רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, ברשותי לאונה 87. לאחרונה החל לכבות האור בפנס הקדמי (שמאלי). מהצלבה שביצעתי התברר כי שני הפנסים תקינים וכי שקע החשמל המתחבר למנורה התבלה וחיפוי הפלסטיק נמס לתוך המוליכים. כרגע לחץ על השקע מחזיר את המגעים ומאפשר תאורה לנסיעה אחת. ברצוני לבצע את התיקון באופן ביתי. מצורפת תמונה של השקע הבלוי (תמונה 1). כמה נק' שעלו לי טרם הביצוע: 1. מאיכן משיגים שקע חדש (תמונת השקע הבלוי מצורפת)? 2. האם לחתוך את המקטע הקרוב לשקע ולהלחימו לשקע החדש או רק לפרום את הכבלים מהשקע הישן ולהלחים לחדש?, באם יש צורך בהלחמת קווי חשמל חדשים - האם ישנם כבלים מסוימים בעלי תכונות רצויות (רמת מוליכות, קוטר סיכוך) בהם יש להשתמש? במה להשתמש בכדי "לסכך" את הצמה החדשה? האם לכל אחד מ3 המוליכים…
הודעה אחרונה מאת bari, -
- 3 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם באשר הם. מיפגש מספר 3 של רכבי אספנות תוצרת פיאט + אוטוביאנקי יוצא לדרך. המיפגש יתקיים ביום שישי , 17.5.2013 , בשעה 15:30 בתחנת דלק פז, שנמצאת בצומת רופין (על כביש מספר 4 רמזור אחד צפונית לצומת השרון/בית ליד). בעלי רכבי אספנות תוצרת פיאט+אוטוביאנקי (וכמובן כל מי שרוצה להצטרף לגיבוש חברתי חביב מוזמן בהחלט ללא קשר לסוג הרכב...) אנא ראו זאת כהזמנה אישית. ומי שבא ברוך הבא.!!! בברכה: צביקה.ש .
הודעה אחרונה מאת Zorostory, -
שיפוץ כבאית ינאי 1 2
מאת hearse- 15 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לא סוד הוא כי ינאי הוא חבר טוב וקרוב האיש פתח לאחרונה סדנת שיפוץ באנגליה ובמקביל ממשיכה הסדנא בארץ לעבוד אחד הפרוייקטים האהובים עלי פה בארץ הוא שיפוץ כבאית דודג' 1.5 הפרוייקט הוא עבור עירייה בארץ שמשמרת את הכבאית הראשונה שלה (יפה יש מודעות) מדי פעם העלה קצת תמונות תהנו [ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
הודעה אחרונה מאת LiranEyal, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי אוסף ידיות שאין לי מושג של מה כל ידית. אשמח לעזרתכם.
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אז ככה, שמי רז בן 23 ועתיד להיות סטודנט באוקטובר הקרוב. אני שוקל לממש חלום ילדות ולקנות מיני מיינור באזור גיל ה30. המהות של האוטו יהיה התניידות ללימודים מתל אביב לרחובות 4 פעמים בשבוע. האם זה רעיון אפשרי או טפשי ולא אפשרי? אני באמת לא מבין כל כך בעולם רכבי האספנות, ויודע שלא אמצא אף רכב בתקציב שלי (40K) שאהנה ממנו ככה שאני פונה למיני ישנה שתעלה לי חיוך! אוטו נוסף ליציאות יש לי וזה לא בעיה השאלה האם אםשר להסתמך על רכב בגיל שכזה שיעבוד באמינות 4 פעמיים בשבוע נסיעה של חצי שעה כל כיוון? תודה רבה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
-
- 1 תגובות
- 635 צפיות
מחפש פחח רכב שעושה עבודות בבית הלקוח תודה ושבוע טוב. מאזור המרכז
הודעה אחרונה מאת zoriel.haviv, -
פיאט ריטמו קופה 1 2
מאת sahard246-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי לכולם , מישהו יודע כמה כאלה שרדו ? ומישהו יודע על אחת כזאת? מי שיודע על אחת כזאת למכירה ? או מכיר אחת כזאת יכול להגיד חי בפרטי תודה
הודעה אחרונה מאת mustang, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פיגו 205 גריפי קיבלה את שמה בזכות הייחודיות שלה . היא כולה ירוקה ( גם מביפנים) והגלגלים שלה שחורים. מישהו מכיר את הרכב ? יודע אם אי פעם הייתה כזאת בארץ? מישהו יכולת להיות ייבא כזאת לארץ? כל מידע התקבל בברכה
הודעה אחרונה מאת ItamaR4 GTL, -
-
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
בשיטוטי ברחבי המרשתת נתקלתי במודעה של איטלקי בעל מכונית ספורט קלאסית יפה להפליא. הוא אינו מוכן למכור - רק להחליף למכונית אקזוטית לא פחות - מרצדס בנץ 300 SL - דגם דלתות השחף. האיטלקית הזו משנות ה - 60 ובעלת גוף אלומיניום ! (נהדר - אין בעיית חלודה האופיינית חלק מהאקזוטיות מארץ המגף מאותם שנים). הרכב אמור להיות במצב מושלם - ונסע - זו לא טעות - רק 1000 ק"מ מאז שיוצר ! בטוחני שרוב הקוראים יזהו לקלות באיזה רכב איטלקי מדובר. (רמז למתקשים - זה לא פרארי...) האם לדעת המבינים / אניני הטעם מדובר בעיסקה טובה ? מה הייתם בוחרים מבין השתיים ? התמונות המצורפות של האיטלקיה האדומה הם של האורגינל המוצע להחלפה , התמונות שצירפתי של המרצדס הן להמחשה בלבד.
