Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הסיפור ניגמר עם נזק מינימלי,

הודעתי לעמיל מכס שאני נוטש את החבילה, במקביל הודעתי למוכר על כל הסיפור היקר בארץ ואם אוכל לקבל החזר כל שהוא,

המוכר היה נחמד ונתן הוראה למשלח שלו להחזיר את החבילה לאנגליה,

ברגע שהחבילה תגיע אליו חזרה שלמה וללא נזק הוא יחזיר לי את הכסף על הפריט מינוס עלות המשלוח חזרה לאנגליה,

עלות המשלוח חזרה לאנגליה מאוד יקרה ולכן ההחזר יהיה כ-1500 ש"ח בלבד, לא נורא אבל עדיף מכלום.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
טוב אז הסיפור ניגמר עם נזק מינימלי,

הודעתי לעמיל מכס שאני נוטש את החבילה, במקביל הודעתי למוכר על כל הסיפור היקר בארץ ואם אוכל לקבל החזר כל שהוא,

המוכר היה נחמד ונתן הוראה למשלח שלו להחזיר את החבילה לאנגליה,

ברגע שהחבילה תגיע אליו חזרה שלמה וללא נזק הוא יחזיר לי את הכסף על הפריט מינוס עלות המשלוח חזרה לאנגליה,

עלות המשלוח חזרה לאנגליה מאוד יקרה ולכן ההחזר יהיה כ-1500 ש"ח בלבד, לא נורא אבל עדיף מכלום.

המלצה שלי , במקום לשלם משלוח ומיסים ותשלומים מופקעים , בכסף הזה סע לחול תקנה את החלק שאתה רוצה , תעשה גם טיול נחמד ותביא במזוודה לארץ , ככה עשית גם טיול נחמד (: , רק תתפלל שלא יעצרו אותך במכס חחחחחח

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
98% שהחבילה תאבד ולא תגיע למוכר

תבקש אישור משלוח בארץ

כיוון שמדובר על חברת שליחויות של המוכר שתמיד עובד איתה אני מאמין שלא תהיה בעיה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

קראתי את כל השרשור כאן.

לצערי מה שכבר ידעתי מאומת מהסיפורים כאן אבל על הצד הגרוטסקי יותר...

לשמחתי (לעומת זאת) כל מה שהזמנתי עד היום לרכב שלי מחול בוצע דרך USPS ו- Royal Mail.

כך שכל מה שנשאר לי הוא להצטרף למנחמים ולשבח את העלויות הנמוכות עד אפסיות של שני המשלחים שהוזכרו.

חוץ מפעם אחת שנתבקשתי לשלם מס של 100 ש"ח על חבילה של 200$ - כשגם לא ברור למה, לא היו כל עלויות נוספות.

אם כי נכון שמושבים לרכב לא הבאתי... :wink:

קיצר, לקרוא ולהחכים!

BetaMAN

----------------------------------------------

Be the change you want to see in the world. Gandy

פורסם
[תיקון קטן]

לפני שבוע הזמנתי משאבת דלק.

המשאבה עולה 13$ המשלוח 40$. הקנייה נעשתה באופן חריג מחנות אינטרנט ולא דרך EBAY.

למרות המחיר הגבוה עדיין 53$ כדאי לי.

אז הזמנתי.

אתמול קיבלתי טלפון מFEDEX שהגיעה חבילה עבורי.

מסתבר ש ה40$ ששילמתי הם עבור משלוח בFEDEX למרות שלא זכור לי שום אזכור כזה באתר שלהם.

בFEDEX הסבירו לי שיש עמלה עבור עמיל מכס של 110 שקלים ושהם היו צריכים להזמין מסווג ממשרד התחבורה שקבע שהפריט פטור מממסים, אבל הקריאה שלו זה 190שקלים.

סה"כ 310שח כדי שיגידו לי שאין צורך לשלם מיסים.

בקיצור משאבה שעולה 48 שקלים טיפסה והגיעה ל 560 שקלים.

אז למה אני מספר לך את זה,

על הדיפונים שלך אתה צריך לשלם 100% מיסים

על המשאבה שלי שילמתי 1100%

הרווחת! יכל להיות הרבה הרבה הרבה יותר גרוע

כשאני הזמנתי מאמאזון חבילת פוליאוריטן מושלמת לרכב, פדקס ניסו לעשות לי אותו הדבר ,ואמרתי לפקידה שיצרה איתי קשר שהם יכולים למות יחד עם החבילה כי אני לא משלם שקל יותר ממה ששילמתי(יש באמאזון סעיף ביטוח מסים-כך שאם יש מס אמאזון סופגים אותו), וראו איזה פלא פתאום שמו לב שאיני צריך לשלם מאומה- והחבילה עלתה לי כ 1600 ש"ח. אז מכך ניתן ללמוד שאם תתעקש זה ישתלם

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

• תוכן חדש...