רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
נסיעה טובה ודרך צלחה לחברנו הצפוניים שהתחילו היום את המסע לאילת . שהכל ילך חלק ולפי התוכניות. מצפים לתמונות עידכון מהדרך
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
.....
הודעה אחרונה מאת dodge55, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מתישהו בשנת 1990 החלטתי לקנות ג'יפ. היינו אז די צעירים ודי דלפונים, היה לנו אוטו גרוטאה אחד שנזקק להחלפה ולא היינו צריכים בכלל שני, לא היה לי מושג בנהיגת שטח, רוב הנסיעות שלנו היו בעיר, וגרנו בירושלים עם חורף אימתני ותינוק קטן, כך שללא ספק זו היתה החלטה הגיונית ביותר. באותה התקופה, ג'יפ היה אחת משלוש אפשרויות: לנדרובר דפנדר, סוזוקי סמוראי, או CJ שקראו לו סיקס אפילו אם היה 5 או 7 או 8. סוזוקי היה עלבון לגבריות, לנדרובר היה יקר ונדיר, אבל סיקסים היו בלי סוף ובזיל הזול. רובם יוצאי כוחות הבטחון/קיבוץ/החברה להגנת הטבע עם ברזנט קרוע, קילומטראז' גדול וחורי חלודה גדולים לא פחות. היו בודדים יוצאי הבטחון של אלעל שראו רק חיים שלווים בנתב"ג, ולהשיג כזה היה כמו לזכות בפיס. …
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום הרבה זמן שלא ביקרתי כאן. מחפש פורד פיאסטה דור-1 או דור-2. תודה דובי
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
-
- 4 עוקבים
- 32 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אספנים יקרים, כפי שנאמר בכותרת, האם אתם מתחרטים שמכרתם את הרכב הראשון שלכם? (אם הייתה לכם הזדמנות להחזיר אותו עכשיו הייתם עושים זאת?) אני אישית מאוד אוהב את הרכב הראשון שלי (שיש לי כעת ), הוא לא שווה הרבה כסף, בן 20. ואני חושב אולי אחרי שאקנה רכב חדש יותר (בעתיד הקרוב) אני אמצא לו מקום לאחסן אותו לעוד כמה שנים טובות שיעמוד שם וכשיהיה אספנות נעשה לו שיפוץ כפי שצריך. מה אתם אומרים? מישהוא עשה את אותו תהליך מקודם? אשמח לשמוע מכם
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
- 1 תגובות
- 779 צפיות
שלום רב ברצוני לרכוש רכב מגרמניה דרך האיביי . כיצד מתבצעת העברת הבעלות ואיזה מסמכים אני צריך להציג במכס?
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
מישהו יודע טווח מחירים כמה אמור לעלות לי ריפוד ספוג פלוס תפירה מחדש??
הודעה אחרונה מאת Ofer, -
שלום לכולם, לאחר נידנודים של 3 שנים לבעל הרכב בשבוע שעבר זה סוף סוף קרה-- רכשתי אופל קדט שנת 73 אשר "שכבה" בחניון תת קרקעי במשך 12 שנה בחיפה, הרכב בן 40- מתוכם 25 שנה אצל הבעלים האחרון והיה פעיל עד שנת 2002. מצב הרכב לא מזהיר, לוח השעונים נתלש ממקומו ומצאתי אותו בתפזורת במטען הרכב (ללא שעון זמן ) ישנה חלודה רבה ברכב אך יש לפחות צמיגים חדשים . מבחינת הלוק החיצוני חוץ ממספר נק. חלודה יש דפיקות בצידי הרכב, הגריל הקידמי שבור וזקוק לשיחזור/ החלפה וחסרות בנוסף מסגרות לפנסים הקדמיים, הבקליות מאחור ישנן אך שבורות מעט. אתמול אני ואבי התנענו את הרכב וחוץ מנזילת מים מהפקקים לצידי המנוע הרכב עובד כמו שעון..טפו...טפו.. נכון לעכשיו רישיונות הרכב מוקפאים אך כאשר ארצה…
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 5 תגובות
- 940 צפיות
מפגש מועדון אלפא קלאסיק התמקד הפעם בנושא שימור צבע הרכב, מקווה שכולם השכילו ונהנו מההרצאה וההדגמה של החומרים המיוחדים, לא מעט כולל אותי יצאו "בנזק" כספי . תודה לכל מי שהגיע. מזל טוב ליוסי על ה-33 ולחגי על הספידר. בשבוע הבא השקה במקום המפגש בתל אביב של אלפא סוד 1979 ששופצה על ידי חברנו הצפוני חיים, לא כדאי לפספס... שבת שלום.
