Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושים רכבי אספנות לערוץ 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גלשתם חברים ,

הנושא הוא מעניין ,

לדעתי יש כאן הזדמנות להעלות בעיה בירוקרטית חמורה .

אני שוקל להציג את רכבי ולהסביר כמה חוסרים היו לרכב וכמה ייבוא הייתי צריך לעשות .

רכבי בהחלט רכב אספנות , עתיק ומשקף הן שימור , שיפוץ וכל מה שכרוך .

יש לברר היטב אם תנתן חשיפה לבעיה האמיתית שלנו בייבוא חלפים .

דרור .

אתה לפחות מדבר לעניין ...:wink:

ידידך יאיר

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
גלשתם חברים ,

הנושא הוא מעניין ,

לדעתי יש כאן הזדמנות להעלות בעיה בירוקרטית חמורה .

אני שוקל להציג את רכבי ולהסביר כמה חוסרים היו לרכב וכמה ייבוא הייתי צריך לעשות .

רכבי בהחלט רכב אספנות , עתיק ומשקף הן שימור , שיפוץ וכל מה שכרוך .

יש לברר היטב אם תנתן חשיפה לבעיה האמיתית שלנו בייבוא חלפים .

דרור .

דרור, תגיש מועמדות. אני אתמוך בך והלואי ותצולם.

אני מצטט מהודעתו של רון:

''ערוץ 10 מתכנן להעלות בנובמבר פינה קבועה בענייני בירוקרטיה במסגרת חדשות סוף השבוע במוצאי שבת. את הפינה יגיש דב גלהר. הכוונה היא שהוא ייסע במקומות שונים בארץ ויבדוק את הבירוקרטיה הקשה בישראל - בכל התחומים, לא רק בתחום התחבורה. הם רוצים לצלם את המגיש נוהג ברכב אספנות בדרכו (או לפחות בהגיעו) ליעדו. התמונות יופיעו בפתיח''

בואו ונחשוב פעמיים, אין אזרח בישראל שלא נתקל בבירוקרטיה. לצערנו יש נושאים שמעט יותר מעניינים את הציבור מעלויות השילוח של פגוש מאנגליה.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
אתה לפחות מדבר לעניין ...:wink:

ידידך יאיר

מה, כאילו כולם דיברו שטויות?

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

שאני קורא את הודעותיו של ישה אני ניזכר באסף אשתר בקומדי סטור שהיה לוקח נושא תמים עשה אותו פושע.

פורסם

אין עליכם. גם על זה הצלחתם להתווכח.

לו הכלבים יכלו לדבר סיפוריהם הלא מתוחכמים היו מעצבים מחדש את טרגדית המין האנושי

פורסם
שאני קורא את הודעותיו של ישה אני ניזכר באסף אשתר בקומדי סטור שהיה לוקח נושא תמים עשה אותו פושע.

אכן זה שאול המשורר, אך הדמות שתיזכר לנצח היא רחמים אוהב השוודיות !! :-D

GNgh4Tea7lg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

בוקר טוב

בהחלט מחזק את מיסטר וי ואת דרור,מקווה שבתוכנית יוצגו בעיותינו האספנים בלהזמין חלקים מחול כמו גם רכבים,האם תחביבנו מוגדר כתחביב או שנוצרה תופעה של סחר מכר קרי קניית רכב לצורך עסקים,מקווה שבתוכנית ימצאו פתרון להבאת חלקים לארץ ללא רשיון יבוא,ממש כמו אז לאלו החלקים אשר לא ניתן להשיגם בארץ,ויבוא לקראתנו,בל נשכח שעלינו גם כן למלא את חובתנו,ואני עדיין רואה בדאגה רכבי אספנות שנוסעים לא בשעות שנקבעו בחוק,נזכור יש לזה שני צדדים החוק יבוא לקראתנו אם אנחנו נדע לשמור עליו ולכבד אותו,בתקווה לשינויים לטובת העניין.

עופר בן צבי

פורסם
שלום לחברי הפורום,

ערוץ 10 מתכנן להעלות בנובמבר פינה קבועה בענייני בירוקרטיה במסגרת חדשות סוף השבוע במוצאי שבת. את הפינה יגיש דב גלהר. הכוונה היא שהוא ייסע במקומות שונים בארץ ויבדוק את הבירוקרטיה הקשה בישראל - בכל התחומים, לא רק בתחום התחבורה. הם רוצים לצלם את המגיש נוהג ברכב אספנות בדרכו (או לפחות בהגיעו) ליעדו. התמונות יופיעו בפתיח.

