רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 663 צפיות
שלום לכולם ושבוע טוב. מחפש פחח טוב באזור הצפון לטיפול בחלודות וצבע כללי, שעובד מהר וביעילות. שמתי לב שהתחילו להיווצר חלודות בכל מיני נקודות (מעין צבע חלודה), בצירים ונקודות אחרות. אני צריך פחח טוב שידע לפרק את כל הפנלים, יאתר ויטפל בחלודות ויצבע בצבע יסוד וצבע כללי שונה מלבן (עוד לא החלטתי איזה). למישהו יש המלצה לפחח מיומן שידע לעשות את העבודה במקצועיות ואני יחיה בלב שקט? תודה. נ.ב. - הרכב הוא 1977 450slc בצבע לבן.
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היום התיישנתי בחיפושית 1303L אמריקאית מודל 73.
הודעה אחרונה מאת AviR1969, -
- 3 תגובות
- 732 צפיות
שלום, יש לי טריומפ ארלד 68 1200cc והבאקאקס (הכיסוי) שלי סדוק. אני מחפש מוסך אמין שיכול לבצע את ההחלפה (בהנחה שאני מביא את החלק). הרכב נמצא בשרון, רצוי שהמוסך יהיה באיזור השרון/מרכז. בנוסף הייתי רוצה לקבל הערכה מכם המומחים לגבי היקף העבודה, לא מבחינת עלות אלא מבחינת קושי/מורכבות של ביצוע ההחלפה, כיוון שלי עוד לא יצא להתנסות בהתעסקות עם באקאקס. חוץ מזה רציתי לדעת מה עוד צריך להחליף שם בהנחה שהציר עצמו במצב תקין. תודה.
הודעה אחרונה מאת LiranEyal, -
4 קרבורטורים
מאת zng21- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלק הזה הוא בשביל 4 קרבורטורים... ואצלי ברכב יש 2 קרבורטורים... אני מחפש לקנות מישהו יודע איפה קונים כי באיביי אין?
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 709 צפיות
אני רוצה להתקין בכסאות האחוריים של הכרמן גיאה, בשביל הילדים. בגלל זה קבריולט, אלו חגורות 2 נקודות מהסוג הפשוט. יש מקום בארץ שמוכר כאלו חדשות ? תודה מראש ושבת שלום רביב
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
plymoth valiant
מאת yo-hr- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם הווליאנט שהיתה של סבא שלי ואחר כך של אבא שלי חיה ונוסעת איפה שהוא ע"פ יוחאי : פלימות' וליאנט 1974. חום מטאלי, 21 דצמבר 1973 ובתוקף גם כיום. אחת המכוניות הראשונות שיוצרו בשנת דגם זו במפעל קרייסלר בוינדזור, קנדה. אשמח מאוד להודעה בפרטים אם מישהו מכיר מספר הרישוי 355-817 כאשר נמכרה היתה צבועה קרם . תודה רבה מראש יואב
הודעה אחרונה מאת mr_nos, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
זה רכב שהיה של אבא שלי בסוף שנות השישים ישמח בעזרה באינפורמציה עליו
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 1 תגובות
- 663 צפיות
האם מתקיים היום מפגש בנשר ובאיזה שעה ?
הודעה אחרונה מאת drlaster, -
- 3 תגובות
- 645 צפיות
בתמונות ידית הממסרת. עשויה חומר קשה (פלסטי או גומי ) ומצופה בגומי יחסית רך. הגומי החיצוני מתייבש נשבר ומתפורר... היכן ניתן לשפץ ?? תודה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
המפגש בגעש.
מאת zohar.ma- 2 עוקבים
- 2 תגובות
- 667 צפיות
שלום לכולם. האם הוא מתקיים היום, היכן (אנא הוראות הגעה מצ' רעננה צפון) והחל מאיזו שעה? יום טוב.
