Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל מנטה A לאספן מתחיל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין לדעת איך האופל מנטה A לאספן מתחיל בעל כישורים מכאנים מעט דלים?. מוכן להשקיע כספית אך לא למשכן את הבית:roll:

זמינות חלקי חילוף, חלודה, האם המנוע פשוט לתחזוקה?, יכולת נסיעה יומיומית בעיקר בתוך העיר (כ-20 ק"מ ביום בנסיעה די רגועה, עד שאני יקנה רכב ליומיום יכול לקחת מספר שבועות עד חודשים בודדים) וכל מידע רלוונטי

מה המחיר של אחת במצב טוב?

ואם לא האם קיימת אלטרנטיבה שהיא לא חיפושית? (לא מתחבר למראה שלה בכלל)

פורסם

הבחירה בעיני של אופל מנטה A היא נפלאה .

יש שני מנועים (נפוצים ) במנטה A

האחד מנוע 1200 סמ"ק כמו המנוע של אופל קדט - אמין ביותר !!!

ומנוע שני 1600 כמו המנוע של אופל רקורד C

בכללי האופל מכונה די אמינה ,

אם מצאת אחת עם מנוע 1200 שזהו המנוע הפשוט והאמין מאוד , אזי בחירה טובה .

הרכב לכשעצמו רכב מקסים ביופיו - גילוי נאות: אני משוחד לאופלים והמנטה בניהם ! :-)

אבל ברצינות, רכב אמין מאוד מקסים ביופיו . נהיגה נוחה ונעימה . קל לתחזוקה .

בקיצור , רק מעלות טובות.

עכשיו נשאר המחיר מצב הרכב בקניה וההשקעה להביאו למצב תקין וטוב .

רוב הרכבים כאשר יקבלו טיפול מקיף יסודי ורציני יתנו תמורה טובה לבעליהם ובתנאי שלא

נשכח כי אנו נוהגים ברכב ישן שיכולותיו לא כפי רכב מודרני מאזדה ניסן טויוטה אפילו אופלים של היום .

שמור על הרכב , טפל בו נהג בזהירות ורגוע והרכב ייתן לך תמורה מלאה והנאה .

אגב ,

יש כאן את אלעד (משתמש redroz ) שמחזיק בכמה אופל מנטה , כדאי לשמוע גם ממנו .

בהצלחה !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
הבחירה בעיני של אופל מנטה A היא נפלאה .

יש שני מנועים (נפוצים ) במנטה A

האחד מנוע 1200 סמ"ק כמו המנוע של אופל קדט - אמין ביותר !!!

ומנוע שני 1600 כמו המנוע של אופל רקורד C

בכללי האופל מכונה די אמינה ,

אם מצאת אחת עם מנוע 1200 שזהו המנוע הפשוט והאמין מאוד , אזי בחירה טובה .

הרכב לכשעצמו רכב מקסים ביופיו - גילוי נאות: אני משוחד לאופלים והמנטה בניהם ! :-)

אבל ברצינות, רכב אמין מאוד מקסים ביופיו . נהיגה נוחה ונעימה . קל לתחזוקה .

בקיצור , רק מעלות טובות.

עכשיו נשאר המחיר מצב הרכב בקניה וההשקעה להביאו למצב תקין וטוב .

רוב הרכבים כאשר יקבלו טיפול מקיף יסודי ורציני יתנו תמורה טובה לבעליהם ובתנאי שלא

נשכח כי אנו נוהגים ברכב ישן שיכולותיו לא כפי רכב מודרני מאזדה ניסן טויוטה אפילו אופלים של היום .

שמור על הרכב , טפל בו נהג בזהירות ורגוע והרכב ייתן לך תמורה מלאה והנאה .

אגב ,

יש כאן את אלעד (משתמש redroz ) שמחזיק בכמה אופל מנטה , כדאי לשמוע גם ממנו

בהצלחה !

דרור .

תודה רבה לך עזרת לי מאוד, עכשיו רק צריך למצוא אחת במצב טוב

בכל זאת אני ישמח לעוד ייעוץ מחבר'ה שמחזיקים אחת

פורסם

יש אופל קופה ישנה משנות ה70 במוסך שמשותף עם מוסך האופנועים גולן בשונצינו בתל אביב , אני חושב שזו מנטה , שווה לך לבדוק אולי ימכרו אותה במחיר טוב .יש לו גם הרבה מיני מיינור שם

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
יש אופל קופה ישנה משנות ה70 במוסך שמשותף עם מוסך האופנועים גולן בשונצינו בתל אביב , אני חושב שזו מנטה , שווה לך לבדוק אולי ימכרו אותה במחיר טוב .יש לו גם הרבה מיני מיינור שם

יש לך מושג באיזה מנוע מדובר?, האם היא ידנית? ומה מצבה?