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
דגם קבריולט שהיתה שייכת למאיר דיזינגוף, לא הראו בכתבה אפילו תמונה לרפואה ופעם ראשונה שנתקלתי בשם הזה.
הודעה אחרונה מאת SLS, -
-
שלום לכם, ראשית, נעים מאד! נרשמתי לפורום זה עתה ואני מקווה שאני לא האשה היחידה כאן.. ובכן, בימים אלו אני עובדת על תחקיר ופיתוח לסרט דוקומנטרי סביב דמותו של אושייה מוטורית כאן בארץ. עבור צילומים ראשוניים לטריילר, אני מחפשת דגמים מיניאטוריים של מכוניות שונות (הרשימה להלן) עבור הצילומים. אשמח לפנות, או לקבל הכוונה, אל אספני דגמים. ניתן לפנות אלי בצורה אישית במייל כדי לקבל פרטים נוספים [email protected] הרשימה המצויה בידי היא כזו (ואני מצטערת אם אני לא מדייקת בשמות הדגמים.. לא לכל הדגמים יש לי שנתונים, אך מדובר לרוב בדגמים משנות ה-50 וה-60. המכוניות בסוף הרשימה מתקרבות כבר ל-70 ול-80. P-70 טראבנט סרנה 1956 פולקסווגן אמפיביה bmw cs-700 מוריס מיני ק…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 11 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. אני כרגע עובד על צמת חשמל של הרכב ונתקלתי בבעיה, כשאני מאותת שמאלה האיתות עובד אך המנורה בלוח שעונים לא נדלקת וכאשר אני מאותת ימינה הממסר מזמזם ומרעיש ( ממש בזזזזז) והמנורה בלוח השעונים נדלקת קבוע. הממסר לא חדש. מה יכולה להיות הבעיה? נדב.
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
יבוא ווספה
מאת campagnola- 9 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום חברים, אשמח לקבל עצה , מאיזו ארץ כדאי לייבא ווספה אספנות ? האינפורמציה היא עבור חבר שמעוניין "להכנס לתחום" תודה , קובי
הודעה אחרונה מאת LiranEyal, -
- 0 תגובות
- 986 צפיות
כשמגיע מילה טובה אז מגיע.... הרדיאטור באלפתא שלי החל לנזול בצורה די מסיבית בין דוד הפלסטיק לגוף הרדיאטור, אחרי שהסתובבתי כמעט כל בעל מקצוע בבאר שבע וכמעט כבר התייאשתי (אחרי שהתשובות שקיבלתי היו בין ״לא מתעסקים עם זה״ לבין ״ 2500 - 3000 ש״ח נבנה לך בובה של רדיאטור לא כולל מע״מ״ ואפילו ניסיתי דרך מוסך מהמרכז) התייאשתי סופית והחלתי בבירורים כמה יעלה בסופו של דבר להביא רדיאטור מחו״ל שנמכר שם ב 200 יורו... במקרה המוסכניק שלי ששמע את טרונותיי... והפנה אותי לבחור צנוע ונעים בשם לוי, מלא ספקות וחוסר אמונה התלוויתי אליו.... וגיליתי שלפעמים ישנן הפתעות חיוביות לשם שינוי.... כבר באותו יום נבנה לי רדיאטור לתפארת.... במחיר הוגן להפליא תענוג. אני ממליץ בחום! …
הודעה אחרונה מאת yanivk, -
- 1 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://youtu.be/hFsKSiQEjng
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 1 תגובות
- 814 צפיות
HI Guys ill appreciate any info ,experience, suggestions about late 80's Mercedes 560 SEC Thanks
הודעה אחרונה מאת bender, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם מחפש שותף (לצימצום עלויות) ליבוא רכב אספנות מחול. המטרה היא לאתר את הרכב המבוקש (אני חושק בפורשה 928S שנת 80-83) לרכוש אותו ולהוביל אותו ארצה. עדיף אחד שכבר עשה את התהליך בעבר.