הודעה אחרונה מאת zohar.ma, -
- 1 תגובות
- 682 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין 06.04.13 כל שבת ראשונה בחודש נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- 6 עוקבים
- 61 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, ערוץ 10 מתכנן להעלות בנובמבר פינה קבועה בענייני בירוקרטיה במסגרת חדשות סוף השבוע במוצאי שבת. את הפינה יגיש דב גלהר. הכוונה היא שהוא ייסע במקומות שונים בארץ ויבדוק את הבירוקרטיה הקשה בישראל - בכל התחומים, לא רק בתחום התחבורה. הם רוצים לצלם את המגיש נוהג ברכב אספנות בדרכו (או לפחות בהגיעו) ליעדו. התמונות יופיעו בפתיח. כל נסיונותי למקד את הדרישות לגבי איזה רכב מחפשים - נכשלו. הם רק אמרו "לא ג'יפ", וכל רכב אספנות אחר מכל שנה יתקבל בברכה. ואני מוסיף: רכב אספנות במצב תצוגה. תנאי הפתיחה, כפי שאמרתי, הוא שדב גלהר ינהג בעצמו ברכב. אני מניח שיסתפקו בדקה, רק לצורך הצילום ולא באמת בשביל לנהוג ליעד. הצילומים יתקיימו במועדים שטרם נקבעו באמצע השבוע, וימשכו כ…
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
התאהבתי.. מישהו שמע יודע איפה יש מה המצב פרטים בבקשה, נואש..
הודעה אחרונה מאת גאננרס, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברים יקרים פונה לעזרתכם . הרכב במוסך ( פיאט 127, שנת ייצור 1979 ). צריך להחליף את זרועות ההגה / מוט קישור הגה ופשוט אין למצוא ( המוסך בדק בגנרל , ובאוטו איטליה ובשאר המקומות ואין למצוא.) מישהו יודע איפה יש ? למישהו יש?. אשמח לסיוע. צביקה
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לא מצליח למצוא גריל קדמי לסאנבים ראפיר גריל מרכזי ושפם בצדדים אם למשהו יש רעיון או אתר אשמח הרכב מודל 1963 מצרף תמונה של הגריל
הודעה אחרונה מאת erand70, -
לחברי הפורום לחובבי שימור הרכבים והמורשת המוטורית ולכל המעוניינים חג הפסח (חג החירות) בפתח, ובשבת 23 למרץ, נחגוג באירוע ייחודי, "מורשת יהודית לצד מורשת מוטורית". בגן לאומי ציפורי. מגוון פעילויות מודרכות תצוגת עשרות רכבי אספנות הרמת כוסית וברכות לחג הפסח תשע"ג פיקניק (אפשר מנגל) בחניון אלישבע בגן הלאומי. האירוע ביוזמה וארגון משותף של המפגש הצפוני ומפגש השרון. ובהזמנת הגן הלאומי בציפורי פרטים מלאים יועברו לנרשמים לפני האירוע. לנרשמים/המציגים הבאים ברכבי אספנות - הכניסה …
הודעה אחרונה מאת dodge55, -
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
משאבת הדלק סיימה את חייה בטרם עת. המשאבה מכאנית המנוע עם קרבורטור. הגיע למצב בו בעליות הרכב פשוט כבה מהרעב לדלק. בדקתי את הלחץ ומצאתי 2 PSI ביציאה מהמשאבה כאשר המנוע בטורים סרק, כאשר הרמתי טורים היא הצליחה להגיע ל4 PSI. על פי הספרות המשאבה צריכה לספק בין 7-9PSI בסרק. המשאבה סגורה עם טבעת מתכת שסוגרת עליה, ז"א אין ברגים אותם אפשר לפתוח על מנת לטפל. יש מי שמשפץ משאבות כאלה או בגלל המחיר הנמוך פשוט להחליף? תמונה להמחשה
הודעה אחרונה מאת ערן rob, -
- 1 תגובות
- 790 צפיות
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=W6CS9eBn0O8
הודעה אחרונה מאת shugiflex, -
- 4 תגובות
- 773 צפיות
