Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושים רכבי אספנות לערוץ 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי לערוץ 10 מייל עם כמה תמונות של המוריס כולל תמונה של הסמל : "10 "

מצורפות התמונות ששלחתי להם .

קיבלתי תגובה כי יחזרו אלי .

לשם תאור מצב הבירוקרטיה אני ממליץ לליאור ברוך להיות נציג בנושא .

יכולת ביטוי מעולה וניסיון מר ממש בתקופה האחרונה .

ליאור ,,,, בבקשה .

דרור .

לעיתון.jpg

10.JPG

inside4643.jpg

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עדכון חשוב!

ראשית, גידי העלה נקודה מעניינת שלא חשבתי עליה, ולמרות שעל פניו זה לא נראה לי המקרה (כי הם ביקשו רכבים יפים ולא גרוטאות מקרטעות) - לא רציתי לענות מניחוש ולכן תשובתי התעכבה. בדקתי עם ערוץ 10 - הסירו דאגה מלבכם: זה לא המקרה. אין כאן שום כוונה להציג את רכבי האספנות בקונוטציה שלילית כלשהי, להיפך. אבל החדשות המשמחות באמת עוד לפניכם:

ניצלתי את ההזדמנות והעלתי את נושא הבירוקרטיה בייבוא חלפים לכלי רכב, והצעתי שפרק אחד יוקדש לנושא הזה, משהו בסגנון "עד עכשיו נסענו ברכב אספנות, בואו נראה מה זה אומר להחזיק רכב כזה". התגובה הראשונית הייתה מאוד מאוד חיובית - יש להם עניין בזה. שאלו אותי אם אוכל להביא מישהו שמייבא חלק חילוף לרכב, ונתקל בבעיות בתהליך מול משרדי הממשלה... חחח, על זה נאמר "להרים להנחתה".

מי מרים את הכפפה? מוכן לדבר למצלמה ולהסביר את הצורך, התהליך, העלויות וכל הכרוך? לקטר שלא עונים יותר לטלפונים במשרד התחבורה? זה לא חייב להיות אחד מבעלי רכבי האספנות שישתתפו בתוכנית עצמה, אם כי יהיה בזה לדעתי ערך מוסף. דרור, אתה לא בדיוק צריך להביא איזה פנס? ישה, מה אתך? :-)

עם כל זאת אני צריך לסייג ולהגיד שהכל עדיין בגישושים, ועוד אין לדעת איזה עורך בדרך יפסול את הרעיון - אבל הרעיון על השולחן. אעדכן כשיהיו התפתחויות, ונקווה לטוב.

יוצאים השבוע לדרך, עם צילומים ראשונים בבת ים ובבאר שבע. היתה היענות גדולה באזור המרכז, ובבת ים אין בעיה - אבל איש מהדרום לא פנה. הודעה זו קוראת לדרומיים להשתתף בצילומי ערוץ 10 - להלן הפרטים:

מדובר ביום חמישי, מחרתיים, 28.10.10 בשעות הבוקר (עוד לא נקבעה שעה מדויקת), בבאר שבע. משך הצילומים הוא חצי שעה. ערוץ 10 מציע בשלב זה לממן את הוצאות הדלק בלבד. יש דרישת חובה שמנחה התוכנית ינהג ברכב. המעוניינים יפנו בדחיפות למיכל כהן מערוץ 10 - [email protected]

לפרטים כלליים על התוכנית, ראו את ההודעה הראשונה בשרשור ואת העדכון שבציטוט למעלה.

עדכון בנושא פינה על הבירוקרטיה בייבוא חלקי חילוף לרכב אספנות: חברנו ליאור ברוך הסכים להירתם למשימה, ערוץ 10 מעוניינים לצלם את זה, ועכשיו הצדדים בודקים איך אפשר בכלל לצלם דבר כזה כאשר במשרד התחבורה אין קבלת קהל ואין מענה טלפוני :-(

בברכה,

רון פז

דובר מועדון החמש

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

Still refueling: Cadillac Fleetwood 1958

פורסם
.

עדכון בנושא פינה על הבירוקרטיה בייבוא חלקי חילוף לרכב אספנות: חברנו ליאור ברוך הסכים להירתם למשימה, ערוץ 10 מעוניינים לצלם את זה, ועכשיו הצדדים בודקים איך אפשר בכלל לצלם דבר כזה כאשר במשרד התחבורה אין קבלת קהל ואין מענה טלפוני :-(

בברכה,

רון פז

דובר מועדון החמש

ראשית אני שמח שקלעתי לדעת גדולים.:-D

ושנית , בדיוק את זה לצלם. מה שמסומן בכחול.

הרי זה חלק לא מבוטל מן הבירוקרטיה:shock:

כותרת המשנה תהיה "דבר אל הקיר"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ראשית אני שמח שקלעתי לדעת גדולים.:-D

ושנית , בדיוק את זה לצלם. מה שמסומן בכחול.

הרי זה חלק לא מבוטל מן הבירוקרטיה:shock:

כותרת המשנה תהיה "דבר אל הקיר"

צודק בהחלט ,

שיראה את מספרי הטלפון הפקטיביים כפי שמדווח בידי הגולשים כאן .

