Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני מצטרף באיחור עם כמעט 200 תמונות שעבדתי עליהן כל הסופ"ש להנאתכם (אני מקווה). כהרגלי, התמונות נמצאות בגלריה מסודרת בפליקר, ולכל תמונה יש קישור לעותק ברזולוציה גבוהה, למי שרוצה לשדרג את הדסקטופ שלו... פה אני מעלה כמה דוגמיות ועוד כמה תמונות שלא כללתי בגלריה.

הערה למנהלים, ובעצם לכולם: פתחתי שרשור חדש, כי אני רוצה שיתקנו אותי בכל הנוגע לשמות הרכבים- בדרך כלל אני מזהה את כולם (כבר הגעתי לגיל הזה...), אבל אני מודה שבכל הנוגע לסוסיתות\גלבועים\כרמלים ושות', יש לי חוסר בנושא... גם בנוגע ל-CJ של ג'יפ על סוגיו השונים אני באפלה. אז אשמח אם תיידעו אותי פה ואני אתקן את השמות בגלריה עצמה. מעדיף לא "ללכלך" את השרשור המקורי.

אה, היה אירוע מדהים, ואני לא משתמש במילה הזו הרבה.

בתאבון:

8752686581_f00823827a_b.jpg

P5173627.jpg

P5173613.jpg

8753817404_1e47df65ea_b.jpg

P5173569.jpg

8752710753_1987139cd3_b.jpg

8752718067_dd4ce9dcfa_b.jpg

אה, ופה יש תמונות של אופנועים- לא משהו מיוחד אבל גם קלאסיים, בין היתר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

התמונות מדהימות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אשמח אם מישהו יסביר מה זה הרנו 12 TS, זה דגם חזק יותר שיש לו 2 אגזוזים מאחורה או שזה סתם שיגעון של הבעלים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
התמונות מדהימות.

תודה.

תמונות מדהימות,

רק הערה קטנה ,

בקישור ...

המוסטנג הפתוחה היא 73

תוקן! תודה.

תמונות יפות ומקצועיות, תודה

שוב תודה.

איפה החבר'ה הפייברים? קלעתי בשמות הסוסיתות?

פורסם

יוחאי יופי של תמונות, ניכרת העבודה שהשקעת, תודה על השיתוף.

אחד הדברים שהרשימו אותי באירוע היא כמות החולצות והחברים של פיברקלאב שהסתובבו כך נראה (ובצדק) מדושני עונג.

ההתעוררות הזו של שיפוץ תוצרת הארץ היא מהלך משמעותי ומבורך ולא בא יש מאין, כל הכבוד.

פורסם

יוחאי התמונות 10!

לא היה צריך לפתוח שירשור חדש אין צ'נס שהתמנות היו "מלכלכות" את השירשור השני.

שאפו!

שלמה דן גדרון

פורסם

אני לא חובב גדול של רכבי אספנות בלשון המעטה, אבל התמונות שלך פשוט מהממות ואפילו העלו אצלי חיוך.

אהבתי, ביג לייק!

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
יוחאי, כרגיל תמונות ברמה אחרת!!

כל הכבוד ותודה על השיתוף.

תמונות מאוד יפות :mm_yeah: יופי של גלריה.

אני לא חובב גדול של רכבי אספנות בלשון המעטה, אבל התמונות שלך פשוט מהממות ואפילו העלו אצלי חיוך.

אהבתי, ביג לייק!

ושוב תודות.

:-)

• תוכן חדש...