Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

מדובר ביונימוג שנת 70-60 הצורה הקלאסית (ממש דומה למצורף בצילום המדמה). קצר עם ברזנט

מצב הרב טוב מאוד, ק"מ לא רלוונטי גם לא הידיים.

הבעלים אומר שיש בעיה בחשמל ולרוב הוא לא מצליח להניע (עד כמה מסובך זה יכול להיות? או כמה יקר? סתם קצר או צמה חדשה?)

זהו, בלי טסט כמה שנים, מה עוד להוסיף כדי שיהיה אפשר להעריך אותו?

אני לא יודע יותר מדי פרטים כי לא רציתי להראות יותר מדי מתעניין. הרכב לא כ"כ למכירה, אבל אולי שכנוע קל יזיז אותו מלצבור אבק בגינה של בעליו.

unimog_1988.jpg

תיקון העולם פרושו תיקון החינוך

מיני אוסטין HLE 83

פורסם

2 פרמטרים שאמורים להיות חופפים: המחיר שאתה מוכן לשלם, וגם, שהמוכר מוכן לקבל.

כמובן אתה יכול לעקוב באתרי השטח אחרי מחירי האקזמפלרים הבודדים שנמכרו/נמכרים כעת אך המחיר בהם מושפע, לרוב, מתוספות שונות ויקרות / שיפוצים מקיפים כלליים ו/או למכלולים מורכבים שונים שעברו לאחרונה כך שקשה ליחס מחיר לדגם ושנתון בצורה גלובלית.

פורסם

בדוק מה המחיר שמבקשים בחול על רכב כזה, במצב דומה (יש מבחר), וחשב עלויות הבאתו ארצה.

ברר פה: http://www.unimog.co.il/

בהנחה שהוא לא המוכר :)

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני מעריך שאתה מדבר על דגם 416, הדגם הנפוץ יותר בארץ.

מכיוון שיש מעט מאוד בארץ וכל אחד שונה בתכלית מהשני קשה לקבוע מחיר.

בעשור האחרון הוצעו אונימוגים גם במחיר של של 40 אלף וגם במחיר של 120 אלף .

אני חושב שרכב כזה שהוא מיוחד בכל פרמטר, אבל ישמש אותך מעט מאוד ימים בשנה, שווה לקנות רק במחיר מציאה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...