Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא התכוונתי למספר המנוע אלא נפח והספק.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צר לי מאוד, המק"ט הזה מתאים למנוע 1.6 ליטר בלבד.

מצאתי דיונים שלמים בפורומים של קדט D בגרמניה על כך שאין להשיג את התושבות האלו של המנועים הקטנים בשום מקום, גם לא במחלקה הקלאסית של היצרן. הנושא כאוב ביותר אצלם. הם חשבו להתאגד ולהזמין ייצור מחדש של מאות יחידות, אבל לא הצליח להם.

חלק מהאנשים התאימו תושבות של קדט E. נדרשת הרחבה של החורים בגוף הרכב, ריתוך בתושבת עצמה ונוצר שינוי בגובה הרכב. לא הצלחתי למצוא תשובה לשאלה, האם ניתן להתקין את התושבות של המנוע הגדול.

אני הייתי מסתכן ומזמין את התושבות של קדט D עם מנוע 1.6, בידיעה שייתכן ותידרש עבודת התאמה. אם יש לך מזל הם באותה צורה רק יותר קשיחות.

יש גם פיתרון אפטרמרקט יקר שנועד לתת מענה למכוניות שמשמשות לספורט, עם מיקום לא ממורכז של הבולם.

http://www.demon-tweeks.co.uk/motorsport/top-mounts/rix-engineering-spherical-bearing-alloy-top-mounts

אחרי התקנה של כאלה תצטרך לעשות כיוון פרונט אצל מומחה, לא לפי הנתונים הרגילים של הרכב.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

אני אחפש קודם בג'נין וטול כרם לפני שאזמין מ EBAY.בקישור שנתת התושבת דומה מאוד למה שראיתי בזמן החלפת הבולמים.

אני מקווה שאני אמצא את התושבות המתאימות.

פורסם

הבעיה שאתרי האינטרנט בג'נין לא ממש ידידותיים.. אני לא דובר ערבית, רק גרמנית ואנגלית כך שאני מעדיף להביא חלקים מחו"ל. מקסימום ייקחו ממני מכס אבל לא ירצחו אותי בדרך.

בהצלחה.

עמוס

פורסם

מאיזה איזור אתה גר?

בחניות בצפון הארץ, בעיקר אצל הבני דודים יש סיכוי שתמצא. אבל זה רק לגשת אם הדוגמא ולחפש.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם
שים לב שמדובר במודל 1984.אני צריך מודל 83.

אני צריך קישור לתושבת המתאימה.

תודה

זה מתאים לפי התיאור של המוכר ושלך

תבדוק שוב

אל תקנה מהשטחים

פורסם

שאלתי "מומחה לאופל" והוא אמר לי שהתושבות חייבות להיות תואמות בדיוק,אין "כמעט דומה" או קצת דומה.

צריך תושבות בולמים המתאימות במדויק לקדט הזה.

פורסם
פורסם

אם לא הבנת עדיין: טובי חובבי הדגם בגרמניה חרשו את האינטרנט, דיברו עם אופל, עם זקס ועם פבי, חרשו את כל סוכני אופל העתיקים בגרמניה, אפילו היו במו"מ עם יצרן בסין שייצר עבורם חדשות על פי דוגמה ולא הצליח להם. אין להשיג את התושבות האלו.

עמוס

פורסם

עמוס במוו,

אל תייאש את הבחור עד כדי כך....

בקישור שנתת אתמול (הודעה מס. 34) מופיעות גם תושבות קונצנטריות (מס. קטלוגי שלהם RIX988 ).

המוזר הוא שלפי האתר הן מתאימות ל- Vauxhall Astra Mk.1,2,3 (כלומר ל-Opel Kadett D,E +Astra E), בעוד שאנו יודעים שבין D ל- E (מ-84 ל- 85) יש הבדל בתושבות. אולי ניתן לקדוח בהן חורים המתאימים לרכב הספציפי.

תושבות אלה לא ידרשו כוון פרונט מחודש (בשונה מהתושבות האקסצנטריות), אך ברור כי הנסיעה תהיה "קשוחה" (ספורטיבית?) יותר מאשר עם התושבות המקוריות.

התושבות גם אינן זולות - כ- 86 ליש"ט לאחת (לפני משלוח לארץ ומכס), אך אם זה יציל את הרכב, אולי שווה...

רק עכשיו, משהארת את עיננו לגבי קושי ההשגה של חלקים אלה, אני מבין כי אני חב תודה גדולה לבוחן שהכשיל אותי בטסט בשנת 2003, על תושבת אחת. החופש היה קטן למדי, והבוחן נראה לי קפדן מדי. אבל אז, למזלי, עוד הצלחתי למצוא בגרמניה זוג תושבות חדשות.

עודד

פורסם

המוזר הוא שלפי האתר הן מתאימות ל- Vauxhall Astra Mk.1,2,3 (כלומר ל-Opel Kadett D,E +Astra E), בעוד שאנו יודעים שבין D ל- E (מ-84 ל- 85) יש הבדל בתושבות.

כבר נתקלתי במוכרים שמציינים שחלק מסויים מתאים לכל מיני דגמים כשידוע שזה לא ככה.

מה איכפת להם, העיקר למכור.

• תוכן חדש...