רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
מי מסתתר מאחורי ההגה?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 7 תגובות
- 887 צפיות
שלום לכולם, לאבא שלי היה בצעירותו ג׳יפ וויליס עם הילוכים ״בהגה״ (שלושה הילוכים ידני). כל הוויליסים שראיתי בחיי היו עם גיר ״ברצפה״. מישהו יכול לשפוך אור בנושא? נ.ב הג׳יפ היה שנת 60+- תודה, דין
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
התקשר אליי היום בחור עם רכב דומה לשלי(קמארו)ושאל אותי האם היה אצלי פעם תקלה/תופעה כמו שיש אצלו ברכב, לפי ההסבר/תיאור שלו התקלה מתרחשת רק כאשר הרכב מגיע לטמפרטורת עבודה, ההסבר הוא כזה,הרכב מניע מצויין ולא מזייף כאשר הרכב קר לחלוטין ואף נוסע וסוחב טוב בערך כ15-20 הראשונות עד שהמנוע מגיע לטמפרטורת עבודה(כשהוונטה נכנסת לפעולה)ואז הכל מתחיל להשתבש,כלומר המנוע מתחיל לזייף קשות(מעלה/מוריד טורים)כשהגיר משולב ,בכל שילוב להילוך הרכב מיד נכבה(אם לא תופסים את הגז מהר)ובכל האטה/בלימה הרכב נכבה(תופעה שלא היתה ב20 הדקות הראשונות כשהרכב עוד היה קר),לדעתי יש איזה חלק/רכיב אוליי אפילו חיישן כלשהו המשנה את אופן פעילותו כאשר הוא מתחמם ייתר על המידה ואוליי אפילו מתנתק/לא מתפקד עקב כך וזה למעש…
הודעה אחרונה מאת bosss, -
- 34 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
חרשתי כמעט בכל האפשרויות שיש וכמעט נואשתי אני בתהליך שיפוץ של שברולט סברבן / פרנקלין 1966 לא מצליח למצוא בשום אתר שהגעתי אליו פנסים אחוריים. אם מישהו מהפורום מסוגל לכוון אותי , אודה מאוד. מצרף את תמונת הפנס.
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 695 צפיות
בראשון ליוני (שבת) ייערך בהרשי שבמזרח ארה"ב יום האוטובוסים השנתי. האירוע מאורגן על ידי מוזיאון האוטובוסים (שהוא חלק ממוזיאון ה AACA). באירוע יוצגו אוטובוסי אספנות בתוך ומחוץ למוזיאון, יהיו נציגויות של יצרני האוטובוסים החדשים, יהיה שוקעתיק לחלקים ולספרות ולדגמים ותהיה הסעה וביקור ב"נספח" שזה מיתחם הטיפולים והאיחסון של המוזיאון שנמצא כמה ק"מ משם. הנה תמונות שצילמתי באירוע לפני כמה שנים. ]
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
איך ניתן לזהות שמשות של רכב, יש לי במחסן 2 שמשות לא מזוהות, האם המספרים על השמשה קשורים לדגם של הרכב ?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה: בהמשך לשיתוף הפעולה בין מועדון החמש לביה"ס אורט ידין צריפין תתקיימנה הרצאות נוספות בפני תלמידי ביה"ס, בנושא רכבי אספנות. ההרצאות תועברנה ביום רביעי 06.03, בין השעות 09:45-12:00. ירצו וידגימו מספר חברים ממועדון החמש. בית הספר "אורט ידין" נמצא בתוך מחנה צריפין ומיועד לתת לילדים ונערים הזדמנות להשתלב בצה"ל ובחברה הישראלית. חברים שמעוניינים להשתלב בפעילות זו בעתיד מתבקשים לפנות אל יורם דוקטורי, צוות קשרי קהילה, בטל' 9217642- 054. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
מועדון החמש מזמין להשקה משולבת של ווספה ואוסטין אספנות במפגש המועדון בנשר ב-1.3.13 1 2 3
