רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
תופעה שהתחילה לפני חודש בערך. את הרכב (ג'ימי מנוע 5.7) אני מוציא לסיבוב פעם בשבוע (זה בערך הזמן שלוקח לחיוך הדבילי שלי להעלם אחרי הנסיעה) ובמשך השבוע הוא נח ומחכה. בחודש האחרון התחילה לי תופעה של קשיים בהנעה אחרי השבוע שהרכב עמד. גיליתי שפילטר הדלק מתרוקן מדלק לחלוטין במשך השבוע. על מנת להניע אני צריך או לתת סטרטר ממושך (ממש ממושך 2 דקות בערך) או לפרק צינורית מהפילטר ולהתחיל לינוק או כמה שפריצים של ספריי קרבורטור ישר לקרבורטור. ברגע שמניע, אין בעיות של זרימת דלק ואני רואה את הדלק זורם בשמחה מהכיס שלי דרך הפילטר לתוך הקרבורטור. אם יש דלק בפילטר לפני נסיון ההנעה, אז הרכב מניע ממש בנגיעה - ז"א אין בעיה נוספת חוץ ממחסור בדלק. מה הפתרון? לאן נעלם הדלק…
הודעה אחרונה מאת אדם1969, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
מקווה שלא עשיתי טעות.!!! אני משפץ רכב ישן. לאחר ניקוי חול של הבודי וצביעה ביסוד, מרחתי זפת קר לצורך שמירה מחלודה. הבודי עומד כבר 5 ימים והחומר (זפת קר) לא מתייבש. האם בכלל זה חומר שמתייבש ? כמה זמן זה לוקח ? תודה מראש לכל המשיבים. ירון
הודעה אחרונה מאת GTRacer7, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בשעה טובה יום שישי אני מצטלם באיזור חיפה, צילומי נוף חתן כלה, אם למישהו יש רכב מעניין באיזור ובא לו לשמח חתן כלה בכמה תמונות בהתנדבות או בסכום סמלי אנחנו נשמח מאוד.. הצילומים יהיו באיזור חיפה , צלם יניר סלע. חתן אנוכי תודה למי שיוכל לעזור (בתקווה) ליאור
הודעה אחרונה מאת ליאור111, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1164/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%9e%d7%a8%d7%a6%d7%93%d7%a1-S-%d7%a7%d7%9c%d7%90%d7%a1-%e2%80%93-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-%d7%9c%d7%a9%d7%a0%d7%aa-1974 קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
שלום חברים רציתי לדעת אולי אם יש למישהו מושג על פיאט 127 שנת 86 דגם ברזיל דור 3. תודה ערב טוב
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב, מדובר ביונימוג שנת 70-60 הצורה הקלאסית (ממש דומה למצורף בצילום המדמה). קצר עם ברזנט מצב הרב טוב מאוד, ק"מ לא רלוונטי גם לא הידיים. הבעלים אומר שיש בעיה בחשמל ולרוב הוא לא מצליח להניע (עד כמה מסובך זה יכול להיות? או כמה יקר? סתם קצר או צמה חדשה?) זהו, בלי טסט כמה שנים, מה עוד להוסיף כדי שיהיה אפשר להעריך אותו? אני לא יודע יותר מדי פרטים כי לא רציתי להראות יותר מדי מתעניין. הרכב לא כ"כ למכירה, אבל אולי שכנוע קל יזיז אותו מלצבור אבק בגינה של בעליו.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
