתה ולא אף אחד מחברי הפורום מכירים את היצרן שמייצר את השמן הנ"ל

ולא כדאי לקחת סיכון.

זה שהם משתמשים בשמן הזה לא אומר שלא נגרם להם נזק כל שהוא ותאמין לי שאתה גם לא רוצה שהרכב שלך יראה כמו

הרכבים שלהם.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

גם לדעתי תעיף את השמן הזה, לא שמים דבר לא מוכר, לדעתי עדיף שתשלם עוד קצת ותשים שמן נורמלי ולא זבל לא מוכר!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

קראתי את התגובות ותאמינו לי שאני ניסיתי לאתר את השמנים שהומלצו בפורום האוסטרלי בקישור שהעבר בשרשור ע"יLULISA אולם ללא הצלחה לא בי-ם ולא בת"א.

פזמולר x50 היה הכי דומה בתכונות וגם אותו הציעו לי להזמין במיוחד בפח של 18 ליטר, ב404 נכנס 1.4 ליטר

אז בלית ברירה משתמש במה שרוב הצרכנים באיו"ש משתמשים- דווקה חלק מהרכבים נראים לא רע ,אני אצלם בפעם הבאה.

אם למישהו יש מיקום חנות בה אני יכול לקנות שמן בקקס מוכר מחברה בטוחה וידועה אני אשמח לדעת על כך ואני מניח שגם משתמשי פורום אחרים. לצערי אני לא הצלחתי למצא:?

נ.ב

בינתיים הרכב נסע עוד 100 ק"מ והכל שקט בגזרה האחורית, לא שזה אומר משהו במרחק כזה

חוץ מזה דרגת gl-1 של השמן ששמתי לפחות לא תגרום ל"אכילה "של הנחושת של החילזון בבקאקס(LULISA- אתה רואה אני כן קורא את כל הקישורים גם אם לא תמיד זוכר להתיחס)

פורסם

היי,

סתם אולי לא קשור ואולי כן,

ביררתי בשביל חבר שרצה להחליף פנס ראשי ברכבו(מטופל במוסך מרכזי - מורשה בלבד.)

במוסך הנ''ל ובכל מוסך בסביבה רצו על פנס חדש מקרטון כ-700 ש''ח לא כולל מע''מ והרכבה,

אצל בני דודינו במרחק של כ-15 ק''מ המחיר לפנס חדש מקרטון היה 200 ש''ח מורכב על הרכב !!!!!

מקורי בעל תו תקן וכו' וכו' . .

ברור שדין שמן כזה או אחר אינו כדין פנס ראשי אבל . .!!

:roll:

בהצלחה בשיפוץ הרכב נראה מדהים, גם במציאות.

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

היום החלטתי לגשת למוסך ולשפץ הבלמים וכן לברר סופית בנוגע לשמן בבקקס דבר ראשון הסתכלתי בספר הרכב רצ"ב תמונות הספר המקורי שהגיע עם הרכב והדף הרלוונטי

ובכן מבחינת השמן ששמתי עונה (לפחות ע"פ מה שכתוב על הקופסא) על המפרט הנדרש

מניואל בקקס.jpg

ספר רכב 404.jpg

פורסם

הרכב יצא מוקדם בבוקר (ב06:00 כדי לא להגיע ל0700-09:00) לואדי גוז לעבד ממוסך פיתאני, אמנם מטפל בעיקר במרסדס אבל בהיותי לקוח נאמן בעל מרצדס לשעבר, ובהיותו בן דוד עתיק שמת על פיזו 404 שמח לראות הרכב,

פזו בכניסה למוסך.jpg

מורד + ליפט.jpg

פורסם

לדודי ז"ל הייתה מונית כזאת בשנות השבעים,באותו צבע ועם פס צהוב לאורך הרכב.

העלית לי זיכרונות יפים.

בהצלחה בהמשך

יוסי

פורסם

הראתי לו את השלל מחו"ל וממסע האיסופים שלי של חלקי הבלמים- משאבות, לאגרים, קפיצים, צינורות ועננה הקדירה את פניו- "זה לא טופ, זה של ברייווט מלמל"

"תבדוק "ביקשתי," וחוץ מזה אני רוצה לראות את מצב הרפידות והמשאבות"

כמובן שהוא צדק, נחמת עניים-לפחות הרפידות בסדר

"לא נורא, בפעם הבאה תלמד לבוא ישר אלי נביא לך כל מה אתה צריך מן אל חליל(חברון)"

אח"כ לקח קליפר ומדד המשאבות, הן ענקיות, קדמית - אורך 8.2 ס"מ קוטר פנימי 3.5 ס"מ וחיצוני 4.4 אחוריתאורך 8.2 ס"מ קוטר חיצוני 3.6 פנימי אמר שחבל לפרק מכיר וידע מה להביא

מקווה שבאמת ימצא בינתיים צילמתי

משאבת בלם אחורית.jpg

סנדלי בילום.jpg

משאבת בלם קדמית.jpg

משאבת בלם קדמי ימין נוזלת.jpg

רפידות בלם ימין קדמי.jpg

פורסם

במוסך בזמן שחיכיתי, שתיתי תה עם סוכר (יותר נכון סוכר עם קצת תה) צילמתי קצת גם את פנים הרכב,

עבד בחן לבקשתי את השמן ששמתי בבקאקס ואישר אותו - "זה מה שצריך, אין בעיה שמן זה" והוא מבחינתי סמכות עליונה ברכב כך שהשמן נשאר.

לוח מכוונים.jpg

דשבורד 404.jpg

ריפוד צד ימין.jpg

ריפוד 404.jpg

תחתית רכב.jpg

פורסם

הסתיים יום מוסך, עבודה, סידורים הקפצות ילדים, הובלות וקניות והפזו חזרה למלונה שבניתי במיוחד בשבילה

דרך אגב- האופנוע המכוסה זה סוזוקי VX800 יד שניה עם 62000 ק"מ- רק עוד 9 שנים אספנות,:-D צילומים בהמשך אני מתעצל לרדת לצלם

פזו במלונה 22.4.13.jpg

• תוכן חדש...