Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז מה שאני בעצם מחפש זה טלבו סמבה, אחת שעדיין אפשר להציל...

בעיקרון יש רכב ספציפי שאני מעוניין בו, 25-000-52, אך כל סמבה תתקבל בברכה :lol:

מצאתי את הטל' של הבעלים האחרונים שידוע לי עליהם, וגיליתי שהרכב הנ"ל נמכר למישהו שיש לו סמבה נוספת והוא קנה אותו לחלקים, מישהו יודע מי זה? אשמח מאד לקנות אותו.

אם מישהו מכיר/יודע על סמבה נוספת עם רישיון ושלא צריך למכור כליה בשביל להחזיר אותה לכביש אשמח לדעת עליה :wink: .\

אני יודע שאני לא הראשון וגם לא האחרון שכותב הודעה כזאת על סמבה, כל ההודעות הקודמות לא הניבו כלום... אז חשבתי אולי יהיה לי מזל.

ובנוסף, סיכוי קטן עוד יותר אבל גם פיז'ו 104 2 דלתות זה חלום שלי, אז אם בכלל יש כזאת בארץ, ונוסעת, ולמכירה במחיר סביר - אשמח לדעת.

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

במקום הסמבות הבסיסיות שנמכרו בארץ, ייבא לך אחת מדליקה מחו"ל; סמבה ראלי או קבריו.

כנ"ל לגבי פיז'ו 104 ZS.

יודע מה, ייבא את שתיהן, הוסף סיטרואן ויזה ויש לך אוסף מושלם :wink:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
במקום הסמבות הבסיסיות שנמכרו בארץ, ייבא לך אחת מדליקה מחו"ל; סמבה ראלי או קבריו.

כנ"ל לגבי פיז'ו 104 ZS.

יודע מה, ייבא את שתיהן, הוסף סיטרואן ויזה ויש לך אוסף מושלם :wink:.

יהיה לך מאוד מאוד קשה למצוא סמבה רגילה במצב נורמלי, לא חושב ששרדו כאלה במצב נסיעה, למעט אחת שהיא קבריולט!

ו104 2 דלתות לא היה בארץ, אז הסיכוי אפסי! (כמובן שניתן ליבוא מחו"ל )

ניתן למצוא עדיין מידי פעם רכבים דומים כמו 104 רגילה, סיטרואן ויזה, רנו 5 (דור 1) ו205 3 דלתות שדיי נדירה היום ויש מישהו בפורום שמוכר אחת במחיר גריטה.

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
יהיה לך מאוד מאוד קשה למצוא סמבה רגילה במצב נורמלי, לא חושב ששרדו כאלה במצב נסיעה, למעט אחת שהיא קבריולט!

ניתן למצוא עדיין מידי פעם רכבים דומים כמו 104 רגילה, סיטרואן ויזה, רנו 5 (דור 1) ו205 3 דלתות שדיי נדירה היום ויש מישהו בפורום שמוכר אחת במחיר גריטה.

פז'ו 104 שתי דלתות בצבע ירוק זית בהיר הייתה גם הייתה, עקבתי אחריה בי-ם המשך תקופה עד שנעלמה.

עדיין מחפש אותה ויש לי חשד שאני יודע איפה היא...רק אי אפשר לאמת את זה...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני זוכר כשהייתי ילד סיטרואן LN (שזה פיז'ו 104 2 דלתות ) נוסעת בפ"ת .

כמובן שלא נשאר מהרכב הזה כלום.

פורסם

104 שתי דלתות היתה לחבר ילדות שלי,

מנוע 1360 שנת 80 יבוא אישי, היה רכב חמוד מאד.

פורסם

אולי יוחאי חברינו היקר יוכל לשפוך אור על הסוגיה הזו?

באמת מעניין כמה טלבוט סמבה עדיין איתנו (לפחות כאלה עם טסט). אני יודע שיש קבריולט אחת לפחות נוסעת שנצפית מפעם לפעם במרכז הארץ. שנה שעברה ראיתי גם אחת סגורה רגילה נוסעת.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אולי יוחאי חברינו היקר יוכל לשפוך אור על הסוגיה הזו?

