Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיוני: מגיע למכס ברחוב ההגנה בתל אביב עם הקטנוע (נא לחשב עלות הדלק ובלאי). חונה בחניית קטנועים בחינם. מדבר עם נציג המכס, מקבל ממנו דרישת תשלום או פטור. משלם מכס+מס קניה+מע"מ, אם צריך. מעמיס את החלקים וחוזר בשלום. שום עמלה או תשלום נוסף.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה, כמה פוסטים עוד צריך לכתוב כדי שתפסיקו להשתמש בפדאקס ?

הם בריונים שמחזיקים חבילות כבני ערובה עד שתשלמו להם כופר הזוי, מה גם שהם דורשים אישורי משרד תחבורה גם עבור חלקים שכלל לא צריכים אישור.

אז הנה אני כותב זאת שוב... אל תשתמשו בפדאקס!

יש אפשרויות יותר זולות, מהירות ואמינות.

פורסם
חבר'ה, כמה פוסטים עוד צריך לכתוב כדי שתפסיקו להשתמש בפדאקס ?

הם בריונים שמחזיקים חבילות כבני ערובה עד שתשלמו להם כופר הזוי, מה גם שהם דורשים אישורי משרד תחבורה גם עבור חלקים שכלל לא צריכים אישור.

אז הנה אני כותב זאת שוב... אל תשתמשו בפדאקס!

יש אפשרויות יותר זולות, מהירות ואמינות.

אתה צודק אבל... לפעמים השולח, לדוגמא באיביי, רושם את מחיר המשלוח ומצויין גם המשלח שזה לדוגמא USPS ואפילו את סוג תת השירות עליו שילמת.

עוברים להם מספר שבועות וטלפון מFEDEX/UPS/DHL/חברת שילוח כלשהי, שלום, יש פה חבילה בשבילך... המשלח בוחר לשלוח בדרך אחרת. לפי איביי, אין פה שום פסול, החלק אמור להגיע אליך במחיר המשלוח שצויין.

התוצאה היא שיש לשלם את כל התוספות שלהם בלי שום ברירה, אלא אם החלק הגיע לממן בנתב"ג ואז ניתן לקחת את הטפסים מהחברה שמשלחת ולבצע את התהליך לבד. רק ש... ארגון לשכות המסחר שזה לדעתי משהו דרקוני ונוראי בהיבט הספציפי, "לקח עליו" את העבודה שהיו עושים פעם המכס ובמקום שהשחרור ממכס יהיה מול המכס, הוא נעשה מולם ומשלמים "פתיחת תיק" משהו כמו 145 ש"ח אם אני זוכר נכון ועוד כל מיני ניירת שעולה כסף. כך שלפעמים (קרה לי כבר פעמיים לצערי) הזמן, ההתעסקות והתשלומים הנלווים הגיעו לסכומים גדולים מאלו שרצתה החברה המשלחת...

בקיצור.... והמלצתי... לפני שהמוכר שולח, לבקש, לוודא 5 פעמים שהוא יודע לא לשלוח את החלק ע"י חברות שילוח אלא רק באמצעות חברות דואר 'רגילות' וגם זה לא באמצעות משלוח אקספרס EMS שכן גם שם, על חלק שעולה 10$ משלמים 85 עמלת שחרור, אפילו אם אישית הקונה נסע לבית הדואר, עשה את כל תהליך המכס ושחרר את החבילה...

אני עדיין חושב שארגוני רכב בארץ צריכים להתאגד ולצאת למאבק לטובת נושא המיסוי הגבוה על ייבוא חלקים ורכב אספנות/קלאסי, אנחנו חריגים וחורגים מאוד בסצנה העולמית בתחום.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

את הגבייה המצחיקה הזו עושות כל החברות השילוח למעט דואר ישראל. זה כולל את EMS (שדואר ישראל מפעילה), DHL, UPS ו פדאקס

פורסם

אהבתי את הסעיף פורמליות

וגם הסכום מושלם , 42

שזה פשוט התשובה להכל

(ומי שלא מבין מומלץ לקרוא את המדריך לטרמפיסט בגלקסיה )

דרך אגב , פה בוצע חטא על פשע,

גם יבוא דרך קורייר ובנוסף שחרור על ידי עמיל מכס,

כל אחד לקח את ליטרת הבשר שלו

ובנוסף חייבו אותך ב 67 ש"ח הובלה יבשתית , (הובלה מממ"ן אליך ) כאשר סכום זה אמור להיות משולם בהובלה של הקורייר .

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אתה צודק אבל... לפעמים השולח, לדוגמא באיביי, רושם את מחיר המשלוח ומצויין גם המשלח שזה לדוגמא USPS ואפילו את סוג תת השירות עליו שילמת.

עוברים להם מספר שבועות וטלפון מFEDEX/UPS/DHL/חברת שילוח כלשהי, שלום, יש פה חבילה בשבילך... המשלח בוחר לשלוח בדרך אחרת. לפי איביי, אין פה שום פסול, החלק אמור להגיע אליך במחיר המשלוח שצויין.

התוצאה היא שיש לשלם את כל התוספות שלהם בלי שום ברירה, אלא אם החלק הגיע לממן בנתב"ג ואז ניתן לקחת את הטפסים מהחברה שמשלחת ולבצע את התהליך לבד. רק ש... ארגון לשכות המסחר שזה לדעתי משהו דרקוני ונוראי בהיבט הספציפי, "לקח עליו" את העבודה שהיו עושים פעם המכס ובמקום שהשחרור ממכס יהיה מול המכס, הוא נעשה מולם ומשלמים "פתיחת תיק" משהו כמו 145 ש"ח אם אני זוכר נכון ועוד כל מיני ניירת שעולה כסף. כך שלפעמים (קרה לי כבר פעמיים לצערי) הזמן, ההתעסקות והתשלומים הנלווים הגיעו לסכומים גדולים מאלו שרצתה החברה המשלחת...

