Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש מיליון כאלה בשטחים

אם אתה רוצה אני יכול להזמין לך משם, יש לי מישהו שמביא לי משם חלקים, כך תקבל חדש במחיר גרוש

מתעלק על השרשור ... אני צריך מסרק הגה להונדה אקורד 2006 מתאים מ 2004 -2007 תודה ..

פורסם
שלום חברים

מחפש כריות בולמים לאופל קדט 83,אני לא מצליח להעביר את הרכב טסט.

http://www.ebay.co.uk/itm/FIRSTLINE-FRONT-RH-STRUT-TOP-MOUNT-COMPLETE-RC220548P-TO-FIT-OPEL-KADETT-1-2-84-/290775525838?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&fits=Cars+Year%3A1982%7CCar+Make%3AOpel%7CModel%3AKadett&hash=item43b39269ce

יש באיביי בריטניה ,הנה קישור מתאים לנפח 1.2 יש גם אחרים,שים לב יש שמאל ימין

בהצלחה

פורסם

בואו נעשה סדר:

הדגם הנקרא Kadett D (או בבריטניה -Vauxhall Astra Mk. 1 ) יוצר בין השנים 1980 עד 1984, וכך נמכר בארץ.

זה הרכב שלך.

הדגם הבא - Opel Kadett E / Vauxhall Astra Mk. 2 נמכר החל מספטמבר 1984. בארץ הוא נמכר כדגם 1985, אך יתכן שבשווקים מסויימים הוא יוזכר כדגם 1984.

התושבת שלו שונה מזאת של דגם "D", למרות שהבולמים עצמם זהים.

ה-Daewoo Racer מבוסס על דגם E, והתושבות שלו יתאימו לדגם זה בלבד.

ההבדל היסודי בין התושבות הוא במרחק בין הברגים, אותו ניתן למדוד בתא המנוע.

לכן, בקניה יש לוודא שהתושבת מתאימה עפ"י מידה זאת.

נראה לי שהקישור ב- Ebay אכן מתייחס לדגם E (נאמר - מ- 1984 ואילך, כנראה הכוונה - החל ב- "ספטמבר 1984") .

עודד

פורסם

הקישור מתייחס לתושבת בולם שקיימת בדייהו רייסר והיא לא מתאימה לקדט 83.

התושבת הזאת עם שני ברגים ועם מרווח גדול - שלא מאפשר לחבר אותה לגוף הרכב.

פורסם

ניסית בכל הייבואני מוצרי גומי ?

מאיזה איזור אתה?

במרכז ת"א יש לך את פריטגום שיש לו דברים ישנים. בתחילת הרחוב יש את מנו-גום.

בדרום ת"א יש את מכו-גום[סלמה].

עבדתי בעבר בפריטגום והיו לו כאלה אז למודל ישן. תגיע לשם עם דוגמא.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

http://www.ebay.de/itm/OPEL-ASCONA-B-KADETT-C-D-E-MANTA-A-B-FEBI-DOMLAGER-/310423302897?pt=DE_Autoteile&hash=item4846abb2f1

אמור להתאים לך. כדאי שתציין את דגם המנוע המדויק, על מנת שאוכל לבדוק התאמה בוודאות. אם אתה צריך עזרה בגרמנית, אתה מוזמן לפנות בה"פ. המחיר הוא ליחידה אחת והמשלוח לארץ הוא 30 אירו. בדקתי בנוסף בקטלוגים של זקס ו-Meyle, הם לא מייצרים את החלק. רק Febi Bilstein.

מדובר במיסב די גדול וחשוב ברכב, לנסות לבנות אותו מגומי וסיליקון זה ממש בדיחה.

התקנת תושבות הבולמים והחלפת בולמים זאת בערך אותה עבודה, כך שכדאי להחליף את שניהם יחד, בין אם אתה עושה את העבודה בעצמך או משלם למוסך לעשותה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

החלפתי בולמים וניסיתי להשיג תושבות ללא הצלחה.בקישור שנתת - התושבת דומה למה שראיתי בעת החלפת הבולמים.

כדי להיות בטוחים זה מס המנוע 130954306

• תוכן חדש...