Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפניי כשלוש שעות בערך חזרתי עם הרכב מבילוי ליילי,נסעתי נסיעה של כמעט שעה ממקום הבילוי ועד הבית, ממש בכניסה לחנייה שלי הרמתי(דיי הרבה) את הסל"ד בסרק ופתאום כשעזבתי את הרגל מדוושת הגז הסל"ד צנח במכה והרכב כבה מיידית, ניסיתי באותו הרגע להניע שוב אך ללא הצלחה(יש סטרטר אך אין הצתה),לאחר מספר נסיונות התנעה ארוכים וכושלים המצבר כאילו התרוקן והשמיע "תיקתוקים", בשלב הזה המתנתי מספר דקות שהמנוע קצת התקרר וחיברתי כבליי עזר מרכב תורם אחר ופתאום הרכב הניע כרגיל, ייתכן שיש ברכב הנ"ל ניתוק הצתה שלמעשה מגביל ומנתק את ההצתה בעת העלאת הסל"ד בסרק למעל המותר ע"מ שלא ייגרם נזק למנוע וזה מה שקרה אצלי ולכן גם לא נתן לי להניע שוב מיד לאחר הכיבוי עד אשר הניתוק "התאפס" ואז הכל חזר לתפקד כרגיל?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

האמת שבאותו הערב בכלל לא שתיתי, אפילו נעצרתי במקרה לבדיקה שגרתית ע"י משטרת התנועה בדרכי הביתה והכל היה תקין, לא משנה, כנראה שהבעיה היא בכלל בכיוון מגעים רופפים בקודן או במתג ההצתה(סווי'ץ)עצמו שעשה לי כבר בעיות דומות בעבר.

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...