אהלן, אני רשף. נפגשתי כבר עם מספר אנשים ממועדון ה-5, אני עומד לסיים את התואר ועושה פרוייקט גמר על יבוא רכבי אספנות, מאחר וסבי משפץ מנועים כבר עשרות שנים (חלקם של חבר'ה ממועדון ה-5) הנושא סיקרן אותי. הפרוייקט גמר מתרכז בחיפוש אחר רכב לשיפוץ מהצד השני של האוקיינוס והכנסתו לארץ וכן, העברתו במכס והחשש מהערכת שמאי מוגזמת. הפרוייקט גמר יהיה בסופו של דבר סרטון באורך 6-7 דקות. אני מחפש אדם שעומד להכניס רכב לארץ בחודש-חודשיים הקרובים כדי לצלם את המעקב אחרי שילוח הרכב, הגעתו למכס והכנסתו לארץ. כמובן שאם יש מישהו שמעוניין בפרטיות, פרטיו לא יפורסמו בשום מקום. אשמח אם מישהו שזה מעניין אותו יחזור אליי למייל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מה משפיע על מה - הגוף על הראש, או הראש על הגוף? תומס מאן תאר ניסוי מרתק: הראשים המוחלפים אבל אנחנו נעסוק בנושא פרוזאי ומעשי הרבה יותר, אם כי לא נטול מתח: החלפת ראש ברובר הזקן: למה, איך, ומה התוצאות: http://wp.me/pXLKy-1r2
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- 2 תגובות
- 770 צפיות
הנה הכתבה במלואה. תהנו. רק כדרך אגב, כל המכוניות נבנות בתוצרת עצמית והזמן שלוקח לבנות כל מכונית נע בין שנה ל חמש שנים. http://autos.yahoo.com/blogs/motoramic/meet-america-biggest-creator-dwarf-classic-cars-211745795.html הנה סירטון מתוך הכתבה. http://www.youtube.com/watch?v=5fYprwMmaaM&feature=player_embedded דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שישי בנס ציונה, הרחבה מלאה וצבעונית, מפגש שמח:
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
- 2 תגובות
- 636 צפיות
ברשותי ג'יפ ואגוניר שנת 85', ברשותי כמעט 5 שנים כל השנים ביטחתי אותו תחת הביטוח של המוכר ושם כתוב דגם הרכב cj/6/8 . יצויין שרכב זה מעולם לא יובא לארץ בצורה רישמית בארץ מיסתובבים כ15 כלים שכולם תחת 'אספנות'. כל הרכבים האלה הם פליטי או'ם וצהל. הביטוח היסתיים , ניסיתי לבטחו בסוכנות אחרת תוך הצגת הרישיונות ,נאמר לי שאינם יכולים לבטחו כי שם הדגם לא מצויין שם( להזכירכם לא היה יבוא סדיר לרכב) ברישיון כתוב 'גיפ ארה'ב' שם הדגם מצויין שם כמה אותיות ממספר השלדה. שאלתי אם אני חוזר לסוכן הקודם ומבטח אותו כ cj ? עוזי
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
אישור תנועה זמני
מאת מאך1- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
האם ידוע למישהו על שינוי בתקנות לגבי קבלת אישור תנועה זמני?(יכול להיות שאני כבר לא מעודכן). ניגשתי היום למשרד הרישוי לקבלת אישור תנועה זמני, האופנוע כבר מופיע כרכב אספנות אך ללא טסט כבר 4 שנים. בהערות מופיע 1 רכב אספנות 2 לטסט אישור מוסך מורשה. לפי הבנתי ומיכוון שהרכב תקין ובמצב נסיעה אמור הייתי לקבל אישור תנועה זמני עד למוסך לקבלת האישור-רכב מיושן ומשם לטסט. אממה הפקיד גרש אותי משם וטען ש"אסור לנהוג ברכב ללא טסט יש לגרור אותו למוסך ומשם לגרור אותו למכון הטסטים. לחזור מחר להתעקש? להחליף פקיד? לגרור.....?
