רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
טיול אופנועי אספנות שנתי של מועדון החמש לאזור יבנה יום שישי, 24.05.13 הטיול יתקיים גם הפעם ביום שישי לטובת החברים שומרי השבת ! תכנית הטיול: 08:00- התכנסות במסעדת אסא/ צומת בית דגן 08:15- יציאה לדרך לכיוון הקיבוץ הדתי קבוצת יבנה. בקיבוץ נקבל הדרכה על מפעליו השונים: חווה סולארית; מפעל שעוני עדי; מפעל חמוצים ; ביקור במוזיאון הנוסטלגיה של המשק וסקירה הסטורית על תולדות היישוב. לרשות החברים יעמוד מזנון של קפה עוגות ושתייה קלה. עלות למשתתף- 20 ₪. משם נמשיך לארוחת צהריים משותפת ומשובחת במסעדת עותמאן. עלות לסועד- 50 ₪. סיום משוער- 14:00. אם יהיה זמן נבקר בנקודה נוספת. רישום מוקדם לטיול חובה אצל בועז איתן ,…
הודעה אחרונה מאת frik, -
איזה רכב זה
הודעה אחרונה מאת Buki, -
- 4 עוקבים
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
טוב, אז מה שאני בעצם מחפש זה טלבו סמבה, אחת שעדיין אפשר להציל... בעיקרון יש רכב ספציפי שאני מעוניין בו, 25-000-52, אך כל סמבה תתקבל בברכה מצאתי את הטל' של הבעלים האחרונים שידוע לי עליהם, וגיליתי שהרכב הנ"ל נמכר למישהו שיש לו סמבה נוספת והוא קנה אותו לחלקים, מישהו יודע מי זה? אשמח מאד לקנות אותו. אם מישהו מכיר/יודע על סמבה נוספת עם רישיון ושלא צריך למכור כליה בשביל להחזיר אותה לכביש אשמח לדעת עליה .\ אני יודע שאני לא הראשון וגם לא האחרון שכותב הודעה כזאת על סמבה, כל ההודעות הקודמות לא הניבו כלום... אז חשבתי אולי יהיה לי מזל. ובנוסף, סיכוי קטן עוד יותר אבל גם פיז'ו 104 2 דלתות זה חלום שלי, אז אם בכלל יש כזאת בארץ, ונוסעת, ולמכירה במחיר סביר - אשמח לדעת.
הודעה אחרונה מאת ItamaR4 GTL, -
- 4 תגובות
- 872 צפיות
היום היתה נציגות מצומצמת אולי סימן לכך שמחר יצאו המכוניות לכרמיאל?
הודעה אחרונה מאת drlaster, -
- 3 תגובות
- 768 צפיות
בחודש האחרון הפסיק לעבוד אצלי הנעילה מרכזית ממה זה יכול להיגרם אין בעיות חשמל למיטב ידעתי, אולי פיוז שרוף? עם כן מישהו יודע איזה פיוז צריך להחליף ?
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אמנם לא אספנות אבל קרוב לשם ( 26 שנה) רציתי לשמוע מה דעתכם על הרקבונות הנ"ל והאם מסובכים לתיקון האם אחרי תיקון יהיה שקט של כמה שנים טובות מחלודה? בהנחה שחייבים לפרק שמשה אחורית ואולי גם קידמית , את הגומיה אפשר להחזיר או שזה חד פעמי? ואם זה חד פעמי מאיפה לעזעזאל אפשר להשיג גומיה חדשה? אשמח להמלצות על פחח שעושה עבודה טובה בעלות סבירה (בין ת"א לחיפה) תודה
הודעה אחרונה מאת bari, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
הייתי חייב לשתף אתכם, אני בטוח שחלקכם מכירים את הרכב. היום ראיתי אותו בפעם הראשונה, פשוט מדהים :shock: עכשיו יש עוד רכב לחלום עליו
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מה הם ימי העבודה והשעות בעמדה מס' 1 בבאר שבע?
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, היכן ניתן לרכוש חוטים לחיווט מערכת חשמל. תודה.
