Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי טריומפ ארלד 68 1200cc והבאקאקס (הכיסוי) שלי סדוק.

אני מחפש מוסך אמין שיכול לבצע את ההחלפה (בהנחה שאני מביא את החלק).

הרכב נמצא בשרון, רצוי שהמוסך יהיה באיזור השרון/מרכז.

בנוסף הייתי רוצה לקבל הערכה מכם המומחים לגבי היקף העבודה, לא מבחינת עלות אלא מבחינת קושי/מורכבות של ביצוע ההחלפה, כיוון שלי עוד לא יצא להתנסות בהתעסקות עם באקאקס.

חוץ מזה רציתי לדעת מה עוד צריך להחליף שם בהנחה שהציר עצמו במצב תקין.

תודה.

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

שלום לך לירן אייל (מה השם הפרטי אגב?)

את העבודה תוכל לבצע אצל איש אחד שהוא בעל מקצוע אמיתי, אין משימה שלא הצליח לעשות עד היום ואין אתגר שלא יעמוד בו, אגב שיש לו ניסיון בטיפול, רסטורציה ושיקום טריומף - הוא לא אחר מאשר אילן קרט הבעלים של הסדנה קרט 24 שנמצא ברחובות. אמינות ומקצועיות זה הדברים שרכשתי (לא רק אני אלא כל מי שמכיר אותו) אצלו עוד לפני שהתחלתי עם פרוייקטים אצלו.

לשאלתך השניה, אם כי מדובר בחלפת בקאקס, הפרוצדורה לא מסובכת ולא אמורה לטמון בתוכה קשיים אם אתה מביא בהנחה שלך את הבקאקס שאותו ירכיבו.

שיהיה בהצלחה !

נ.ב

יש לך כאלה רכבים מיוחדים ואינך מגיע למפגשי סובארוהוליק ? :-):roll:

פורסם

מכיוון שאתה מעדיף מוסך באזור השרון, נסה אצל דרך השטח בשפיים . צור קשר עם און יעקובסון מהפורום ותתייעץ אתו לגבי התיקון הדרוש לך במוסך זה.

בהצלחה

אריק

פורסם

יש לך כאלה רכבים מיוחדים ואינך מגיע למפגשי סובארוהוליק ? :-):roll:

מגיע לפעמים כשיש זמן... ולא תמיד יש זמן :-)

אשמח לעוד קצת פירוט בנושא העבודה שזה מצריך..

תודה

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

• תוכן חדש...