באמת מעניין כמה טלבוט סמבה עדיין איתנו (לפחות כאלה עם טסט). אני יודע שיש קבריולט אחת לפחות נוסעת שנצפית מפעם לפעם במרכז הארץ. שנה שעברה ראיתי גם אחת סגורה רגילה נוסעת.

הטלבוט הסגורה שראית הייתה לבנה?

ובכלל דיגמי טלבוט נדירים ביותר! מישהו זוכר את ההורייזן?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לי הייתה סמבה קבריולט צבע חום מיטלי על גג כמאל נקנתה מיד ראשונה ממישהו ממכון וייצמן היתה חדשה חדשה

מודל 82 מנוע 1100 הצטערתי שמכרתי מדובר לפני 10 שנים

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

ובכלל דיגמי טלבוט נדירים ביותר! מישהו זוכר את ההורייזן?

טלבו הורייזן (ירוקה) היתה המכונית הראשונה שנהגתי בה ברשיון. רכב נוח ומרווח, דל בציוד ובביצועים. לאבי היתה תקופה בה רכש מספר מכוניות טלבו אחת אחרי השנייה ובמקביל, כך שהיו לנו שתיים מדגם הורייזן ולאחריהן שתי סולרות עם גיר ידני - המון אוטו עם מעט מנוע. הסולרה האחרונה היתה אוטומטית מהדגם המפואר עם מנוע 1.6 הגדול, רכב מאד מאובזר לתקופתו עם לוח שעונים מפורט שעשה המון בעיות, כולל קרוז קונטרול ששבק ולא חזר לחיים. למיטב ידיעתי הסמבה לא זכתה להצלחה מסחררת בארץ ונמכרו ממנה מעט יחידות יחסיות למכוניות מיני אחרות.

לפני שנת 1980 היו דגמי טלבו-קרייזלר בתצורת חמש דלתות ולפני יומיים חלפתי על פני אחת בצבע ירוק-מטאלי/פח מחורר מרקבונות עם מספר אספנות בשעות האסורות.

פורסם

104 ZS שימשה אותי שנים כרכב מרוץ באשקלון, מכרתי אותה לבחור מקיבוץ חצרים ולמיטב ידיעתי היא שם עד היום, טלבוט סמבה ישנה אחת בחדרה שייכת לבחור שגם היה נהג מרוצים באשקלון (לא זוכר את שמו) והטלבוט סמבה קבריולט שייכת עד היום לרופא שהוא מנהל מחלקת פסיכיאטריה בתל השומר.

מירוצי מכוניות

פורסם
104 ZS שימשה אותי שנים כרכב מרוץ באשקלון, מכרתי אותה לבחור מקיבוץ חצרים ולמיטב ידיעתי היא שם עד היום, טלבוט סמבה ישנה אחת בחדרה שייכת לבחור שגם היה נהג מרוצים באשקלון (לא זוכר את שמו) והטלבוט סמבה קבריולט שייכת עד היום לרופא שהוא מנהל מחלקת פסיכיאטריה בתל השומר.

ג'קי זית

פורסם

״רוכב״ על השרשור - אם מישהו מכיר סיטרואן ויזה נוסעת למכירה (או אחת שקרובה למצב נסיעה) אשמח מאוד לשמוע.

אל תשכח מאיפה באת ולאן אתה הולך

פורסם
״רוכב״ על השרשור - אם מישהו מכיר סיטרואן ויזה נוסעת למכירה (או אחת שקרובה למצב נסיעה) אשמח מאוד לשמוע.

חפש ב"פורום אספנות" בפייסבוק, יש שם כמה תמונות של ויזות, חלקן במצב נסיעה (פחות או יותר)

ולא הבנתי מהתגובות, אחת מהסמבות שנכתבו היא למכירה?

הלבנה שדובר עליה לא מעט בפורום, זאת 25-000-52

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

• תוכן חדש...