רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
תמונות ממפגש פורום סובארוהוליק מס' 25, במוזיאון הרכב של אורי סהר בקיבוץ איל (31.5.13)
מאת Simply Nuts- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
תודה רבה לאנשי המוזיאון על האירוח ולירון ועירן על הארגון במקום. מורד פעם ראשונה במפגשים תאומות 1 תאומות 2 מבול של טנדרים המשך הצי של ירון: ניסן ב XT ומאחוריו קאסטום שמורה ביותר בז' כולם ביחד 5 סובארו אספנות בתמונה וכך נראה הסלון של הקסטום!
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
מועדון החמש מזמין להשקת פונטיאק פיירבירד משנת 1967 במפגש בגעש ביום שישי 24.05.13 1 2 3 4
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 58 תגובות
- 12.4 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת פונטיאק פיירבירד 400 קונברטיבל משנת 1967 PONTIAC FIREBIRD 400 CONVERTIBLE 1967 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש : רפי קגנוביץ' האירוע יתקיים במפגש מועדון החמש בגעש, במגרש הצמוד לצומת ספרים, 100 מ' מתחנת הדלק דור אלון, סמוך לקפה 'אספרסו', תחנת הדלק 'דור אלון', ביום ו', 24.05.13, בשעה 16:30. (אם ירד גשם האירוע ידחה למועד אחר). נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת פונטיאק מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לסידור התצוגה. לבירורים יש לפנות אל: אבי שרייבר, רכז מועדון החמש בשרון, טל'…
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מילאתי היום גז במזגן(R12 )בקמארו והמדחס התחיל "להשתגע" לגמריי, כלומר נכנס ויצא מעבודה כל שנייה והמזגן סירב לקרר. יש לציין שאיוורור בתוך הרכב יש אך לא קר בכלל(אפילו יותר חם). ודבר נוסף ששמתי לב אליו זה שבזמן מילוי הגז כשנגעתי עם היד בצינורות בתא המנוע הם היו ממש קפואים, אז איפה פה למעשה הבעיה/תקלה? דבר נוסף שחשוב לציין זה שהמזגן/מדחס לא היה בשימוש במשך כמה שנים. תודה רבה מראש למגיבים והמשך ערב נעים לכל חבריי הפורום הנכבד.
הודעה אחרונה מאת ליאור ע., -
- 1 תגובות
- 918 צפיות
קניתי היום ידית וינקר סטנדרטית שמתחברת למוט ההגה. לידית יש 7 חוטי חשמל. שחור,אדום,כתום,כחול,ירוק,חום,צהוב. האם מישהו יכול לעזור/יודע איך אני מחבר את הידית למערכת החשמל ? האם אוטומט הוינקר כלול בתוך הידית ? תודה. ירון
הודעה אחרונה מאת יורם, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני 11 ימים (ב - 19.5) שלחתי בדואר רשום למשרד התחבורה /ראובן ברדה , מסמכי בקשה לאישור יבוא של חלפים שקניתי ובינתיים הגיעו ארצה ועוכבו במכס (שזה בסדר והיה צפוי) היום,בדקתי באתר מעקב הרשומים של הדואר והפתעתי לראות שדבר הדואר הגיע לסניף שונצינו אך לא נאסף ע"י הנמען ונשלחה הודעה שניה ב29.5... במקרים קודמים בעבר זה לא קרה, ולרוב תוך 10 ימים אפילו קיבלתי את אישור השחרור לחלקים.. יש איזו הרעה חדשה ברמת הטיפול בבקשות שאני לא מכיר ?הם התחילו לגשת לקבל לדואר רק פעם ב..??או שסתם יש לי מזל מיוחד?
הודעה אחרונה מאת citromanbx, -
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
שלום לכולם, יש לי נזילה בחלק התחתון של הרדיאטור בשתי נקודות שונות. מאיפה אני משיג רדיאטור חדש? תודה לעוזרים. בברכה,
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 64 תגובות
- 10.1 אלף צפיות
אהלן, יש ברשותי פיג'ו 205 ראלי שנת 89. הבעיה עם הרכב הזה שהוא כל כך יפה בעיני וכל כך נדיר בארץ שכל בוקר אני קם עם רעיון משוגע אחר לגביו. הבעיה היא ששלי במצב שדורש שיפוץ יסודי ואני לא בטוח עד כמה אני רוצה להיכנס להרפתקה הזאת. מישהו אולי מכיר \ שמע \ ראה פיג'ו כזו בכל מצב שניתן להחיות אותה? לפי מיטב ידיעתי נשארו אולי 8 במצב נסיעה כרגע תודה רבה ויום טוב..