הודעה אחרונה מאת bender, -
שלום לכולם, התחדשתי היום בפיאט 133 חמודה. הרכב (האם פיאט 133 זאת היא או הוא ? ) ממש יפה ומקורי, ממבט ראשון הבודי ממש נקי מחלודה (באופן די מפתיע ) וסביבת הנהג, אם ניתן לקרוא לזה סביבה מקורית ויפה. הקווים ישרים והכל נמצא במקום, המנוע סגור עם שמן ונראה שהכל ... איך לומר... ממש סוכריה :inlove: אני מבטיח תמונות מפורטות בהקדם אך לפני זה שאלה למומחים: ממה שקראתי והבנתי סיאט יצרה את הרכב ברשיון עבור פיאט בעיקר לשוק הספרדי, אך משיחה עם המוכר ובגיבוי מלא של הכתוב ברשיונות הרכב הוא: פיאט איטליה ..!!?? השאלה שלי - האם הרכב הוא סיאט ספרד למרות מה שרשום ברישיון, או שמא היו כאלה גם תוצרת פיאט איטליה ? היכן אני יכול לקבל תשובה לעניין (מספר שלדה, סימני היכר וכדומה)? …
הודעה אחרונה מאת irork, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
חבר נוסע ביום ראשון הקרוב לגרמניה (פרייבורג + אזור שטוטגרט) , ברשותו מרצדס W111 מנוע M180 , דגם 230 S , שנת 1966 . זקוק לרינגים ומייסבי טלטל ועוד חלקים . האם משהו מכיר כתובת + טלפון של חנות חלפים לרכב זה בגרמניה.
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הדשבורד אחרי בונדו לסגירת סדקים, רוצה כבר החודש לסיים אותו ולהרכיב לבאוטו. פלסטידיפ או וויניל? ווניל עולה 45₪ למטר. יש צורך בלהדביק אותו ולחמם אותו ולמתוח וכו יש לו עובי, מה שאומר שחלק מהדברים יכנסו בלחץ וכו., פלסטידיפ פשוט להתיז על המשטח, האו דק. המלצות?
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הפלטינה נשרפת כל 3000קמ . הוחלפה לחדשה אותו סיפור בדיוק. היום החלפתי לכויל אחר אשר נותן 3 אום בין ההדקים פלוס ומינוס כאשר מותר 3-+אום אז הוא תקין ו6קילו אום בין הפלוס ליציאה מהכוייל כאשר מותר 8-10קילו אום. החלפתי היום פלטינה קבל וכויל ופלאגים הגמגומים נעלמו. הצצתי לפלטינה ושוב רואים סימן לבן "קורוזיה" לאחר שהמנוע עבד כמה דקות. מהם הגורמים לקורוזיה? הכל חדש! התיאום מנוע לפי הספר קידום 7.5מעלות מרווח פלטינה 0.40ממ. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 0 תגובות
- 647 צפיות
אהלן, אני רשף, אני סטודנט שעושה כתבת טלוויזיה כפרוייקט גמר ללימודים. הכתבה תעסוק ביבוא רכבי אספנות ובקשיים שלעיתים המכס מטיל עליהם ולפעמים גובה סכום מס מוגזם. בין אם על יבוא רכב או חלקים. כמובן שאם יש למישהו סיפור מיוחד סביב התחביב, זה יהיה מצויין. אם יש מישהו פה או מישהו פה שמכיר מישהו ומוכן להתראיין ושאבוא לצלם קצת (באזור המרכז או הדרום) בימים הקרובים אשמח אם יחזור אלי למייל: [email protected] מי שלא מעוניין בחשיפה, כמובן שחלקו לא ישודר בשום מקום ולא יופץ.
