Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי - פיאט/סיאט 133

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יופי

הכל נראה כאילו קפא לפני 20 שנה כולל המאוורר של פעם,בובת האריה על המראה,הגגון בתא המטען והמדבקה של עיתון חדשות שכבר מזמן איננו.

שיהיה בהצלחה בשיפוץ ,בהחזרה לחיים ובהפשרה של רכב שכנראה היה בסוף שנות השבעים אחד הרכבים הזולים ביותר בארץ (אם לא הכי זול) והיה רכבם של האנשים הפשוטים שהפיאט 127 היתה יקרה להם מדי.

דווקא בגלל זה הוא כל כך מיוחד.

מעניין מה מצב המנוע ומדוע העמידו אותו כשהיה חדש יחסית-דרך אגב איזה שנה הוא?(78-79?)

בהצלחה ותהנה ממנו

ניר

NIR .Y

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
איזה יופי

הכל נראה כאילו קפא לפני 20 שנה כולל המאוורר של פעם,בובת האריה על המראה,הגגון בתא המטען והמדבקה של עיתון חדשות שכבר מזמן איננו.

שיהיה בהצלחה בשיפוץ ,בהחזרה לחיים ובהפשרה של רכב שכנראה היה בסוף שנות השבעים אחד הרכבים הזולים ביותר בארץ (אם לא הכי זול) והיה רכבם של האנשים הפשוטים שהפיאט 127 היתה יקרה להם מדי.

דווקא בגלל זה הוא כל כך מיוחד.

מעניין מה מצב המנוע ומדוע העמידו אותו כשהיה חדש יחסית-דרך אגב איזה שנה הוא?(78-79?)

בהצלחה ותהנה ממנו

ניר

תודה לכל המברכים ותודה לך ניר במיוחד!

הרכב הוא שנת 79.

לא הספקתי לבחון כמעט שום דבר לעומק הייתי צריך להעמיס אותה ולהתחפף כי היה מאוחר, העגלה והטנדר חסמו חניות, והשכנים התקהלו - אבל היו נחמדים אחרי שהצלחתי לשכנע אותם שאני מפנה להם עוד מקום חנייה אחרי 20 שנה.

המנוע עמד סגור ויש בו שמן בגובה המדיד כך שאני מקווה שאין שם קטסטרופות מיוחדות (בינינו מה כבר יכול להיות שם...) יש חלודה פה ושם אבל יחסית הופתעת לטובה, מקווה שזה באמת המצב אבל שוב - אין בעיה לתקן כל דבר.

נראה שהיא די מקורית, והאמת שזה לא כ"כ חוכמה- היא לא בדיוק המכונית הכי מאובזרת בשכונה.

באופן כללי המטרה לבצע שיפוץ מלא כללי ויסודי. זה יקח זמן אבל זה יקרה.

יום טוב

אורן

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

מאחר לא נגעתי ברכב מאז שהוא נחת אצלי הרגשתי שצריך לעשות קולות של התקדמות. מכיוון שהצבתי לי דד-ליין צפוף לשיפוץ הרכב שנקבע למועד אינסופי רציתי קודם לבדוק מה קורה עם המנוע. (איך זה קשור לדד ליין ? - זה לא קשור אבל רציתי להישמע חכם..)

הכוונה היתה לבדוק אם הוא מסתובב ביד. בהתחלה נוצר הרושם שמשאבת המים תקועה, אבל אחרי שחרור המתח של הרצועות הסתבר שהכל מסתובב.

אם כך, טוב. אז אולי נניע אותו?

"רעיון מטורף" אמר לי אח שלי - אבל למה לא בעצם ? כולה עמד 15 שנה, וזה פיאט :screwy: אז ברור שהוא יניע ככה כמו שהוא .. לא ככה?

לשנינו נדלק אור בעייניים ואנחנו אוהבים אתגרים. כולה תשע וחצי בערב.

מחברים צינור דלק לאופנוע כמו בתרומת דם, חיבור של כבלים למצבר - סימני חיים! יש חשמל במערכת, נורות עובדות בלוח שעונים, ואפילו אורות גבוהים נמוכים.

נותן סטרטר והמנוע מסתובב. בודקים ניצוץ -יש ניצוץ בעיינים שלנו - אבל בפלג אין... חצי שעה של ליטופים לפלטינה, בדיקות חשמל בחוטים עוד כמה סטארטרים ומופיע ניצוץ שמן ובריא.

הכל מחובר, הכל מתודלק והמתח עולה. נותן סיבוב למפתח ו:

http://www.youtube.com/watch?v=8hJ0-0BulrE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כן כן כן!!! המנוע מניע בנגיעה, מים זורמים במערכת (ועל הרצפה), יש טעינה, אורות עובדים, והמנוע מעיף את עצמו בטורים (ומעיף גם טונה של עלים מתא המנוע) - רק חסר מסלול הררי בסביבה וסמל של עקרב על החזית.

יש עם מי לדבר!

אורן

• תוכן חדש...