Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש עם חבר ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יופי של סיפור , כתוב נהדר. חייכתי רבות.

אני מכיר את הגיפים האילו ואת המעלות האילו.

זה שיש לך תמונות שמתעדות הכל עוד מלפני שהמציאו את המילה "דיגיטלי" זה מעולה.

כל הכבוד

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

ד"ר רחמימוב ידידי,

שמחתי לראותך במפגש השפלה, שלעיתים מזומנות נראה כמו מפגש ג'יפי האספנות...

שמחתי לא פחות לקרוא את סיפורך המרגש ולדעת שהחיידק הנכון עדייו מקנן...

באשר לעתיד, אשמח לראות אותך ואת אשתך, מצטרפים עם ג'יפ ישן כלשהו לטיולים הקשישים שלנו. יש לך בדיוק חצי שנה עד הטיול הבא.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אכן סיפור מרגש! ומשום-מה יש לי...תחושה..:roll::lol: שעוד לא נגמר!

גם לי לפני כעשור היה בשותפות עם חבר CJ יותר חדש, שנת 86, שעבד קשה ולא אכזב- ונמכר כשהבנו ששותפות ורכב לא הולכים ביחד- וטוב שככה! מעניין מה עלה בגורלו- יש לי איפשהו מלא תמונות שלו ככה שהמספר בטוח ישנו (והוא גם היה רשום עליי בכלל!)- בהזדמנות אחפש!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

עברך לא היה ידוע ומפורסם

עתה משסיפרת עליו והג'יפ משולב בו - היה מענין לקרוא.

כמדומני, גם בעליו הנוכחי לא ידע והכיר את מלוא ההיסטוריה של רכב.

ועתה - יש לג'יפ, פרט מהנשמה גם סיפור חיים מרתק ויפה.

מקווים ששניכם הן אתה - נימרוד והן בעל הג'יפ, תמשיכו להיפגש במפגש השפלה

מפגש שמגשים חלומות ומשלים סיפורים.

מצא משה

• תוכן חדש...