מאת מועדון החמש- 2 עוקבים
- 32 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקה משולבת בנשר: ווספה 150, משנת 1969- VESPA 150 1969 שופצה ע"י חבר מועדון החמש אריה קרון אוסטין הילי ספרייט ("עיני צפרדע") משנת 1960 AUSTIN HEALEY SPRITE ( FROGEYE ) 60 שופצה ע"י חבר מועדון החמש עדו דדיה ועמרם אביו (התמונות להמחשה) ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בנשר בצפון- ב'ארומה' אספרסו בר , דרך בר יהודה 147, נשר (בסמוך לתחנת הדלק 'טן'), ביום שישי, 01.03.13, בשעה 16:15. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל . סקירה היסטורית- קובי מילוא. בעלי ווספות ואוסטין מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לת…
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לאור בקשת חברים רבים המעונינים להשתתף בהשקת הפורד T בנוקיה, השבוע קיימות שתי אפשרויות: נסיעה להשקה - שיירה תצא מירושלים בשעה 15:00 , מכביש 9 מהרחבה שלפני מנהרת הארזים. מפגש שבועי בירושלים - לכל מי שלא יוצא להשקה, יתקיים מפגש שבועי כרגיל בטוביה מהשעה: 14:00 לבירורים: אילן גורן 050-5272562
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
- 0 תגובות
- 703 צפיות
למי שמתעתד להיות באזור מילנו ב-17/3/13 הולך להיות ארוע מדהים, שיירה של מכוניות אלפא רומאו קלאסיות שתצא מהמפעל המיתולוגי ב-"ארזה" לכיוון מסלול המרוצים/ניסוי של אוטודלתה ב- BALLOCO, כל מכונית מירוץ שייוצרה על ידי אוטודלתה נבדקה על ידי נהגים מקצועיים במסלול הזה לפני שנמסרה ללקוח. במסלול תהיה תצוגת תכלית של מכוניות המרוץ של אלפא רומאו: 33 סטרדלה, TZ-1, TZ-2, GTA, GTAM ועוד. אם הכל יתנהל על פי התוכנית אני אהיה שם. הארוע מנוהל על ידי מועדון אלפא רומאו מילנו.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שאלת מכונאות-בלמים כללית: בדקתי עובי סנדלים אחוריים, קפריס88', מה שנראו בסדר בבדיקה חשבתי על כיוון הרגולז', כלומר, כאשר מחליפים סנדלים, העובי שלהם עבה יותר מהמוחלפים, וכאשר מחזירים את הדראם, יש לכוון את הרגולז', בכדי לקרב את הסנדלים לחיכוך עם הדראם, כך שבסיבוב ידני יורגש קושי קל בסיבוב. מה קורה שעם הזמן עובי הסנדל נהיה דק יותר ויותר? הרי המרחק לא משתנה, ומן הסתם אין כל חיכוך בין הסנדל לדראם (מלבד לחיצה על דוושת הבלם כמובן) הרגולז' לא "חכם" ואינו שומר על המרחק ההתחלתי. האם צריך מידי פעם לכוונו מחדש? כלומר לסובב עד שיורגש אותו קושי כאשר הוחלפו והיו בעובי המקסימאלי? או שכן ישנו מנגנון שכן שומר על אותה דרגת חיכוך ראשונית ואני מפספס משהו תודה
הודעה אחרונה מאת yarinzim, -
- 3 תגובות
- 935 צפיות
בשיטוט באיביי מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/PEUGEOT-106-205-305-206-207-306-309-405-406-horn-button-/310397775808?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4845262fc0&vxp=mtr אם אני זוכר נכון נדמה לי שמתאים ל 404 מישהו פה לא מזמן חיפש חלקים ל פיגו 404 (אין לי שום קשר למודעה ) מקווה שעזרתי.
