Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר נוסע ביום ראשון הקרוב לגרמניה (פרייבורג + אזור שטוטגרט) , ברשותו מרצדס W111 מנוע M180 , דגם 230 S , שנת 1966 . זקוק לרינגים ומייסבי טלטל ועוד חלקים .

האם משהו מכיר כתובת + טלפון של חנות חלפים לרכב זה בגרמניה.

MUSTANG 1964 1/2 (1965)- V8 - 260, THUNDERBIRD TOWN LANDAU 1966 - V8 - 428 , MGB - 1979- 1800CC

חלומות נועדו להתגשם - כיף להגשים חלום .

MustanG

פורסם

תנסה לרשום ב google בגרמנית מילים קשורות למה שאתה צריך בכל מיני ורסיות של מה אתה צריך למשל : שנת הרכב , דגם , המילה "חלקים" , חלקים למכירה ,שם העיר .

תרשום ללא פסיקים רק עם רווח בין המילים ותשתמש בתרגומון של google זה נקרא

google translate

לדוגמא חלקים למכירה למרצדס בשטוטגרט 230s 1966

Stuttgart Mercedes-Teile zum Verkauf 230s 1966

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
חבר נוסע ביום ראשון הקרוב לגרמניה (פרייבורג + אזור שטוטגרט) , ברשותו מרצדס W111 מנוע M180 , דגם 230 S , שנת 1966 . זקוק לרינגים ומייסבי טלטל ועוד חלקים .

יש לי במשרד כרטיס ביקור של מישהו מאיזור שטוטגרט שמוכר חלקי מרצדס.

אם זה סובל דיחוי, אעביר לך ביום א' את הפרטים.

פורסם

ביקשת - קיבלת

כתובת - כל מה שתרצה עבור מרצדס 230S למנוע.

Frank Mellmann

Oldtimer-Motorenteile

Revalstr. 6

DE - 23560 Lübeck

Tel. 04 51 - 20 33 525

Fax: 04 51 - 20 33 521

E-Mail: [email protected]

מסור לו שאני עם ה 170 מישראל שלחתי אותו אליו ותקבל יחס טוב.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

יש למרצדס הרשמית מחלקה שלמה שמספקת שירות וחלפים למרצדסים קלאסיים,

כמו כן יש להם מדיניות אספקת חלפים שהזמנת לכל דילר רשמי בגרמניה תוך יום- יומיים.

בביקור האחרון שלי בגרמניה נעזרתי בהם - והדבר הנחמד מבחינתך הוא שהם ממוקמים במוזיאון מרצדס בשטוטגרט.

תרים אליהם טלפון ותברר לגבי זמינות חלפים עבור הרכב שלך - אני קיבלתי פתרונות מצויינים והיחס מצויין.

באתר שלהם גם ניתן לבדוק זמינות on-line.

עוד דבר - יש להם מדיניות אספקת חלפים שהזמנת לכל דילר רשמי בגרמניה תוך יום יומיים.

זה האתר:

http://www.mercedes-benz-classic.com/content/classic/mpc/mpc_classic_website/en/mpc_home/mbc.flash.skipintro.html

ואלו פרטי הקשר:

http://kontaktmodul.mercedes-benz-classic.com/site/index?locale=en

מקווה שעזרתי

אורן

• תוכן חדש...