הודעה אחרונה מאת irork, -
-
אני מחפש לחזור לרכב הראשון שלי, פורד סיירה. לאחר שהחלפתי מספר רכבים תוך זמן קצר, הבנתי שאני צריך לחזור לאחור. לאחרונה אני בכלל לא רואה כאלה על הכבישים, וכאלה ביד2 בכלל. אם מישהו רואה אחת נוסעת, אחת יפה, 4 דלתות או קופה, אשמח מאוד לדעת! אולי הבעלים יהיה מעוניין למכור תמורת מחיר הגיוני. זאת הייתה שלי, מצב בודי לא פחות ממדהים. מצטער על היום שמכרתי אותה ולא הקפאתי רישיונות.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יכול להזכיר לי,כיצד מבדילים בין סליל הצתה לרכב אספנות לסליל הצתה אלקטרוני? זה משהו הקשור למדידת התנגדות,רק אני לא זוכר כמה צריכה להיות ההתנגדות והאם המדידה בין ה+ל-. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- 0 תגובות
- 761 צפיות
מישהו יודע איפה הפירוקיה ואם יש למישהו טלפון של המקום ?
הודעה אחרונה מאת moshe kivovich, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה רכשתי באגי עם מנוע של XT טורבו המחשב ניהול לא תקין מה האפשריות ואם יש למשהו מחשב לדגם כזה או מחשב ניהול אונברסלי???
הודעה אחרונה מאת Focus 04, -
- 3 עוקבים
- 44 תגובות
- 9 אלף צפיות
שלום רב , בתאריך 15.05.13, *** הארוע נדחה עקב תחזית מזג האויר *** יום ד', חג השבועות, מקיימת עיריית כרמיאל בשיתוף מועדון החמשזו השנה השלישית חגיגה מוטורית לתושבי כרמיאל והסביבה . מועדון החמש ישתתף באירוע עם רכבי ואופנועי אספנות. שעות האירוע: 11:30-13:30. לו"ז ופרטים נוספים על נסיעה בשיירות לכרמיאל יימסרו בהמשך. הפסטיבל המוטורי פתוח לקהל הרחב. הרישום לאירוע יתבצע אצל אנריקה זאיפרט - רכז מועדון החמש בכרמיאל, טל' 8513111- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 1 תגובות
- 704 צפיות
יושבים - אבל הפוך...
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 1 תגובות
- 762 צפיות
לתשומת לבכם: בשל ארוע עוזדור המתקיים בשבת הקרובה 01.06 , מפגש רופין החודשי נדחה לשבת השנייה- 08.06. לבירורים בעניין רופין יש לפנות אל רכז המועדון בשרון, אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 607 צפיות
שלום חברים וחברות ביום שישי 7.6.13 נערוך מפגש במתחם געש בתחנת הדלק דור החל מהשעה 15:00 כולם מוזמנים לגבי הטיול לאילת נותרו עוד חדרים אז קדימה להתקשר ולהזמין מקום להתראות איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- 1 תגובות
- 661 צפיות
http://www.ina.fr/video/CAF91012812/le-salon-de-l-auto-video.html מחזיר אותנו כמה שנים לאחור, לא??
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 0 תגובות
- 636 צפיות
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 5 אלף צפיות
לאחר תקופה ארוכה של לחץ פיזי מתון גם אני נכנעתי לחיידק האלים והמסוכן המכונה "פיברקלאב". מכיוון שאין בבעלותי רכב הסובל מפיברגלאס נאלצתי לרכוש אחד וזאת על מנת שאוכל להצטרף למועדון העילית "פיברקלאב". שיתפתי את און (אשר כולנו עקבנו בשקיקה אחר השיפוץ המורכב שביצע בטנדר שלו) במחשבותי ולבסוף החלטתי שנחפש סוסיתא 13/60 , לאחר זמן רב (יומיים) אני מקבל מיסרון ביום ששי בערב שמודיע לי שנמצאה עבורי רום כרמל 1301 , נאמר שהרכב לאחר צבע, סוג המרכב לא היה ידוע אבל זה הספיק על מנת לקבל את ההחלטה "ללכת על זה". הרכב נגרר ל"מרכז שירות טיפול ומסירת רכבים" של פיברקלאב, לפני שהגרר הספיק לעזוב את המקום פורק כל הסרן הקדמי והחלה העבודה. אין מה להגיד , הרצון והנכונות לעזור של חבר…
הודעה אחרונה מאת vitali87, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ברצוני להחליף את משאבת המים, עפ"י מראה (אין גישה טובה) ניראה לי שיש 2 יציאות\כניסות מהמשאבה. לפני שאני מזמין אחת חדשה חשבתי לשאול את עצת המומחים לפני ההזמנה (אני לא מפרק את הישנה עד לבואה של החדשה). מה האבדל בין המשאבות בעלי 2 או 3 יציאות\כניסות (צירפתי תמונה להמחשה). המנוע 429 שנת 1966 תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת asitali, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
6.00 בבוקר היום התאספו מספר חובבי סוסיתות ורומים בגעש למטרת צילומים להכנת כתבה שתפורסם בבוא העת. אחת הייתה קצת עקשנית ולא רצתה להתעורר אבל נכנעה לבסוף לשבעה דוחפין. אריק