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני סקרן לדעת איזה קרבורטור נמצא אצלי בקונטסה 900 משנת 1965 - מעוניין להכיר את קרביו ואת מיקום הדיזות השונות ואיזה מעגלים חוץ ממעגל הצ'וק, ה PILOT והראשי בכלל קיימים בו. אני לא מכונאי ,לומד לבד כל יום משהו חדש וקראתי המון על קרבורטורים בכלל ועל כמה סוגים בפרט בשבועיים האחרונים הוא נראה לי די פשוט והייתי שמח לסווג אותו ואולי למצוא חומר על הקרבורטור הספציפי הזה ברשת. אני מניח שדווקא עם הקרבורטור יש יותר סיכוי למצוא חומר או הסברים כיוון שמן הסתם לא שימש רק את הקונטסה 900 ולכן אני זקוק לעצת ותיקים שטיפלו או הכירו\מכירים את הקרבורטור כדי לתת לי כיוון או היכרות טובה יותר עם חלקיו השונים. הצלחתי לראות שיש עליו תוית נחושת קטנטנה אבל הכל מחוק וגם אם היה רשום…
הודעה אחרונה מאת ilanmurad, -
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו שכתוב בכותרת אני צריך עזרה בלפרק את החובק של הסוויץ. משהוא יודע איך עושים זואת ? מדובר ברכב מסוג גולף תודה והמשך יום טוב
הודעה אחרונה מאת avihi_Rabbit79, -
מועדון החמש מזמין לאירוע רכבי אספנות מתוצרת הארץ שיתקיים בנוקיה ת"א ביום ו' 17.05.13 1 2 3 4 6
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 86 תגובות
- 17.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע רכבי אספנות מתוצרת הארץ במסגרת חגיגות 65 שנים למדינת ישראל מועדון החמש חוגג אירוע מיוחד בו תוצג תצוגה ייחודית ומגוונת של כלי רכב שיוצרו במדינת ישראל במשך 65 שנים. בנוסף נקיים לצד התערוכה תצוגה של רכבי אספנות, בחלקם מאוד נדירים. סה"כ יוצגו באירוע כ-120 כלי רכב אספנות להנאת הקהל. האירוע יתקיים במפגש מועדון החמש , ברחבת החנייה של היכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 17.05.13, בשעה 16:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. חברי קבוצת סוסיתא במועדון החמש מוזמנים להשתתף באירוע ובתצוגה! בעלי רכבים וכלי רכב דו גלג…
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נתקלתי בסרט הזה (חצי שעה אורכו), סרט של תייר משוויץ אשר ביקר בארץ כחודש לאחר מלחמת ששת הימים. יש הרבה דברים שהשתנו מאז, כמו גם דברים שנשארו אותו הדבר, אבל המכוניות... המכוניות.... תענוג אמיתי.... להנאתכם...
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן. אני מצטרף באיחור עם כמעט 200 תמונות שעבדתי עליהן כל הסופ"ש להנאתכם (אני מקווה). כהרגלי, התמונות נמצאות בגלריה מסודרת בפליקר, ולכל תמונה יש קישור לעותק ברזולוציה גבוהה, למי שרוצה לשדרג את הדסקטופ שלו... פה אני מעלה כמה דוגמיות ועוד כמה תמונות שלא כללתי בגלריה. הערה למנהלים, ובעצם לכולם: פתחתי שרשור חדש, כי אני רוצה שיתקנו אותי בכל הנוגע לשמות הרכבים- בדרך כלל אני מזהה את כולם (כבר הגעתי לגיל הזה...), אבל אני מודה שבכל הנוגע לסוסיתות\גלבועים\כרמלים ושות', יש לי חוסר בנושא... גם בנוגע ל-CJ של ג'יפ על סוגיו השונים אני באפלה. אז אשמח אם תיידעו אותי פה ואני אתקן את השמות בגלריה עצמה. מעדיף לא "ללכלך" את השרשור המקורי. אה, היה אירוע מדהים, ואני לא משתמש במי…
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
בוסטר למרצדס
מאת gdiil-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם במסגרת הפרוייקט שלא נגמר לעולם. אני מחפש בוסטר למרצדס W114.073 זוהי מרצדס 280C משנת 1973. הבוסטר שלי לא תקין ונאמר לי שלא ניתן לשפץ. בשיחה עם משרד התחבורה היבנתי שאינני יכל ליבא חלק משופץ או משומש בטיחותי. (יש כזה באיביי כבר זמן רב, אבל הוא משומש) אודה לכל מי שיש לו רעיון מה ניתן לעשות. בארץ לא מצאתי, ומה שמצאתי לא תקין. בברכה לכולם גדעון קדרון.
הודעה אחרונה מאת gdiil, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלומות: פעם פעם היה סרט אמריקאי על מפעל מכוניות כושל שחברה יפנית קונה אותו ומעבירה את הניהול לידיה. יש המון בעיות סביב הניהול החדש בידי היפנים ועובדי היצור האמריקאים. מה שזכור לי במיוחד שהמפעל יצר פ י א ט!!!! היו על הסט עשרות פיאט רגטה או משהו כזה. האם מישהו זוכר על מה אני מדבר ויודע איך קוראים לסרט?