כל נסיונותי למקד את הדרישות לגבי איזה רכב מחפשים - נכשלו. הם רק אמרו "לא ג'יפ", וכל רכב אספנות אחר מכל שנה יתקבל בברכה. ואני מוסיף: רכב אספנות במצב תצוגה. תנאי הפתיחה, כפי שאמרתי, הוא שדב גלהר ינהג בעצמו ברכב. אני מניח שיסתפקו בדקה, רק לצורך הצילום ולא באמת בשביל לנהוג ליעד.

הצילומים יתקיימו במועדים שטרם נקבעו באמצע השבוע, וימשכו כשעה אחת, באזורים שונים בארץ. אין הגבלה על מספר ההשתתפויות - אותו רכב יכול להופיע ביותר מתוכנית אחת, הכל בהתאם להסכמת הצדדים.

בנוגע לתשלום - דיברו איתי תחילה על "החזר הוצאות" (לרבות דלק). אני אמרתי שלדעתי צילום כזה באמצע השבוע מצדיק תשלום של 1,000 שקל. הסברתי שרכב אספנות הוא לא פורד פוקוס שממלאים דלק ונוסעים, מה גם שמדובר כנראה באמצע יום עבודה. אין סיכום בנושא וכל אחד יפעל על פי צו מצפונו.

אלו כל הפרטים הידועים לי. המעוניינים ברצינות יצרו קשר עם ההפקה במייל [email protected] , ימסרו פרטים על עצמם ועל רכבם, ויציינו באיזה אזור בארץ הם יכולים להשתתף.

אם תהיה היענות גדולה מהמצופה תינתן עדיפות לחברי מועדון החמש, שכן הערוץ פנה למועדון בנושא.

בהצלחה ובהנאה למשתתפים,

רון פז

דובר מועדון החמש

יפה מאוד. תודה לרון שהבאת את הדברים.

בהצלחה ובהנאה למשתתפים.

פורסם
''רכב אספנות לא ישמש את עיסוקו של בעליו'', מכיוון שלא מדובר כאן בעיסוק יומיומי, פתיחת תיק במע''מ,

של עוסק מורשה או עוסק זעיר - אין בעיה...

.

תשובותיי בכחול.

לעניין, אין צורך להביא את הטבלא, אני מכיר הייטב את החוק ובעיקר את מגבלות המס. כל עוד לא מדובר על עבודה ששכרה מהווה יותר מ-4 שעות שבועיות ושכלל ההכנסה אינה מהווה 37% מהשכר הממוצע במשק, הרי שמדובר בתחביב ולא בעיסוק. ראה תצוגות של רכבים במוזיאונים, תערוכות ועדלאידע - הרי יש תשלום בעבורן וכפי שציינתי לא מדובר בהסעת נוסעים בשכר אלא בתשלום עבור תצוגה בלבד.

ואגב, התקנות למרבה הפלא (!?) באות להגן על חברות הביטוח.

הגדרה של עוסק זעיר חלפה לה מן העולם.

כיוון שאתה מכיר את חוקי המס היטב אשמח אם תביא לנו אסמכתא למה שסומן באדום.

כאשר אתה מחפש תבדוק את המושג של עיסקת אקראי בשני חוקים לא חשובים כמו פקודת מס הכנסה וחוק מע"מ.

אני חושב שאתה שוגה ואשמח להתבדות.

לגבי השימוש ברכב אספנות, נעסוק בכך לאחר שנסיים את סוגיית המיסוי. גם בנושא הזה אני חולק על עמדתך.

שמחתי שגם אתה תומך במכונית של דרור . אני בטוח שיש עוד מכוניות אספנות מייצגות ברמה של המוריס .

המשך יום נפלא.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
הגדרה של עוסק זעיר חלפה לה מן העולם.

כיוון שאתה מכיר את חוקי המס היטב אשמח אם תביא לנו אסמכתא למה שסומן באדום.

כאשר אתה מחפש תבדוק את המושג של עיסקת אקראי בשני חוקים לא חשובים כמו פקודת מס הכנסה וחוק מע"מ.

אני חושב שאתה שוגה ואשמח להתבדות.

לגבי השימוש ברכב אספנות, נעסוק בכך לאחר שנסיים את סוגיית המיסוי. גם בנושא הזה אני חולק על עמדתך.

שמחתי שגם אתה תומך במכונית של דרור . אני בטוח שיש עוד מכוניות אספנות מייצגות ברמה של המוריס .

המשך יום נפלא.

הערת מנהל הפורום

התבקשת פעם ופעמיים להתמקד בנושא השירשור.

אתה יותר ממווזמן לפתוח שירשור חדש ובו כל דבר שעולה על דעתך.