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אז ככה , אני מעוניין בהחלפת המנוע שמותקן אצלי בקראוול (89' אוטומטית) ולאחר בירור מול צ'מפיון מוטורס שארך כ3 שבועות נאמר לי שהדגמים היחידים שאני יכול להחליף אליהם אלו הם דגמי המנוע ששווקו במקור עם סדרת הרכבים הללו, וזה אומר מנועים שהסיומת שלהם : DJ, DG, SS, SR, GW, MV כאשר החזק מביניהם (וגם כנראה הטוב ביותר) הוא הDJ שמותקן כבר אצלי בקרוול ודיי מאסתי בו, השאלה שלי היא כזאת : האם יש סיכוי שבעמדה מס' 1 בחולון ניתן להחליף למנועים נוספים, או שאלו הדגמים היחידים? *יש לציין שאני שואל שאלה זאת לאחר שכמה ממכריי ציינו בפני שיש החלפה חוקית למנוע AFN של פאסאט ולאחר בירור מול צ'מפיון הם לא מודעים לזה ולא מאשרים את זה. בנוסף , מעניין אותי גם אם אשאיר את המנוע הקיים (DJ) אוכל לחבר אל…
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 0 תגובות
- 724 צפיות
שלום אני מחפש מקום שניתן יהיה לשכפל בו קאפות מתכת של גלגלים ודברים בסגנון... סמלים מעמדים למארות וכו' תודה שחר
הודעה אחרונה מאת shark1, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 14 אלף צפיות
מבין בעלי הניסיון ביבוא אישי של רכב אספנות, יש למישהו הערכה כמה תהיה עלות היבוא הסופית של JEEP CJ7 1983 שמחיר קנייתו ב-EBAY כ- 7000 דולר? פירוט ההוצאות יתקבל בברכה. תודה
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 34 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
בדפוסססססססססססס
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין -04.05.13 כל שבת ראשונה בחודש נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 9 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
היה יום בהחלט מגניב ומעניין, ממליץ לקרוא את הכתבה שעשו על היום הזה. http://holymaniacs.blogspot.co.il/2013/05/old-school.html בינתיים הנה עוד כמה תמונות.
הודעה אחרונה מאת GTRacer7, -
פיאט מענינת 1 2
מאת danש-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
ריטמו? אונו?
הודעה אחרונה מאת ילדון ה-5 טורבו, -
-
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הגשמתי חלום רכשתי את מכונית חיי שחלמתי עליה מגיל 10 סוסתא 12 סטיישן עם המון ליקויים וחוסרים ומזל שיש את פיברקלאב אנשים וחברים שלא ניתן למצוא בכל מקום התברכתי באנשים מופלאים שתמיד נמצאים בשביל לעזור בכל דבר או דרך אפשרית רק בכדי שאני יוכל להגשים את חלומי ולסיים את הסוסיתא בשלמותה.רק רציתי להלל ולשבח את החברים המופלאים שאני מאחל בכל מועדון שהיו כאלה חברים כמו שאני רכשתי חברי אמת גם לחיים תמונות בהמשך
הודעה אחרונה מאת און יעקבסון, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז כמו שאמרתי אני רוצה להכין את הסברה למפגש הגדול. פורקו 2 משאבות קלאצ' וברקס אם יש למישהו חדשות אשמח או מקום איכותי לשיפוץ. תמונות של הסברה מהיום אחרי שטיפה קלה ותמונות של המשאבות שפורקו. הפנסים האחוריים גם דורשים רענון משום מה נאמר לי שאלו לא המקוריים.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 1 תגובות
- 653 צפיות
תמונות כאן תהנו https://plus.google.com/u/0/photos/115243845113938971711/albums/5874566994877639105
הודעה אחרונה מאת אלמור, -
- 3 תגובות
- 949 צפיות
התאפסתי על עצמי מאוחר מידי ,-,- ובכל זאת מספר תמונות של חברי המועדון במיפגש נוקיה 3.5.13 רכבים כבר לא הספקתי לצלם ואתכם הסליחה. לפי התמונות אני לא הייתי שם. כבוד לנציגים ממפגש ירושלים שטורחים מידי פעם לרדת לנוקיה , וזה לא פשוט.