הודעה אחרונה מאת [פנדוב, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 743 צפיות
אהלן חברים, אם יש למישהו רכב קבריולט ישן, או מכיר מישהו שיש לו - אשמח אם תעזרו לי ותנדבו אותו ליום צילומים אחד לסרט סטודנטים ממכללת ספיר. זו תהיה תרומה ענקית לאמנות *אין העדפה לדגם ספציפי - ככה שגולף 86 ופורשה 1979 שתיהן לגיטימיות באותה מידה 0545842020 אבים [email protected] אגב, כמובן שהוצאות דלק למיניהן על חשבון ההפקה.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
היום, יום העצמאות ה- 65 למדינה, תשודר תוכנית הספיישל "המפתחות בפנים". הערוץ הראשון בשעה 18:00 מכוניות הן ציוני דרך. לא רק בכביש, גם בדרכה של המדינה. הן חלק מן ההיסטוריה, והיו גם לסמלים. יגאל רביד הלך אל המכוניות, נסע בהן כמו פעם, שמע את הסיפורים, ועל הדרך גילה כמה אנשים שהם בעצמם סיפורה של המדינה. סיטרואן דה שבו, המכונית שאיתה ניצחנו את מלחמת ששת הימים. פז'ו 404, הדבר היחיד שיהודים וערבים הסכימו עליו כל השנים. פולקסווגן חיפושית, המכונית ששברה את החרם על מוצרים מגרמניה. סובארו פשע, זה כינוייה של היפנית בגלגולה הראשון, וההסבר בשם!. קונטסה, תולדות הקומבינה: שם איטלקי, מכונית יפנית, ייצור בישראל לארק, יוקרה אמריקאית - ישראלית, מכונית השרד שלא ידעה פחד…
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 0 תגובות
- 709 צפיות
אהלן חברים, אם יש למישהו רכב קבריולט ישן, או מכיר מישהו שיש לו - אשמח אם תעזרו לי ותנדבו אותו ליום צילומים אחד לסרט סטודנטים ממכללת ספיר. זו תהיה תרומה ענקית לאמנות *אין העדפה לדגם ספציפי - ככה שגולף 86 ופורשה 1979 שתיהן לגיטימיות באותה מידה 0545842020 אבים [email protected] אגב, כמובן שהוצאות דלק למיניהן על חשבון ההפקה.
הודעה אחרונה מאת streicher_19, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שבוע שעבר הצעתי לדוד שלי (בעל הרכב) עזרה בשיקום פלימות סטלייט שלא זזה כבר 5 שנים בגלל דליפה מהמשאבת בלם. האוטו עמד 5 שנים בחניון תת קרקעי על הצמיגים (שכבר אין מה לעשות איתם), מוזנח ומחכה למשיח שהגיע כל התמונות צולמו לפני יומיים ביום שהתחלנו להעריך מה מצב האוטו ומה יש לנו לעשות. מצבר שהיה כבר גמור - הוחלף. משאבת בלם שזקוקה לשיפוץ לא יצאה בגלל הבורג האחרון שאותו ננסה להוציא מחר. צמיגים במידה 205/75/R14 - כרגע מחפשים חדשים שקשה להשיג (עם WHITE WALL, אם יש למישהו דרך להשיג, אשמח מאוד אם תיצרו קשר! ) להניע את המנוע - נבצע יישור קו ולאחריו ננסה. המנוע הוא 5.2L (גדול ) ולפי מה שהבנתי נוסע על דלק אוקטן 91 (95+תוסף). יש אפשרות להניע אותו עם 95 בלבד? אחז…
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 905 צפיות
שלום, לא פעם אני נתקל בבתי עסק באירופה שמבצעים משלוחים לאירופה בלבד. האם למישהו הצעה / איש קשר שיוכל לקבל את הסחורה ולבצע משלוח לארץ ? בעבר פורסם על בחור הולנדי אוהב ישראל שמציע את שירותי בנושא...אבל לא מצאתי את השרשור המתאים. אשמח להצעות. עודד
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- 0 תגובות
- 729 צפיות
באוקטובר האחרון ביקרנו אילן ואני בתערוכת וטראמה שבמנהיים, העלינו רשמים כאן. במהלך הביקור התארחנו בדוכן של מועדון איזטה הגרמני. אתם יודעים, קצת שיחה וקצת תמונות נשלפות ומיד כולם מתחברים. החבר'ה במועדון איזטה רציניים מאד, זהו המועדון הגדול בעולם למותג, מחזיק מאגרי חלפים, מוציא עיתון מדי כחודשיים ומאגד אלפי חברים. מאד עניין אותם לשמוע שיש איזטות כאן וגם ב.אמ.וו 600 לאחר שאילן הצטרף כחבר למועדון ויצא עם חבילת חוברות ומזכרות - הבטחנו לכתוב להם, באנגלית כמובן - כתבה המסקרת את המותג כאן בארץ. כאן באה בקשה: בעלי איזטה, ב.אמ.וו 600 - אשמח אם תוכלו ליצור קשר כאן, בהודעה פרטית או במייל [email protected] אנחנו מעוניינים לצלם, לשמוע סיפורים ואולי אפילו לארגן מפגש משות…
