Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי לא מזמן פיז'ו 505 שנת 84, ובסוכנות שלי לא ידעו מה קוד הדגם, אז הוציאו פוליסה על פיז'ו 405 שנת 95. גם קוד שמצאתי במחירון ישן של לוי יצחק לא נתן כלום.

הם ניסו להסביר לי שזה בסדר וככה עושים.

אפשר לנסוע בראש שקט או לחפש סוכנות אחרת?

תודה

פורסם

זה ידוע שחברות ביטוח ינסו להיתלות בענפים גבוהים מאוד ע"מ להתחמק מלשלם, דמיין את הסיטואציה הבאה-

תאונה קטנה, נזק פח ל-2 הרכבים, במשפט נקבע שאתה אשם ועל חברת הביטוח שלך לפצות את הנהג השני בניכוי השתתפות עצמית שלך, או-אז החוקר יבחין בעובדה שהרכב המבוטח הוא לא הרכב שרשום בפוליסה, יקראו לך שקרן ויזרקו אותך מכל המדרגות, עכשיו לך תוכיח ש"הם" אמרו לך שזה בסדר.

מבין?

בקש בכתב את העובדה שחברת הביטוח (לא הסוכן) מודעים לעובדה שהרכב המבוטח הוא לא הרכב הרשום בפוליסה, הם כמובן יסרבו ואתה תחפש לך חברה אחרת.

אני אישית מאמין לאימא שלי ולאחים שלי, לגבי כל השאר אני רוצה את זה בכתב.

פורסם

נסה את הסוכנת חמדה. מתמחה בישנות ובאספנות ונותנת יופי של שירות. 03-5357903.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

היי

שמי רני , חבר ותיק במועדון החמש , מחזיק של כמה עשרות סיטרואנים .

אני סוכן ביטוח הרבה מאד שנים , מתמחה בביטוח רכבי אספנות .

אשמח לעזור 08-8528534. צור קשר .

ובכלל כול מי שמעוניין לבטח רכב אספנות יכול למצוא כתובת במשרדי .

• תוכן חדש...