Seat ibiza Cupra 1.8T :vamp:

פורסם
יש 1900 ראלי

לא בארץ. כפי שדרור רשם בארץ נמכרו רק 1200 ו-1600.

אם אתה מייעד את הרכב לשימוש יומיומי אתה תצטרך להחזיק בבית מספר חלקים קריטים (חלקי פרונט בעיקר) שמעט קשים להשגה בארץ.

להחזיק וולוו 144/סובארו/אסקורט יהיה הרבה יותר קל כי הם נמכרו בארץ בכמויות הרבה יותר גדולות.

צצות מדיי פעם מנטות למכירה אבל רובן במצב קטסטרופה. השיפוצים הכי יקרים זה בודי ואינטריור כי אין הרבה חלקים בארץ.

מחיר? תלוי כמה ה"משוגע" רוצה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לא בארץ. כפי שדרור רשם בארץ נמכרו רק 1200 ו-1600.

אם אתה מייעד את הרכב לשימוש יומיומי אתה תצטרך להחזיק בבית מספר חלקים קריטים (חלקי פרונט בעיקר) שמעט קשים להשגה בארץ.

להחזיק וולוו 144/סובארו/אסקורט יהיה הרבה יותר קל כי הם נמכרו בארץ בכמויות הרבה יותר גדולות.

צצות מדיי פעם מנטות למכירה אבל רובן במצב קטסטרופה. השיפוצים הכי יקרים זה בודי ואינטריור כי אין הרבה חלקים בארץ.

מחיר? תלוי כמה ה"משוגע" רוצה.

אני אאמץ את עצתך בקשר לאסקורט, רכב מקסים.

תודה רבה.

Seat ibiza Cupra 1.8T :vamp:

פורסם
אני אאמץ את עצתך בקשר לאסקורט, רכב מקסים.

תודה רבה.

בין הייתר אתה יכול גם ללכת בכיוון של קורטינה,קפרי וסיירה.

אלו רכבים שאפשר למצוא עבורם חלקים יותר בקלות.

מה גם שהם נחשבים לרכבים אמינים יחסית ועמידים ויוכלו לשמש אותך גם לנסיעה יום יומית בתנאי

שהם מטופלים כראוי.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
יש לך מושג באיזה מנוע מדובר?, האם היא ידנית? ומה מצבה?

מבחינת בודי הרכב נראה טוב ושלם ללא חלודות מהסתכלות כללית ,לא התעמקתי , צבע צהוב/כתום דהוי ונראה מקורי מהמפעל (הכוונה שזו שכבת צבע ראשונה ואף פעם לא צבעו אותו אבל אני לא בטוח ), אם אני לא טועה הרכב אוטומטי ,

תקפוץ תראה אותה ,הכי טוב

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

הייתה לי בעבר אסקורט, אתה מוזמן לעשות חיפוש על היוזר שלי ולקרוא מה אני חושב על הרכב.

המנטה "לוקחת" את האסקורט בהליכה. אבל אם אתה מחפש סתם רכב יומיומי אז לא תרגיש את ההבדלים.

מכיוון שויתרת כ"כ מהר על המנטה (ובנוסף אתה מציין שאתה מחפש סתם רכב להתנייד בו) אני מבין בין השורות שרכב מיוחד הוא לא בשבילך.

במקרים כאלה אני הייתי אומר שחיפושית היא הכלי האולטימטיבי אבל בגלל שיש לך סלידה מחיפושית אז אני דווקא חושב שכדאי לך ללכת לכיוון של סובארו מתחילת שנות השמונים. מדובר בכלים מאוד אמינים, יחסית מודרנים (מבחינת אבזור ונוחות נהיגה, יש לך מושג מה זה לנסוע באמצע אוגוסט ברכב בלי מזגן בזחילה בפקקין של העיר?) והכי חשוב שתוכל למצוא בארץ כמעט כל חלק שתרצה בלי הרבה מאמץ.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...