הודעה אחרונה מאת reshef199, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 981 צפיות
שלום ביקשתי פלאגים והמוכר בחנות בדק בקטלוג ונתן לי NGK BPR6ES. בדקתי באינטרנט והפלאגים שהם ממליצים הם BP6E, או BP6ES. כשחזרתי לחנות הוא הסביר שה-R זה רזיסטור והוא מיועד להצתה אלקטרונית (מה שיש לי). מבדיקה בגוגל עולה שה-R זה אכן רזיסטור אבל זה מיועד להפחתת רעשים מהרדיו, והמינוס הוא הפחתה בביצועים. אז מי צודק ומה עדיף לקנות? באתר של NGK כתוב שה-S בסוף מסמל אלקטרודה סטנדרטית, אז מה זה BP6E בלי סימון לסוג האלקטרודה? תודה
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
האם ישנה חשיבות לכיוון מרווח זה? ראיתי שלרוב המרווח הוא 0.90 ולרכבי צריך מרווח של 0.65 מ"מ. האם להתעקש ולכוון?
הודעה אחרונה מאת reuven, -
הזמנתי דיפוני דלתות לרכב, שילמתי על החלקים כ-2500 ש"ח, ביקשתי מעמיל מכס (מעיין) לשחרר לי את החבילה, כעבור כמה זמן קיבלתי חיוב על 2600 ש"ח, דיברתי עם הבחורה שמסווגת את הפריטים שהסבירה שזה מה שצריך לשלם והסבירה למה, אמרתי לה שזה לא הגיוני, היא ביקשה שאבדוק עם אנשים אחרים שהזמינו פריט דומה מה מספר הפרט מכס שמופיע אצלם ברשומון? לפי זה היא תראה אם תוכל לשנות את הסיווג למשהוא יותר "זול". תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
שלום, אני מחפש רנו 4 מודל 81-84.אפשר למצוא עוד כאלה??
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- מומלץ - קרדיט לאלון צדיק שהמליץ לי לבקר בסדנא
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לפני כמה שנים שלח לי בחור אחד תמונה של הפורד קפרי הזו, לטענת הבחור היא כבר לא קיימת במקום, האים מישהוא יודע מה עלה בגורלה ??
הודעה אחרונה מאת orengt, -
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היום כחלק מבדיקה שגרתית והכנת הרכב לטסט הקרב הרמתי אותו על הליפט בעבודה והבחנתי בנזילה מכיוון צינור הלחץ שמן הגה, הצינור הנ"ל בנוי בחלקו מצינור גומי גמיש וחלקו צינור מתכת קשיחה אשר מחוברים ביניהם "בלחיצה" מיוחדת, למיטב ידיעתי צינורות מסוג זה ניתנים לשיפוץ, אשמח לקבל המלצה למקום אמין ומיקצועי לשיפוץ הצינור באיזור המרכז. תודה רבה מראש וסופ"ש נעים לכל חבריי הפורום.
הודעה אחרונה מאת much, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. סיכמתי על מכירת האופנוע שבכותרת, שהיה בבעלותי מאז 1990, רשיונות מסודרים ומופקדים מאז אמצע שנות ה 90. ניגשתי למשרד הרישוי על מנת להפוך אותו לאספנות ולהוציא רשיון רכב כדי להעביר בעלות. להפתעתי הפקידה טענה שהדבר אינו אפשרי מאחר וברשיון חסר דגם המנוע. לדבריה עלי לגשת לעמדה מס' 1, לא ידעה לומר האם עם האופנוע או בלעדיו, ע"מ להסדיר את העניין. מעבר לכאב הראש לא נעים לי מהקונה הנחמד שכבר היה בדרך אלי עם עגלה כדי לסגור את העסקה ולקחת את האופנוע. האם אכן עלי לגשת לעמדה מס' 1 הידועה לשמצה? צריך להביא גם את האופנוע? יש דרך להמנע מכל הסיפור? מה אני אשם? למה משרד הרישוי, שהנפיק את הרשיון המקורי, לא פותר את הבעיות של עצמו? שי
הודעה אחרונה מאת shais01,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 217 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yohai71
- Aviady001
- Jeka88
- farkash7
- SlowRide
- פול-טנק
- sperial
- davemustaine87
- חד אופן
- ypz
- zaf
- Elazar1