Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קובי,המידה המקורית שלי כרגע שגם מצויינת ומאושרת ברשיונות הרכב היא 235/55/16 שזו מידה מאוד בעייתית שאין מצב למצוא במלאי בארץ(מניסיון, הפכתי כבר את כל הארץ ולא מצאתי) , אני אפילו מוכן(כבר לא ממש מעניין אותי שהמידה לא תהיה מאושרת כחוק ברשיון) גם ללכת על 245/50/16 במידה והיא יותר נפוצה וניתנת להשגה בארץ .

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
קובי,המידה המקורית שלי כרגע שגם מצויינת ומאושרת ברשיונות הרכב היא 235/55/16 שזו מידה מאוד בעייתית שאין מצב למצוא במלאי בארץ(מניסיון, הפכתי כבר את כל הארץ ולא מצאתי) , אני אפילו מוכן(כבר לא ממש מעניין אותי שהמידה לא תהיה מאושרת כחוק ברשיון) גם ללכת על 245/50/16 במידה והיא יותר נפוצה וניתנת להשגה בארץ .

הנתונים שהוצאתה מיתיחסים למנוע היותר קטן 3.1 ליטר v6 אצלך 5.0 ליטר תנסה לימצוא את הנתונים של ה5.0 ליטר ותראה את גודל הצמיג בכל מיקרה מחר אברר היכן ניתן להשיג את הצמיגים

פורסם

קובי, אני מוכן ללכת על 245/50 רק במידה והם אכן מתאימים "לשבת" בדיוק על ג'אנט 16 אינ'ץ שבמקור מולבש עליו צמיג ברוחב 235,מה דעתך,אין בעיה להלביש צמיג ברוחב 245 במקום 235 ?

במידה והדבר אכן אפשרי ומקובל ואינו מהווה שום בעיה פיזית או בטיחותית אני מעוניין בבקשה ביותר פרטים,מקום,כתובת וטלפון.

אגב, אנחנו מדברים על סט(רביעייה)צמיגים חדשים (לא משומשים)לחלוטין,נכון?

ידוע לך במקרה שם הפירמה/החברה וסוג הדגם של הצמיגים הללו?

במידה ויש ברשותך מידע גם על המחיר (למזומן בלבד)אני מאוד אשמח לדעת.

אתה מוזמן לשלוח לי את כל הפרטים לתיבה הפרטית עם יותר נוח לך.

תודה מראש ומחכה לפרטים ממך בהקדם.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

215/65SR15.0 Front tires

Optional Front tires: 235/55SR16.0

215/65SR15.0 Rear tires

Optional Rear

תרגום: באופן סטנדרטי יש להרכיב ברכב צמיג 215/65R15 הצמיג האופציונלי הוא 235/55R15.

מה הבעיה לחזור למידה הרגילה? סביר להניח כי תמצא שהרכב דבוק יותר טוב לכביש וצורך פחות דלק עם צמיג במידה 215/65R15.

שלמה דן גדרון

פורסם

במחלקה הטכנית של umi לא מוכנים לשמוע בכלל על שום מידה אחרת פרט לזאת שכרגע מצוינת ברשיון הרכב(235/55/16) כי לטענתם זו המידה היחידה שמתאימה ומאושרת לרכב הנ"ל בישראל.מה לעשות,למי עוד ניתן לפנות ע"מ לשנות את המידה הבעייתית הזאת ברשיונות כחוק?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
איתרתי לך סט צמיגים 245 50

בארץ , דיי בפוקס

קובי, יש לך עוד פרטים על הצמיגים כגון:חברה/פירמה,חדשים לגמריי או משומשים, חתך סולייה ספורטיבי או "רגיל" ,מחיר עבור רבעייה, וכמובן שם העסק/חנות והטלפון?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
הנתונים שהוצאתה מיתיחסים למנוע היותר קטן 3.1 ליטר v6 אצלך 5.0 ליטר תנסה לימצוא את הנתונים של ה5.0 ליטר ותראה את גודל הצמיג בכל מיקרה מחר אברר היכן ניתן להשיג את הצמיגים

נו עופר ,ביררת לי לגביי הצמיגים?אתה מבין עכשיו על מה אני מדבר? עד כמה קשה ומסובך להשיג את המידות האלה בארץ.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

קובי, מנסיונך בתחום אין שום בעיה בוודאות מבחינה פיזית להרכיב צמיג 245/50/16 במקום הצמיג שמורכב כרגע(235/55/16)המקורי?

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...