Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים עם כל מילה! אני חושב שהסרט יהיה בדיוק כזה לפי הדמות שעליה הוא עושה את הסרט. אין מקום לסרטים פרופלסטינאים!

אתה מסכים עם מלים שכותבם כבר חזר מהם.

מדהים איך אתה יכול "לחשוב"(?) (וכנראה גם להגיע למסקנות) ללא כל עובדות.

מאיפה אתה יודע מי ה"דמות" עליה עשוי הסרט? לפי דברי פותח השרשור, הנושא הוא הפגנה בה נרצח אדם.

ובנוסף - לא כל מי שמביע דעה שאיננה מוצאת חן בעיניך (ושוב - מאיפה אתה כבר יודע מה הדעה, ראית את הסרט?), מיד הופך ל"פרו-פלסטינאי" (וכנראה גם אנטי-ישראלי, אנטי-ציוני, אנטישמי ומיני ביטויים פופוליסטיים אחרים...)

עודד

פורסם
לא יונה אברושמי?

כן. יונה.

רוצח מורשע. ולפחות שני חברי פורום מכובדים סבורים שאיזכור מעשיו וגינויים היא פגיעה בציונות.

ואני בטוח שתפיסה כזו, חוסר סובלנות שכזה, הוא הוא הפגיעה בציונות והשחרת דמותה.

היא באמת כזאת? לא יהיה בה חופש דיבור, לא חרות אומנותית? זאת תהיה דמותה של המדינה היהודית והדמוקרטית?

לא יהיה בה מקום לחילוקי דעות? יאסר לצלם סרטים שלא מוצאים חן בפני ההשקפה הפוליטית של צ'יף וחסידיו?

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
אתה מסכים עם מלים שכותבם כבר חזר מהם.

מדהים איך אתה יכול "לחשוב"(?) (וכנראה גם להגיע למסקנות) ללא כל עובדות.

מאיפה אתה יודע מי ה"דמות" עליה עשוי הסרט? לפי דברי פותח השרשור, הנושא הוא הפגנה בה נרצח אדם.

ובנוסף - לא כל מי שמביע דעה שאיננה מוצאת חן בעיניך (ושוב - מאיפה אתה כבר יודע מה הדעה, ראית את הסרט?), מיד הופך ל"פרו-פלסטינאי" (וכנראה גם אנטי-ישראלי, אנטי-ציוני, אנטישמי ומיני ביטויים פופוליסטיים אחרים...)

תתפלא אולי אני צעיר מידי בשביל לדעת אבל אני כן יודע מי הדמות הזאת! איזה תסריט כבר יכול להיות על דמות שיצאה נגד הממשל ונגד הימין?

טוב אני לא אכנס לוויכוח ואגיד שאולי תגובתי לא הייתה במקום. כמו שזכותך להביע דעה כך גם זכותי.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

תהיותי והערותי בכחול:

תתפלא אולי אני צעיר מידי בשביל לדעת אבל אני כן יודע מי הדמות הזאת!

באמת? ראית את הסרט? אם כך מי הדמות - אברושמי? בגין? אמיל גרינצווייג? אברהם בורג? שרון?

איזה תסריט כבר יכול להיות על דמות שיצאה נגד הממשל ונגד הימין?

כנראה תסריט הראוי למדינה דמוקרטית בה יש חופש דיבור, אך לא חופש להסתה, ובוודאי שלא רשות לרצוח.

טוב אני לא אכנס לוויכוח ואגיד שאולי תגובתי לא הייתה במקום. זה קצת מעודד...

כמו שזכותך להביע דעה כך גם זכותי.

כנראה שאוותר על "זכותי" לנסות להסביר מה ההבדל בין דעתי (אותה כלל לא הבעתי) לבין "דעתך" שאינה מוכנה לקבל דעות השונות ממנה.

עודד

פורסם

ושוב אנשים פה הצליחו לגרום למישהו שפרסם בקשה, להתחרט על המעשה ולחשוב ש"החבר'ה האספנים האלה, דפוקים בשכל"

חבל

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...