הודעה אחרונה מאת YHS, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה בכותרת, ואיזה סוג קרר מתאים לרכב הזה? תודה רבה מראש וערב נעים לכולם.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לדעת האם אופל אסקונה B שתי דלתות הגיעה לארץ בזמנו? מדובר בדגם הבא: אם כן, איזה מנועים היו לה, גיר ידני\אוטומטי ומן הסתם הנעה אחורית נכון? תודה
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
השבוע סוף סוף הגיע מד הזרם שהזמנתי (בדיוק חודש לקח לו לעשות את הדרך מהונג קונג) הבעיה היא שלא שמתי לב שמד הזרם יושב על הטרמינל השלילי (במקביל). האלטרנטור מקבל מינוס(-) דרך הגוף ולכן אני לא מצליח למצא דרך לחבר אותו כך שיראה את צריכת הזרם שהאלטרנטור מספק. חשבתי אולי אוכל לחבר אותו ישירות לטרמינל השלילי של המצבר, אבל הוא לא מראה זרם בצורה כזו. הזרם עומד על 0.1-0.3 אמפר דרך אגב בזמן ההתנעה הוא כן הראה זרם לכמה חלקיקי שניה (כנראה עד שהאלטרנטור נכנס לעבודה) למישהו יש רעיון יצירתי איך אפשר לחבר את מד הזרם?
הודעה אחרונה מאת ערן rob, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 6.7 אלף צפיות
שלום, מבקש המלצות למוסך באזור השרון לטיפול ברכב אספנות - קדילק אלדורדו 71. תודה.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היום קיבלתי תמונה שצולמה אי שם בשנות ה50 60 תמונה יפה של איזטה והבעלים סיפר לי איך חרש איתה את הארץ ים המלח צפת ערד ירושלים ועוד ואז עשיתי מצא את ההבדלים נראה אותכם
הודעה אחרונה מאת DeanMustang67, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
עכשו בערוץ 2 תשודר עוד מספר דקות כתבה על בתו של ניר בן ארי , בתחרות ספורט מוטורי פורומלה ישראל,באילת. שווה צפיה! בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת gozal, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בביקור שערכתי אי שם, כאן בקריות, נתקלתי ביצירת מופת מוטורית שעיני טרם חזו בשכמותה כאן על כבישי ארצנו המשובחים. מי מזהה? האם זה רכב טוב, תם, רע או שאינו יודע לשאול? http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=327992&stc=1&d=1362302947
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
הוזכר פה כבר כמה פעמים על תוסף לדלק לרכבים שהם בעלי קרבורטור ודרשו בזמנו דלק 96... האם יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג? עלות? והאם סוסיתא קוביה שנת 66 תזדקק לדבר שכזה וזאת לאור העובדה שהאוטו לפעמים נכבה בנסיעה. וכן שופץ קרבורטור ובקרוב יוחלף גם צינור המסננים כבר הוחלפו.. ובוצע כיוון לקרברטור.. שחר
הודעה אחרונה מאת shark1, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
ממה שרשום על הפנס: ALFA ROMEO 537.424 SEIMA 29.85.02 כל הקודם זוכה. מצורפת תמונה להמחשה.
הודעה אחרונה מאת kobi.idan2, -
-
מועדון החמש ישתתף בעדליידע שכונת כפר גנים ג' –פ"ת, ביום רביעי 20.02.13 - למען הקהילה 1 2
מאת מועדון החמש- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מועדון החמש ישתתף בעדליידע שכונת כפר גנים ג' – פ"ת ביום רביעי 20.02.13 - למען הקהילה במקרה שיהיה מזג אוויר גשום התהלוכה תוקדם ליום ג' 19.02 אם יתאפשר דרושים לטובת האירוע 10 רכבי אספנות במצב תצוגה להובלת תהלוכת העדליידע. יפתח את המצעד רכב אספנות פתוח בו ישב ראש העיר פ"ת. מקום ההתכנסות: מתחם מתנ"ס "עולמות", רח' שולזינגר פנית יטקובסקי או חניית העפר מול ביה"ס הממ"ד (מס' מטרים ליד המתנ"ס). לוח זמנים: 15:30- התכנסות 16:00- יציאה לתהלוכה 17:30- זמן חזרה משוער 18:00- 17:30- תערוכת רכבים וצילומים ברקע. מסלול העדליידע: יציאה ממתנ"ס " עולמות", רח' שולזינגר, שמאלה ליטקובסקי, שמאלה …
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במקרה גיליתי את הערוץ המשובח הזה עם סרטונים מדליקים על קלאסיות - לרבות הרבה איטלקיות; http://www.youtube.com/user/PetroliciousCo?feature=watch צפיה מהנה ושבת שלום לכולם.
