Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא של רכב דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם נכונה השמועה כי ניתן יהיה ליווה רכבי אספנות המונעים במנוע דיזל רחמנה לצלאן...

איתרתי שני רכבי מרצדס דיזל שאני מעוניין לרכוש בארופה, האחד נסדרת G והשני פרטי, שניהם מודל 84, ואין לי בעיה עם ההמתנה ל"התישנות", מתי אוכל להכניסם לארץ? בינואר 2014 או ביום ההולדת שלהם?

פורסם

תוכל להכניסם לארץ ולרשמם כרכבי אספנות רק כשיחלפו 30 שנה מיום ייצורם, אם זה היה אחרי 1 ינואר 1984 אז רק אחרי שיעברו 30 שנה מתאריך הייצור של הרכב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
האם נכונה השמועה כי ניתן יהיה ליווה רכבי אספנות המונעים במנוע דיזל רחמנה לצלאן...

איתרתי שני רכבי מרצדס דיזל שאני מעוניין לרכוש בארופה, האחד נסדרת G והשני פרטי, שניהם מודל 84, ואין לי בעיה עם ההמתנה ל"התישנות", מתי אוכל להכניסם לארץ? בינואר 2014 או ביום ההולדת שלהם?

עדיין בגדר שמועה.

עפ"י המפורסם באתר משרד התחבורה אסור לייבא רכב אספנות עם מנוע דיזל.

• תוכן חדש...