הודעה אחרונה מאת און יעקבסון, -
שלום חברים אני מעונין ליבא רכב באופן עצמאי מארה"ב.(רכב חדש) רציתי לדעת מה התהליך?יש איזשהו מדריך? שם באמריקה על שם מי אני רושם את הרכב? תוך כמה זמן מקבלים בערך רישיון יבוא? שווה לשלוח את הרכב גם אם אין לי עדיין רישיון יבוא כי יקח לאוניה זמן עד שתגיע לארץ וביינתים אקבל את הרישיון יבוא? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת cbacba, -
- 3 עוקבים
- 36 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי אסקורט דור 1 מנוע 1300 kent קרבורטור כפול של webber dgav 32/36 שכבר כמה ימים מחסיר פעימה. כאשר הוא על סרק ( 1000 סלד) פעם בכמה שניות בצורה אקראית הוא צונח בסלד באופן חד וחוזר לסיבובי סרק. גם בזמן נסיעה הוא חותך ויש אפילו בקפייר מידיי פעם. התחושה כאילו כיביתי את הרכב לעשירית שניה והדלקתי שוב. ההשערות שלי היו שהמפלג תקול, החלפתי מפלג וגם כהל וגם פלאגים אך ללא שינוי. אולי זה יעזור: כאשר אני פותח את הסווט׳צ שהמנורה של האלטרנטור דלוקה היא מרצדת ולא יציבה. נדב
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני יודע שהכותרת קצת לא ברורה, לא מצאתי דרך יותר ברורה לנסח זאת, אם אחד המנהלים מוצא כותרת מתאימה יותר אשמח לשנות. לענייננו, קניתי צמה חדשה לווספה והסופיות של הצמה לא מתאימות לשקע ותקע המקורי. ברצוני לקנות כלי שלוחץ את הסופיות המתאימות ובנוסף ברצוני לקנות גם את הסופיות. אין לי גם כ"כ הבנה לגבי איך המידות הולכות, בגדול מה שאני צריך זה פינים עגולים ("זכר") שמתחברים לפנס ופינים שזה מעין נקבה. במידה ואני לא מספיק ברור אעלה תמונה. אין לי גם את האופציה לקחת את הצמה לחשמלי כי ברוב טפשותי השחלתי אותה לפני שחשבתי לבדוק את הסופיות (מטעויות לומדים). אז בקיצור, איך קוראים לכלי? איפה ניתן לקנות? כמה צריך לעלות? ואיך הולך המידות של הפינים? תודה רבה לעוזרים ושבוע ט…
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
האם נכונה השמועה כי ניתן יהיה ליווה רכבי אספנות המונעים במנוע דיזל רחמנה לצלאן... איתרתי שני רכבי מרצדס דיזל שאני מעוניין לרכוש בארופה, האחד נסדרת G והשני פרטי, שניהם מודל 84, ואין לי בעיה עם ההמתנה ל"התישנות", מתי אוכל להכניסם לארץ? בינואר 2014 או ביום ההולדת שלהם?
הודעה אחרונה מאת kuala_lumpur, -
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
שלום חברים וחברות הצנזורה שיחררה פרטים נןספים לגבי הטיול לאילת 13-15.6 העלות לזוג בחדר חצי פנסיון ל2- לילות 720 ש"ח(ליחיד 360 ש"ח) הלינה במלון פירסט קלאב. המסלול בגדול :מחיפה דרומה דרך כביש החוף ,איילון כביש -4 אשדוד אשקלון ,יד מרדכי,אופקים צאלים ,מיצפה רמון ואילת דרך עובדה. להתחיל להתקשר ולהזמין מקום בברכה איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מרוץ ה Mille Miglia ייערך בסופ"ש הקרוב ויש לנו נציגות נכבדה של שני כלי רכב. איוון ונאווה רוזן יתחרו ביגואר SS משנת 1937 והם יישאו את המספר 131. אלעד שרגא ורונית שוורץ-שרגא יתחרו ב OSCA משנת 1955 ויישאו את המספר 385. בהמשך השירשור יהיו חדשות ותמונות. נחזיק להם אצבעות
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ד"ש מ"השוק העתיק" שהתקיים ב18-19 למאי בביולי, אנגליה: http://wp.me/pXLKy-1zN
הודעה אחרונה מאת markmakov, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ו http://www.youtube.com/watch?v=bCRsxLuNId4&feature=fvwp&NR=1 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. שבת שלום לכולם..
הודעה אחרונה מאת markmakov, -
ההגה של 26-453
מאת lulisa- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
עם תחילת השימוש במכונית התברר לי כי ההגה קשה ובלתי מדוייק - ביחוד כשמשווים אותו להגה של אחותה הבכירה 26-069 , הגה ותיק ושבע ימים, ולאו דווקא להגה של מכונית חדישה. אז מדוע, למה ובעיקר מה עושים - ברשימות הבאות: http://wp.me/pXLKy-1zp
הודעה אחרונה מאת און יעקבסון, -
שלום חברים מחפש כריות בולמים לאופל קדט 83,אני לא מצליח להעביר את הרכב טסט.
הודעה אחרונה מאת YARONEZZ,