הודעה אחרונה מאת oziel, -
לחברי מועדון החמש- רישום לאירוע 'חיפושיות או לא להיות', שייערך בגן לאומי ירקון/ תל אפ
מאת מועדון החמש- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום רב לחברי מועדון החמש, בתאריך 27/4 בשבת יתקיים בגן לאומי ירקון-מתחם תל אפק אירוע שכולו בנושא חיפושיות- חרקים, להקה ורכבים . בהמשך לשיתוף הפעולה בין מועדון החמש לגן הלאומי ירקון פנו אלינו מהנהלת הגן בבקשה לכ - 20 רכבי חיפושיות לתצוגה באירוע. שעות האירוע- 11:00-15:00 . חברי מועדון שישתתפו יכנסו ללא תשלום לגן הלאומי ולאירוע כולל המלווים אותם ברכב . הרישום יתבצע במשרד המועדון במייל/ טלפונית. חברים שמעוניינים לקחת חלק באירוע מתבקשים להירשם בהקדם- המקום מוגבל! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected] פרסום הגן הלאומי: חיפושיות או לא להיות שבת-27.04 גן לאומי יר…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב. מאחר ואריק צלמנו הקבוע נעדר אמש מהמפגש, ושלח לנו רק את אשתו, נאלצתי לצלם, ולהעלות את התמונות במקומו האיכות לא תהיה אותו הדבר, אבל יותר טוב מכלום... במפגש השתתפו רכבים רבים, לא הצלחתי לצלם את כולם, אבל רובם מופיעים להלן. מזל טוב שלי, נראה מעולה! מזל טוב רוני, גם נראה מעולה! נושא הדגל 1 נושא הדגל 2 להתראות במקבץ התמונות הבא...
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום רב ברצוני לברר כיצד מתבצעת העברת הבעלות לרכב שאני מעוניין לרכוש באיביי
הודעה אחרונה מאת Yuv12, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
תקציר הפרקים הקודמים: בתחילת 1967 השיקה חברת אוטוקרס מטירת כרמל את המשפחתית החדשה שלה: גלבוע-טריומף 12/50. זה קרה כשנה לאחר שהפכה לחברת-בת של חטיבת סטנדרט-טריומף בקונצרן ליילנד הבריטי. חלומו של יצחק שובינסקי, הרוח החיה מאחורי אוטוקרס, התגשם. סוף סוף היתה למפעל שלו ההילה הבינלאומית אותה חיפש קרוב לעשר שנים. הגלבוע היתה הראשונה שהשתמשה בערכות של טריומף, שנשלחו מקובנטרי החל בחודש יולי 1966. היא הציגה מרכב ארבע דלתות, מודרני אמנם אבל שלא כמו הסוסיתא והכרמל מהדור הקודם - חסר כל חן. כהיום כן אז, זוג דלתות אחוריות היו המפתח לפריצה לשוק בו לא הצליחה אוטוקרס, זה של הרוכשים הפרטיים, להבדיל מאלו המסחריים. הדבקת האותיות TRIUMPH בחזית לא שיפרה בהרבה את הסקס-אפיל של אוט…
הודעה אחרונה מאת און יעקבסון, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 36 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
ראו את התמונות.
הודעה אחרונה מאת OLTURBO, -
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
שלום לכל חברי הפורום המכובדים! שמי אריה, אני מת"א. לפני כמה חודשים התחלתי בשיפוץ ושיחזור של רכב ואז (או "לאדה") מדגם 21011 שנת 79. הפרוייקט מתקדם בקצב סביר, אבל לאחרונה נתקלתי בשאלת ציפוי הניקל לחלקים גדולים (גריל, טמבון וכו') - בכמה, ובעיקר, איפה עושים? (אם בכלל). תודה לכולם מראש!
הודעה אחרונה מאת דרור, -
כאמור השאלה בכותרת,יש לציין שהקמארו שלי סטנדרטית לגמריי (לפחות כרגע)ללא שום שיפורים/שינויים מכניים, מה דעתכם שווה לנסות? האם לדעתכם ארגיש בשיפור/שינוי כלשהו בסחיבה /בהאצת הרכב או שזה סתם בזבוז כסף מיותר? תודה רבה מראש למגיבים והמשך סופ"ש נעים לכל חבריי הפורום הנכבד. בברכה, יוסי
הודעה אחרונה מאת much,
-
מי מחובר 43 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 241 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yossiaviel
- FROGIE
- Pavlik
- גולדן191
- עדי-אל
- Nemesis
- ELIA56
- yoav911gt2
- RK
- itaimoto
- קיורטוש אוטומוטיב
- garicho