בקיצור.... והמלצתי... לפני שהמוכר שולח, לבקש, לוודא 5 פעמים שהוא יודע לא לשלוח את החלק ע"י חברות שילוח אלא רק באמצעות חברות דואר 'רגילות' וגם זה לא באמצעות משלוח אקספרס EMS שכן גם שם, על חלק שעולה 10$ משלמים 85 עמלת שחרור, אפילו אם אישית הקונה נסע לבית הדואר, עשה את כל תהליך המכס ושחרר את החבילה...

אני עדיין חושב שארגוני רכב בארץ צריכים להתאגד ולצאת למאבק לטובת נושא המיסוי הגבוה על ייבוא חלקים ורכב אספנות/קלאסי, אנחנו חריגים וחורגים מאוד בסצנה העולמית בתחום.

ליאור.

בגלל זה חשוב לוודא מראש איך המוכר מתכוון לשלוח את החבילה, עניין פעוט של תכתובת קצרה יכול לחסוך המון כסף.

אלו חברות הדואר שאם תשלחו דרכם לא יסחטו אתכם :

ארה"ב - USPS או buy2usa (עם כתובת אמריקאית)

אנגליה - RoyalMail

גרמניה - DotchPost

* יש עוד מדינות, אבל לא יצא לי לשלוח משם חבילות.

פורסם

פשוט ארץ אוכלת יושביה.

ז####ת בני ז#####ת

מצטער על השפה, אבל פשוט גועל נפש איך המכס וכל אוכלי החינם ממציאים אגרות והטלים שונים ומשונים.

מרתיח!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

איזה אנשים רעים ומגעלים יש ברשות הדואר זה כבר מתחיל לעבור כל גבול!!!!!!!!!!

מה זה הקטע הזה לנצל את האנשים במחירים כאלה פשוט נהיו פה ברשות הדואר נרקומנים לכסף!!!

ערן ראיתי שרשמת בשרשור שלך שהזמנת משאבת דלק אבל מ $53 לקפוץ ל 560 שקל זה כבר מוגזםםם!!

מקרה שהיה לי לאחרונה הזמנתי לחבר זוג רדיאטורים מאיביי להונדה CR250 הם עלו 450 שקל,

כשהם הגיעו למכס בת"א התקשר אלי נציג והסביר לי שהחבילה הגיע ללא חשבונית/קבלה, הרדיאטורים נשלחו מסין, והסינים לא מצרפים חשבונית/קבלה על החבילה, בהשוואה לארה"ב או אנגליה.

הנציג הסביר לי שאני יצטרך לשלם כל מיני מיסים שאני לא זוכר את שמם זה מפורט בקבלה והיא לא לידי סה"כ החבר צריך היה לשלם 400 שקל מיסים כמעט 100% כשהרדיאטורים עלו 450.

סיפור דומה הזמנתי מאיביי זוג רדיאטורים ל KTM XCF250 אבל מארה"ב ולא מסין עלו 560 שקל המוכר שלח לי אותם דרך DHL אחרי 3 ימים התקשרו אלי חברת DHL ושאלו איפה אני נמצא בשביל להביא לי את החבילה, הגיעו אלי עד לעבודה והביאו לי את החבילה ללא מיסים.

לכו תבינו את רשות הדואר בישראל.

דייב

פורסם

ליאור.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

נו אז איך עושים את זה? ומקדמים את זה.

פורסם

אתם פה במצב טוב..

לי דואר ישראל הצליח להעלים חבילה, עם משאבת בלם מרכזית לפרינץ 3 .

גיליתי שהחבילה הגיעה ארצה, היתה במכס, ששם לי 261 ש"ח לשלם, שחרר אותה עם יעד הדואר המקומי שלי.

היא מעולם לא הגיעה לדואר שלי (אין רישום), ואין לי מושג לאן נעלמה.

אני כמעט בטוח שהיא יושבת על איזה מדף בדואר המרכזי בתל אביב.

ואין לי שום דבר שאני יכול לעשות עם זה... :-(

NSU Club Israel

פורסם
אתם פה במצב טוב..

לי דואר ישראל הצליח להעלים חבילה, עם משאבת בלם מרכזית לפרינץ 3 .

גיליתי שהחבילה הגיעה ארצה, היתה במכס, ששם לי 261 ש"ח לשלם, שחרר אותה עם יעד הדואר המקומי שלי.

היא מעולם לא הגיעה לדואר שלי (אין רישום), ואין לי מושג לאן נעלמה.

אני כמעט בטוח שהיא יושבת על איזה מדף בדואר המרכזי בתל אביב.

ואין לי שום דבר שאני יכול לעשות עם זה... :-(

במקרה שלך קפוץ לדואר המרכזי בת"א וצריכה להיות שם בחורה שמטפלת בפניות של חבילה שאבדה, יש להם את השירות גם באינטרנט באתר שלהם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
במקרה שלך קפוץ לדואר המרכזי בת"א וצריכה להיות שם בחורה שמטפלת בפניות של חבילה שאבדה, יש להם את השירות גם באינטרנט באתר שלהם.

הייתי אצלה היום, לא הצליחו לעשות יותר מדי.

אף אחד לא מוכן להיכנס ולבדוק את החבילות על המדפים, אבל היא כן הייתה נחמדה ושירותית.

האם אראה איי פעם את משאבת הבלם... אני בספק.

NSU Club Israel

• תוכן חדש...