הודעה אחרונה מאת galeyal20, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כיף לראות יצירת אומנות על כבישינו. מה שמרחוק נראה כמו מרצדס 190 חמודה ומתוקה, הסתבר שמדובר במרצדס 190 יפיפיה ומשופצת להפליא, שנראת ונוסעת כמו אחת שנת 2013 תענוג לעיניים!
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
רכב שנקנה לפני כ 5 שנים. עבר לא מזמן לסטטוס אספנות. הרשיונות מופקדים ונדרש שחרורם על ידו לפני העברת הבעלות. נכתב הסכם מפורט במעמד המכירה על מחויבותו להעביר בעלות. פנייה אליו ועוד אחת ועוד אחת ועושה רושם שהוא גורר רגליים. לא בדיוק מעניין לו.... אז לא מיציתי את הפניות הנחמדות שלי אליו...אבל למקרה ש... כיצד הייתם ממליצים לפעול ?
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום קניתי לא מזמן פיז'ו 505 שנת 84, ובסוכנות שלי לא ידעו מה קוד הדגם, אז הוציאו פוליסה על פיז'ו 405 שנת 95. גם קוד שמצאתי במחירון ישן של לוי יצחק לא נתן כלום. הם ניסו להסביר לי שזה בסדר וככה עושים. אפשר לנסוע בראש שקט או לחפש סוכנות אחרת? תודה
הודעה אחרונה מאת rani2cv, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחבר שלי קובי יש עסק של מפתחות ומנעולים שאלתי אותו עם הוא יוכל לעזור לי עם מפתחות לקונטסה סיפרתי שיש לי ידיות חדשות בלי מפתח הוא ציחקק ואמר תביא יהיה בסדר היום קובי צלצל אלי ואמר לי תבוא סידרתי לך מפתחות וסיפר לי איך כילד הוא פירק מנעולים כאלה ויצר מפתחות ואיך עוד יש אצלו גלמים מימי אנו בנו אז לקובי זלוטניק ממפתח לכול תודה רבה ממליץ בחום
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 657 צפיות
לפניי כשלוש שעות בערך חזרתי עם הרכב מבילוי ליילי,נסעתי נסיעה של כמעט שעה ממקום הבילוי ועד הבית, ממש בכניסה לחנייה שלי הרמתי(דיי הרבה) את הסל"ד בסרק ופתאום כשעזבתי את הרגל מדוושת הגז הסל"ד צנח במכה והרכב כבה מיידית, ניסיתי באותו הרגע להניע שוב אך ללא הצלחה(יש סטרטר אך אין הצתה),לאחר מספר נסיונות התנעה ארוכים וכושלים המצבר כאילו התרוקן והשמיע "תיקתוקים", בשלב הזה המתנתי מספר דקות שהמנוע קצת התקרר וחיברתי כבליי עזר מרכב תורם אחר ופתאום הרכב הניע כרגיל, ייתכן שיש ברכב הנ"ל ניתוק הצתה שלמעשה מגביל ומנתק את ההצתה בעת העלאת הסל"ד בסרק למעל המותר ע"מ שלא ייגרם נזק למנוע וזה מה שקרה אצלי ולכן גם לא נתן לי להניע שוב מיד לאחר הכיבוי עד אשר הניתוק "התאפס" ואז הכל חזר לתפקד כרגיל?
הודעה אחרונה מאת much, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
צילומי רכב נטושים בקפריסין
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין 02.03.13 כל שבת ראשונה בחודש נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. במקביל למפגש ברופין נערך בשבת זו יריד 'ימי בנימינה' לעתיקות ואספנות , באזור התעשייה עמק חפר , 5 ק"מ צפונית לרופין. מארגני היריד הזמינו את חברי מועדון החמש להשתתף באירוע. למועדון יוקצה מגרש פנימי בתוך שטח היריד ובו כ- 20 מקומות חנייה. ישנו גם מגרש חיצוני לחנייה לבאי היריד. בשעה 13:00 , לאחר שיסתיים המפגש ברופין, תצא שיירה ליריד בהובלת אבי שרייבר , רכז המועדון בשרון. …
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 137 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TheArcane
- dorosen
- sperial
- Night Driver
- samg
- mikk
- Shay Shd Dave
- yoni2sh
- פריג'י
- amosbmw
- yohai71
- שחר 1