Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סתם כדי שתוריד אותי מהחלום ארוך השנים שלי למרצדס 190, כמה קשה להחזיק אחת כזאת?

מבחינת חלקים, תחזוקה, תקלות וכו'?

אם זה החלום שלך אז זה לא קשה.:wink:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פולקסווגן טרנספורטר/קראוול T3 עם מנוע DJ 2100

רכב טיולים ופאן : 1989 Volkswagen T3 Caravelle GL

רכב יום-יום : Mitsubishi Lancer Executive 2006

פורסם

מה דעתכם על אופל מנטה A/B?

דודג' דארט?

האם למנטות יש חלקים זמינים בארץ? גם מכנית וגם חלקי פח?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אם המטרה שלך היא הנאה מנהיגה ה-B יותר תתאים לך, עקב קשיחות שלדה משופרת, מנועים יותר חזקים וחלוקת משקל יותר טובה.

אם אתה מחפש יותר מראה חיצוני מרשים ואופציות שיפורים לעתיד (תא מנוע קצת יותר מרווח) אז מנטה A.

לגבי זמינות חלקים, יש ויש. יש חלקים מכאניים שעדיין ניתן להשיג. זו עדיין לא זמינות חלקים כמו של חיפושית או סובארו שנמכרו פה בארץ עשרות אלפי חתיכות אז הם דיי נפוצות במגרשי הפירוק.

אני מכיר גם פירוקיה בדרום שיש לה כמה מנטות, אבל הדרך הכי טובה וזולה להשיג חלקים זה דרך איביי.

הדודג' דארט לא תהיה פתרון טוב לרכב מהנה לנהיגה. היא גדולה ומגושמת אבל אם אתה מחפש מהירות בקו ישר ניתן להשתיל בה מנועים מאוד מרשימים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למי ששאל על 190, זמינות חלקים טובה יחסית בארץ, בחול יש הכל ויחסית בזול, בקיצור קל מאוד. מוסכים טובים יש, חלפים יש, והיא רחוקה מלהתפרק בקלות. מה שכן, כמו כל מרצדס, לקנות אך ורק רכב שתוחזק טוב ולא עבר התעללות. למרות זמינות החלקים כל דבר אחר יהיה מאוד כואב בכיס

פורסם

וולוו 240\740 עם מנוע של 940 טורבו זה אחד הדברים הטובים:)

אני במיקרה בעל 745 עם גיר ידני ומנוע טורבו 16 שסטומים.

האוטו מהחברה עם 190 כוח סוס וניתן לשיפור ממש בקלות. תענוג לנהיגה וחבל שאין יותר כאלה בארץ.

volvo 745 b204ft 2.0 16v turbo manual 0.9bar

• תוכן חדש...