Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע 1300? חשבתי שדגם הזה בא רק עם 1600. אומנם בת 15 שנה אבל עדיין מייצרים את הרכב הזה. אני חושב שעדיין מייצרים גם את נגזרותיה של פיאט 125 שם, כך שזה רכב יחסית מודרני: יש לו 4 דלתות נפתחות, יש חלונות ואפילו הגה.

מי צריך מזגן? מזגן זה לחלשים. :p

לא חשבתי שרכבים האלו הגיעו ארצה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
כי רוצים מחיר גבוהה!

ואיך רכב מודל 98 מגיע ללא מזגן?

מינוס 40 בחורף למה אתה צריך מזגן :-D

בקיץ לא כזה איי איי איי חם (לפחות ככה היה ב 98 שעליתי משם, ופה אני סובל כל קיץ מחום מחדש)

בכל מקרה תעשיית הרכב של רוסיה צולעת מאוד, אם יש משהו שהם יכולים לייצר טוב מאוד זה משאיות ורכבי שטח.

השטח שפה אנשים יוצאים לטיול שטח שם זה יום יום בחלק מהמקומות הנידחים כמו טאייגה לדוגמה.

URAL

http://www.youtube.com/watch?v=33-1Qz_hBeg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
כמה גבוהה ?

רצו עליו לפני כמה זמן 15 אלף, לדעתי זה גבוהה קצת לא?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

ברכב הספציפי הזה, אני לא חושב שהמחיר הוא המכשלה אלא מי בכלל יתעניין/ יקנה כזה רכב?

מי יהמר על רכב בודד בארץ, מתוצרת מחורבנת, עם אמינות לא ברורה ועם איכות הרכבה עוד יותר מפוקפקת ומלאי חלפים שכלל לא זמין?

רק חובב רכב יכול לקנות כזה דבר ואני כלל לא בטוח שיש בארץ חובבי רכב שמחשיבים את הרכב הזה כ"מעניין".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ברכב הספציפי הזה, אני לא חושב שהמחיר הוא המכשלה אלא מי בכלל יתעניין/ יקנה כזה רכב?

מי יהמר על רכב בודד בארץ, מתוצרת מחורבנת, עם אמינות לא ברורה ועם איכות הרכבה עוד יותר מפוקפקת ומלאי חלפים שכלל לא זמין?

רק חובב רכב יכול לקנות כזה דבר ואני כלל לא בטוח שיש בארץ חובבי רכב שמחשיבים את הרכב הזה כ"מעניין".

זו בדיוק הסיבה מדוע אתה לא אספן וגם אינך מבין כלל את נפשם.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רצו עליו לפני כמה זמן 15 אלף, לדעתי זה גבוהה קצת לא?

חוץ מאחד שחולה באופן חסר תקנה על המותג לאדה ופריק של תוצרת רוסית אני לא חושב שיש מישהו בארץ שיקנה אותה, בטח בסכום הזה.

הרכב הזה עמד המון זמן בקרית ים, מעניין מה עלה בגורלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זו בדיוק הסיבה מדוע אתה לא אספן וגם אינך מבין כלל את נפשם.

או לחילופין, זו הסיבה שהרכב עומד זמן רב למכירה ואין קופצים :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הרכב יד שניה, כך שלמרות הכל היה לפחות בן אדם אחד שקנה אותו מעולה חדש שייבא את הרכב.

סדרת דגמים 1XX החליפה במהלך שנות ה 90 את סדרת ה"סמארה", שמוכרת בארץ.

יותר נכון, כמקובל בלאדה, היא לא בדיוק "החליפה". סדרת סמארה עברה מתיחת פנים ויוצרה במקביל עוד שנים רבות, אולי אפילו עד היום.

בחזרה לסדרת 1XX- היה דגם הצ'בק, סדאן וסטיישן ואפילו קופה שיוצרה בסדרות קטנות.

העיצוב של כולם כבד ולא מוצלח בעליל, רק קופה נראית יותר טוב.

מבחינה מכאנית הן שגרתיות לחלוטין, מנוע קידמי לרוחב, הנעה קידמית, הזרקת דלק אלקטרונית. תיבות הילוכים ידניות בלבד כמובן.

למה אין לה מזגן - עולה חדש שנכנס לארץ יכול לייבא איתו את הרכב שברשותו בארץ המקור וכל התקנות וההגבלות שחלות על יבוא סדיר, לא חלות עליו.

נ.ב. דגמי הנעה אחורית מבוססות פיאט 124 לא מיצרים על ידי לאדה עצמה בערך משנת 2006. אבל יש מפעלי משנה קטנים יותר, שעדיין מיצרים אותם, הם נמכרים במחיר סביב 5500 דולר.

פורסם
חוץ מאחד שחולה באופן חסר תקנה על המותג לאדה ופריק של תוצרת רוסית אני לא חושב שיש מישהו בארץ שיקנה אותה, בטח בסכום הזה.

אתה יכול מהתמונות לראות מה עלה בגורלו.

אלו צילומים מלפני מס' ימים. חיצונית הוא במצב מצויין לגילו (האמת לא הצצתי פנימה).

ויש בארץ הרבה "פריקים" של לאדה.

פורסם
או לחילופין, זו הסיבה שהרכב עומד זמן רב למכירה ואין קופצים :wink:

לאספן המחיר אינו תמיד מעצור. במיוחד שמדובר באקזמפלר "נקי" ושמור - והכי חשוב, כנראה היחיד בארץ!!

ובכל מקרה אני מעריך שבמשא ומתן שיתנהל בין מי שמעוניין לרכוש לבין מי שמעוניין למכור - תימצא דרך הביניים.

פורסם
והכי חשוב, כנראה היחיד בארץ!!

הוא לא יחיד בארץ, יש (לפחות היו) עוד כמה כאלו, לא יודע אם עדיין במצב נסיעה.

יש גם לאדה פריאורה מודל 2009 אחת, שיובאה לצורך תקינה, וזה אותו רכב בעצם, לאחר מתיחת פנים לא ממש מקיפה.

פורסם
הוא לא יחיד בארץ, יש (לפחות היו) עוד כמה כאלו, לא יודע אם עדיין במצב נסיעה.

יש גם לפחות לאדה פריאורה מודל 2009 אחת, שיבאה לצורך תקינה, וזה אותו רכב בעצם, לאחר מתיחת פנים לא ממש מקיפה.

ייתכן וישנם עוד כאלו. אבל, איני יודע באיזה מצב ולפנינו אקזמלפר במצב טוב.

הרכב בן 15, עדיין רחוק מאספנות וישנה כאן הזדמנות למי שחשקה נפשו ברכבים מהזן הנ"ל....

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכוונה היא שרכב הזה אוהבים רק "כי זה לאדה" וזה נדיר. אין סיבה אחרת.

האמת ש1300 בלי מזגן זה לא כזה נורא. הבעיה ברכב הזה היא כל השאר :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לגבי 1300 - לא היה לדעתי רכב כזה מקורי עם מנוע 1300.

המנועים היו 1.5 בגירסת 8 או 16 שסתומים ו 1.6.

פורסם

אני מאמין שבמחיר של 5000 ש"ח, היא כבר נמכרת! יש אנשים תפרנים שעדיין רוצים להיות קצת יחודיים ולא מפחדים להכנס "להרפתקאה"

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...