בסרטון הבחור מראה איך לנקות סעפת יניקה בצד ההפוך לסעפת, נראה שהוא מפרק את ה Cast Pan (בעברית?) איך מחברים את החלק חזרה? אקדח ניטים? בורג מיוחד? תודה
הודעה אחרונה מאת ofer camaro, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 665 צפיות
ברצוני להזמין 5 בומבות מחו"ל ל GSA. היתרון - 1. טריות...בארץ בומבות דומות משנת ייצור 2009 לכל המאוחר. 2. תואמים את המפרט (האחוריים 35 באר - בעוד שבארץ יש רק 40 עבור BX). העלות הכוללת לרבות המשלוח תעמוד על כ 1100 ש"ח (שער יורו נמוך). יש נסיון למישהו ביבוא בומבות ? לא יעצרו את זה מההיבט הבטחוני ? תשלום מכס מעל 1200 ש"ח - האם אכן ? ייתקבלו המלצות אחרות. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת odednn, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אני מעוניין לדעת איך האופל מנטה A לאספן מתחיל בעל כישורים מכאנים מעט דלים?. מוכן להשקיע כספית אך לא למשכן את הבית זמינות חלקי חילוף, חלודה, האם המנוע פשוט לתחזוקה?, יכולת נסיעה יומיומית בעיקר בתוך העיר (כ-20 ק"מ ביום בנסיעה די רגועה, עד שאני יקנה רכב ליומיום יכול לקחת מספר שבועות עד חודשים בודדים) וכל מידע רלוונטי מה המחיר של אחת במצב טוב? ואם לא האם קיימת אלטרנטיבה שהיא לא חיפושית? (לא מתחבר למראה שלה בכלל)
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 5 אלף צפיות
האולדסמוביל שלי מככבת בירחון של מועדון אולדסמוביל בארצות הברית - National Antique Oldsmobile Club. גם ישראל על המפה ... חג שמח לכולם, נחום
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
תמונות ממפגש מקוררי האוויר ליד מתחם איקאה נתניה 29.3.13
הודעה אחרונה מאת killerbinn, -
- 23 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
כרגע ברשיונות הרכב המידה היחידה המצויינת והמאושרת בארץ היא 235/55/16 ,כפי שידוע המידה הנ"ל מאוד בעייתית בארץ ואינה ניתנת בכלל להשגה/רכישה אלא רק דרך ייבוא אישי והעניין יוצא בסופו של דבר מאוד יקר (מנסיון אישי), ראיתי שניתן להשיג בכמה פאנצ'ריות בארץ צמיג במידה 235/55/17 , האם מבחינה פיזית ניתן להרכיב על קמארו דור 3 את המידה הנ"ל במקום המקורית(235/55/16)? נניח בצד כרגע את העניין החוקי, כי הבנתי כבר (פניתי למחלקה הטכנית של umi ונעניתי בשלילה)שאין אפשרות לשנות כחוק את מידת הצמיגים ברשיונות מכיוון שאצלם מופיע רק מידה אחת יחידה (235/55/16)שמאושרת בישראל לרכב הנ"ל(קמארו 1991 tbi 305 סמול בלוק 5 ליטר בנזין). כמובן שאני מודע לעניין שאם אני עובר למידה 235/55/17 אני אצטרך להחלי…
הודעה אחרונה מאת much, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 19 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
שלום רב, בסוף שנות השמונים הדלתה דאצ'ה הייתה מאוד נפוצה (כן, ידוע איכותן). כמו"כ אוסטין (הכחולות בד"כ), סימקות פרייבט וטנדרים מפיברגלס + טלבוטים > ששווקו למיטב זכרוני ע"י לובינסקי. פיז'ו 106 מסוף שנות השבעים, סוזוקי אלטו מתחילת שנות השמונים. דייהטסו שרמנט מאמצע שנות השמונים, וכול'. מספר שנים לא יצא לי לראות על כבישי ארצנו רכבים אלו. בשם הנוסטלגייה, מישהו מכיר רכבים אלו במצב נסיעה + להעלות תמונות?