שיצלצלו ויראו אם יש מענה או אין .....

על אמת .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

תחקיר ערוץ 10 על ייבוא חלפים לרכבי אספנות הולך ומתגבש. חברנו ליאור ברוך נרתם, אך יש צורך במרואיינים נוספים שיסכימו להצטלם לכתבה ולהרחיב את היריעה. יש לנו הזדמנות נדירה להעלות את הנושא בפריים טיים (מוצ"ש בין 8 ל-9 בערב).

להלן הדברים שכתבו לי היום ערוץ 10 בעניין, מדברים בעד עצמם:

דיברתי עם ליאור ברוך לגבי סיפור חלקי החילוף, במערכת מאוד התלהבו מהסיפור ואנחנו רוצים להרים כתבה על העניין.

לכן אני אשמח אם תוכל לפרסם בפורום שאנחנו מחפשים אנשים שנתקלו בבירוקרטיה, מקרים הכי הזויים שיש, כמו: מישהו

שרוצה לייבא מאפרה לאוטו וזה לוקח המון זמן, דברים מופרכים שמרגישים כמו מדינת חלם, גם לליאור יש סיפור טוב ואני

אמשיך להיות בקשר גם איתו. פשוט אנחנו רוצים לאסוף הרבה סיפורים ולבנות משהו גדול.

טוב, הגזימו קצת עם המאפרה... אבל אני קורא למי שנכווה להפסיק לקטר, להתייצב ו"לתת בראש". נא לפנות אלי בהודעה פרטית עם תמצית העניין ומספר טלפון.

תודה,

רון פז

דובר מועדון החמש

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

פורסם

יש לי רעיון,

נקציב סכום לא גדול. 70$ למשל, להזמין חלק כלשהוא בדאר, ולתת לצוות הטלוויזיה ללוות את תהליךהשיחרור על באמת. פשוט , זמין, ונישמע לי אפקטיבי. לא בשמיים

אריה

פורסם
דווקא לא הגזימו עם המאפרה, אני זה שהתבקש לפני שנה להביא אישור משרד התחבורה למאפרה(!), שמרתי את הבקשה איפשהו רק בשביל הקטע, אולי לקטע יהיה שימוש :lol:

אולי ?! אין דוגמא טובה יותר מהדוגמא הכל כך "מעוררת רחמים" הזו. חובה להשתמש בה !

SAY MY NAME | www.alonadler.com

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם לא השתנה משהו ברגע האחרון... בדקות הקרובות ישדרו בערוץ 10 את הפרק הראשון בסדרה על הבירוקרטיה בארץ. המנחה דב גלהר ינהג ברכבי אספנות בדרכו לבדוק את הבירוקרטיה... מי יופיע על המסך הערב?

כל מוצ"ש בין 20:30 ל-21:00, צפייה מהנה.

פרק מיוחד יוקדש בעתיד הקרוב לייבוא חלפים לרכבים.

רון

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

פורסם

גידי, כפי שאמרתי לך בעבר, אני מוכן להתראיין לכתבה.

יש לי ניסיון של ייבוא של עשרות חלקים לרכב + בימים אלו מייבא רכב מארה"ב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
שלום לחברי הפורום,

ערוץ 10 מתכנן להעלות פינה קבועה בענייני בירוקרטיה במסגרת חדשות סוף השבוע במוצאי שבת. את הפינה יגיש דב גלהר. הכוונה היא שהוא ייסע במקומות שונים בארץ ויבדוק את הבירוקרטיה הקשה בישראל - בכל התחומים, לא רק בתחום התחבורה. הם רוצים לצלם את המגיש נוהג ברכב אספנות בדרכו (או לפחות בהגיעו) ליעדו. התמונות יופיעו בפתיח.

כל נסיונותי למקד את הדרישות לגבי איזה רכב מחפשים - נכשלו. הם רק אמרו "לא ג'יפ", וכל רכב אספנות אחר מכל שנה יתקבל בברכה. ואני מוסיף: רכב אספנות במצב תצוגה. תנאי הפתיחה, כפי שאמרתי, הוא שדב גלהר ינהג בעצמו ברכב. יסתפקו בדקה, אולי 100 מ', רק לצורך הצילום ולא באמת בשביל לנהוג ליעד.

דחוף!!!

ערוץ 10 מחפש מתנדבים לשני צילומים: היום, 19.12, ומחר, 20.12, כדלקמן:

היום, 19.12 בגדרה בשעה 15:30. הצילומים יימשכו 30-60 דקות, במהלכם המגיש דב גלהר נוהג כ-100 מ'.

מחר, 20.12 בבית עלמין ירקון, משעה 9 בבוקר עד שעה 13. המגיש דב גלהר נוהג כ-100 מ'.

למשתתפים ישולם החזר הוצאות דלק בלבד ויינתן קרדיט, זה כל מה שהם מציעים (לצערי) ומי שמתאים לו מוזמן לפנות לקרן מערוץ 10 בטלפון 054-2200577.

בהצלחה.

רון פז

דובר מועדון החמש

BMW i3s 2019

Hyundai Ioniq 5 4X4 2022

• תוכן חדש...