להבא, כל פוסט שיחרוג מעניין "דרושים רכבי אספנות לערוץ 10" יימחק

בני

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עדכון חשוב!

ראשית, גידי העלה נקודה מעניינת שלא חשבתי עליה, ולמרות שעל פניו זה לא נראה לי המקרה (כי הם ביקשו רכבים יפים ולא גרוטאות מקרטעות) - לא רציתי לענות מניחוש ולכן תשובתי התעכבה. בדקתי עם ערוץ 10 - הסירו דאגה מלבכם: זה לא המקרה. אין כאן שום כוונה להציג את רכבי האספנות בקונוטציה שלילית כלשהי, להיפך. אבל החדשות המשמחות באמת עוד לפניכם:

ניצלתי את ההזדמנות והעלתי את נושא הבירוקרטיה בייבוא חלפים לכלי רכב, והצעתי שפרק אחד יוקדש לנושא הזה, משהו בסגנון "עד עכשיו נסענו ברכב אספנות, בואו נראה מה זה אומר להחזיק רכב כזה". התגובה הראשונית הייתה מאוד מאוד חיובית - יש להם עניין בזה. שאלו אותי אם אוכל להביא מישהו שמייבא חלק חילוף לרכב, ונתקל בבעיות בתהליך מול משרדי הממשלה... חחח, על זה נאמר "להרים להנחתה".

מי מרים את הכפפה? מוכן לדבר למצלמה ולהסביר את הצורך, התהליך, העלויות וכל הכרוך? לקטר שלא עונים יותר לטלפונים במשרד התחבורה? זה לא חייב להיות אחד מבעלי רכבי האספנות שישתתפו בתוכנית עצמה, אם כי יהיה בזה לדעתי ערך מוסף. דרור, אתה לא בדיוק צריך להביא איזה פנס? ישה, מה אתך? :-)

עם כל זאת אני צריך לסייג ולהגיד שהכל עדיין בגישושים, ועוד אין לדעת איזה עורך בדרך יפסול את הרעיון - אבל הרעיון על השולחן. אעדכן כשיהיו התפתחויות, ונקווה לטוב.

רון פז

דובר מועדון החמש

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
עדכון חשוב!

ראשית, גידי העלה נקודה מעניינת שלא חשבתי עליה, ולמרות שעל פניו זה לא נראה לי המקרה (כי הם ביקשו רכבים יפים ולא גרוטאות מקרטעות) - לא רציתי לענות מניחוש ולכן תשובתי התעכבה. בדקתי עם ערוץ 10 - הסירו דאגה מלבכם: זה לא המקרה. אין כאן שום כוונה להציג את רכבי האספנות בקונוטציה שלילית כלשהי, להיפך. אבל החדשות המשמחות באמת עוד לפניכם:

ניצלתי את ההזדמנות והעלתי את נושא הבירוקרטיה בייבוא חלפים לכלי רכב, והצעתי שפרק אחד יוקדש לנושא הזה, משהו בסגנון "עד עכשיו נסענו ברכב אספנות, בואו נראה מה זה אומר להחזיק רכב כזה". התגובה הראשונית הייתה מאוד מאוד חיובית - יש להם עניין בזה. שאלו אותי אם אוכל להביא מישהו שמייבא חלק חילוף לרכב, ונתקל בבעיות בתהליך מול משרדי הממשלה... חחח, על זה נאמר "להרים להנחתה".

מי מרים את הכפפה? מוכן לדבר למצלמה ולהסביר את הצורך, התהליך, העלויות וכל הכרוך? לקטר שלא עונים יותר לטלפונים במשרד התחבורה? זה לא חייב להיות אחד מבעלי רכבי האספנות שישתתפו בתוכנית עצמה, אם כי יהיה בזה לדעתי ערך מוסף. דרור, אתה לא בדיוק צריך להביא איזה פנס? ישה, מה אתך? :-)

עם כל זאת אני צריך לסייג ולהגיד שהכל עדיין בגישושים, ועוד אין לדעת איזה עורך בדרך יפסול את הרעיון - אבל הרעיון על השולחן. אעדכן כשיהיו התפתחויות, ונקווה לטוב.

רון פז

דובר מועדון החמש

כל הודעתך משמחת.

אני מוכן להביא לצורך העיניין זרקאור כאלה שהיו במכוניות האמריקאיות של שנות ה 50 אבל...

אני חושש להגיב כי זה לא קשור לשרשור דרושים רכבי אספנות אלא לנושא יבוא חלקי חילוף לרכב אספנות, וזו סטיה.:-D

יש לי מאידך מועמד מצויין לעיניין ליאור ברוך שמו .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...