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 775 צפיות
לכול החברים שלום וחג שמיייייייייייח תודה לכול החברים שהגעתם להרמת כוסית,היה מרגש וזה אומר שהגרין של המפגשים הוא קיים. זה נותן כח להמשך.כול מי שמכיר מישהו שרוצה להצתרף אלינו ,נא למסר לי את מס טל או כתובת אלקטרוני ככה הוא ידע מתי להגיע. ****** להתקונן למפגש המסורתי בשבועות,בשיתוף פעולה בין עירית כרמיאל ומועדון ה5 15.05.13 ******** שנה שלישית וכול פעם יותר מוצלח. אנריקה זאיפרט
הודעה אחרונה מאת nati54, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ערב טוב. להפתעתי נוכחתי לדעת שגם אצלי התחילו לאחרונה מהפכים על גבי המסך. תמונות, ולעיתים כיתוב, או הסימלון שלי, מופיעים הפוכים. לאחר שניסיתי לבצע מעבר לגוגל כרום ולמוזילה, ומאחר והמצב לא השתפר, טילפנתי לאחד מבעלי הפורום, (ע), ונמסר לי שיש לבעלי הפורום גרעונות. אי לכך הפורום יופיע כעת במתכונתו ההפוכה, וחבר פורום שירצה לראות את התמונות והתוכן באופן שהיה בעבר, לא הפוך, אלא ברור, ייאלץ לעשות מנוי חודשי או שנתי (יש הבדל בסך התשלום בין שני סוגי המנוי). לדעתי זו שערוריה. מאחר ואלו שהביאו את הפורום למצבו הפופולרי הם המשתמשים הותיקים והנאמנים. אנשים שצברו אין סוף כניסות שהעלו בעקיפין את יוקרת הפורום בעיני מפרסמים. שגרמו לו להיות הפורום הנחשב והפופולרי …
הודעה אחרונה מאת hellm, -
-
מפגש השנתי 2013 מ.איקאה נתניה 29.3.2013 יוצא לדרך... חברים אנו שמחים להודיע לאחר שבועות של מגעים על המפגש השנתי/ארצי 2013 ביום שישי ה29.3.2013 החל מהשעה 14:00 במתחם איקאה נתניה (היום הראשון של שעון הקיץ ) 1.החנייה בתוך המתחם תותר רק לרכבי קירור אוויר מדגם:חיפושית,טרנספורטר ,ווריאנט,קארמן גיאה וכו(גם מי שלעולם לא נכח במפגשים מוזמן להגיע עם רכב מתאים) 2.שוק עתיק - כל מציג/חבר רשאי למכור בחזית רכבו על שטיח/מחצלת חלקי חילוף ואביזרים. 3.האירוע בשיתוף עירית נתניה . 4.פרטים נוספים נעדכן בהמשך . תודה לחברים שנתנו יד בתיווך מול הגורמים בעיצוב ועוד ......
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 759 צפיות
נכון, אין כזה דבר כדאי בתחום הזה, עניין של אהבה לרכב, אבל השאלה עדיין עומדת במקומה, והאם זה בור ללא תחתית. אני לא מדבר על אספנות כרגע, מדובר על אימפרזה גרנד לאונה שנמצאת אצלי במשפחה כבר קרוב ל9 שנים, לרכב יש ערך סנטימנטלי מאוד עבורי מכיוון שהיה שייך לדוד שלי שנהרג בתאונת דרכים (קטנוע,לא הרכב הנ"ל) כרגע הרכב משומש יום יום ע"י בני משפחה כמדומני הוא עדיין עם אותה יד, כאמור, תקין. קילומטרז' של רכבת ממה שאני זוכר, שנת 95' שזה אומר שבקרוב יצטרך שני טסטים בשנה, ויש הרבה עבודה, תוחזק די בתחזוקת "לנסוע עד שהוא ימות." תמיד חשבתי לקחת אותו ולעשות לו פרוייקט, אבל אני חושש שזה בור ללא תחתית. בתיכנון לעשות לו הסבה לגיר ידני, בודי קיט שלם של אימפרזה טורבו של אותם שנים,…
הודעה אחרונה מאת mr_nos, -
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
לאיזה רכב המשאבה מתאימה? מן הסתם רכב ללא בוסטר ורק עם יציאה אחת .
הודעה אחרונה מאת ~shay~,
-
מי מחובר 12 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 126 אורחים (הצג רשימה מלאה)