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
שלום חברים, אודה על עזרתכם ברעיון לפתרון בעייות שעון הזמן בוולוו שלי: ב-3 השנים האחרונות החלפתי בלוח השעונים המרכזי לא פחות מ-4 שעוני זמן. כנראה שהשעון הזה לא תוכנן להחזיק יותר מ30 שנה. הקלקולים הם במנגנון גלגלי השיניים ולא קשורים לחשמל. אני בספק האם רכישת והתקנת שעון נוסף כדאית, כי הנסיון מלמד שתוך זמן קצר גם הוא ישבוק חיים. אודה על עזרתכם ברעיוניות לפתרון הבעיה, או התקנת אביזר אחר במקום שעון הזמן. חשבתי להתקין שם שעון דיגיטלי - אבל זה נראה לי לא מתאים לרוח הרכב. אני יודע שבחלק מהדגמים היה ממוקם באותו מקום מד טורים תואם. אגב יש לי ברכב מעל הקונסולה המרכזית עוד 4 שעונים קטנים הכוללים גם שעון זמן ומד טורים, כך שאני לא באמת צריך את השעונים האל…
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
My 1981 BMW 633 CSI 1 2
מאת bender-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
love this car
הודעה אחרונה מאת אבי שרייבר, -
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
לרכבים 6 וולט יש סיכוי למצוא ממיר מתח ל12 וולט רק למערכת עם דיסק ? אם אני לא טועה היו פעם ממירים כאלה בחיפושיות אם יש איפה ניתן לרכוש ?
הודעה אחרונה מאת eyal40, -
במוו m3 צהובה 1 2
מאת sahard246-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
קראתי כאן בפורום על במוו m3 צהובה שאומרים שהיא רפילקה או שאחד הבעלים שלה הזמין את הקיט של m3 והלביש על במוו e30 מישהו יכול להגיד לי מה היא באמת ? כלומר היא רפילקה או שמישהו ניפח אותה בארץ? ואם כן אז מאיפה הוא הביא את הקיט של m3? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת zoriel.haviv, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
סתם פתחתי עם כותרת מפוצצת למעשה החלום שלי לרכוש פורד מוסטאנד או פורשה 911 אספנות כמובן מיותר לציין מהדגמים הקלאסיים התקציב שלי הוא בסביבות ה50K האם זה ריאלי לייבא מחו"ל והטוטאל ייצא המחיר הנ"ל כמובן שאני מעדיף את הפורשה . ראיתי שה-911 נעות בסביבות 5000-10,000$ במצב גרוע עד בינוני ,והשאלה היא כזאת האם יש לי סיכוי לסיים את הייבוא במחיר הזה? האם יש עוד אתרים לחיפוש רכבים כאלה חוץ מאיביי במחיר שפוי? האם יש למישהו המלצה לאדם שיכול לדאוג למצוא רכב כזה ולדאוג לכל הנושא הייבוא בשבילי בשכר טרחה של 5-10K?
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת dedra, -
- 2 תגובות
- 885 צפיות
שלום. מישהו אוליי יודע אם קיים הבדל בין השמשה הקידמית של פורד סיירה mk1 לשל mk2. ? אני רוצה להחליף שמשה קידמית בסיירה 84׳ 5 דלתות בשמשה קידמית של 88׳ 4 דלתות.
הודעה אחרונה מאת eli3, -
זימזום הדבורה
מאת בני זהר- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לפני ימים רבים שנים אפילו תבעתי את הנהלת מועדון ה5 בבית דין חברים של המועדון הדיון נערך בתא והופסק לאחר כמחצית השעה מכיוון שלאב בית הדין היו פגישות נוספות באותו היום תקבל פסק דין בדואר זרק לעברי אב בית הדין ויצא.כעבור מספר ימים אכן קבלתי את פסק הדין ובו החלטה כי ההנהלה זוכתה מהאשמה ועלי לשלם קנס של כמה אלפי שקלים לקופת המועדון אם שפתי לא היו סדוקות הייתי צוחק .איך הטריבונל המורכב מאב בית הדין שהוא עו"ד המועדון דיין נוסף חבר הנהלה ועוד אחד שהוא סתם מקורב לנחום אב בית הדין היה העורך דין המכובד גיל דבורה ששכח לציין שהינו מייצג באותה העת את מועדון ה5 וכך כעבור זמן קבלתי מאותו עו"ד דבורה מכתב איום הזוי ובו הוא דורש ממני בשם מועדון ה5 לשנות את שם המועדון שהקמת…
הודעה אחרונה מאת בני זהר,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 241 אורחים (הצג רשימה מלאה)