הודעה אחרונה מאת beamvelavan, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אחרי מעל 3שנים ולאחר תלאות ומהמורות השיפוץ בשלבי סיום. אכן המאמץ היה שוה,והינה התוצאה נכון לעכשיו. תהנו,להיתראות בהשקה...
הודעה אחרונה מאת niro007, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת ICM IS, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
עת השתחררתי מבית החולים הרופאים המליצו לי לחזור לפעילות ברכבי אספנות אבל בסבבה כזה בלי מריבות ובלי אינטריגות ועוד אחזור לזה מיד הייתי כזה משותק מחכה לאורח ואז באו החברים המון חברים אבל לא מהפוליטיק הבאו המון אורחים ישר ממפגש נשר ובאו כל הזמן החברים לבד וביחד ועזרו לי להעביר את התקופה הקשה תודה לכם חברים יקרים. ועכשיו חזרה לנושא המריבות שמחתי לפגוש בשישי האחרון בהשקה בנשר את נחום וזמי ועלתה בי המחשבה שאולי יכול להיות אחרת אולי והיה ונושיט יד לקירוב לבבות ושיתוף פעולה יהי מי שילחץ את היד אז מה אתם אומרים? נהיה מאוחדים מול האתגרים שהממסד מציב לנו?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום בשעה טובה עוד מספר כלים בנפחים של 50 סמ"ק עברו לסטטוס אספנות. אחד מהם הוא ווספה C שבו נעשתה רק העברת בעלות. בזמן תהליך הרישום נשאלתי מאיפה הכלי ואז מסרתי פרטים לשאלתי למה הם שואלים נאמר לי שהכלי רשום בעזה. בסופו של דבר לאחר שהסברתי שהכלי יד ראשונה ונקנה מחב' פיאג'ו בוצעה העברת בעלות. כשהגעתי הביתה והסתכלתי ברשיון רכב לתדהמתי ראיתי שבשורה של "רישום מקורי" רשום יו"ש - עזה. ביררתי עם בעלי הכלי שרכשו אותו ונאמר לי שמעולם הוא לא יצא מתחומי גוש דן. מישהו נתקל כבר ברישום כזה ?יודעים מה אומר "יו"ש - עזה"? מעניין .
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
ביום שישי 17/5/13 מפגש מורחב כולל מומחי תוכנה שיציגו פתרונות כנגד באג 2000. הופעת אורח (על גבי קסטה) של השיר החדש של "בלונדי" מי שלא בא מפסיד! ויהיו גם אופנועים מכוניות וג'ינג'ית. פאב הטוביה רח' שושן 4 י-ם החל מ-14:000 להתראות. - רן
הודעה אחרונה מאת nfoffman, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם - קשה להתפשר על בטיחות הילדים. בוולוו אין נקודות עגינה לחיבור איזופיקס של סלקל, (בתקופה ההיא עוד לא המציאו את זה) ואני לא אוהב לעגן את הסלקל עם חגורת הבטיחות, זה מרגיש לי קצת מצ'וקמק, מתנדרד ורעוע. והתוצאה היא ניוד הילדה רק בלנסר החדשה יותר, מה שכמובן פוגע גם בהנאה האבהית שלי. המחשבה שלי היא לסדר נקודות עגינה לחיבורים של האיזופיקס מאחורי המושב האחורי, כמו שיש ברכבים המודרניים, כך שיהיו נקודות עיגון מקובעות לסלקל במרכז המושב האחורי. (זה בנוסף לעיגון עם חגורת הבטיחות, מטעמים ברורים) מה דעתכם? האם מישהו עשה את זה כבר? אשמח לעצות, רעיונות והכוונה. חג שמח!
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1174/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a4%d7%99%d7%90%d7%98-130-%e2%80%93-%d7%9b%d7%a9%d7%a4%d7%99%d7%90%d7%98-%d7%9e%d7%a0%d7%a1%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a8%d7%a6%d7%93%d7%a1 קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מפנה את השאלה למי שיודע קצת מידע בנושא או למי שהזמין קיט דומה, האם יהיה בעיות כשהחבילה תגיע לארץ בדואר/מכס? תודה דייב
הודעה אחרונה מאת CUCV M1009, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אפילו חברת השכרה מהדרת בה אריק
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום, האם למישהו ידוע מהם חסרונותה של שיטה צביעה אלקטרוסטטית? אם במכלולים התלויים בתחתית המרכב עסקינן (כמו סרן קדמי ואחורי), האם יש לצביעה מסוג זה יתרון או חסרון על פני צביעה נוזלית (בסיס + צבע) בהתחשב בכך שמכלולים אלו חשופים לפגעי מזג אוויר + שריטות. תודה.
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אז כמו שנכתב בפורום אבא שלי קיבל צעצוע חדש (וגם הבנים שלו) ואני חייב להודות שבחודש שהאוטו אצלו עוד מעט קראנו הרבה וכל יום אנו מגלים דברים חדשים. השבוע הגיע ספר טכני על המנוע של האוטו (פורד אנגליה 105E) במטרה לעשות דברים תוך כדי הבנה והכי חשוב להבין איך לחבר בחזרה... כי לפרק זה הכי קל... עד שהגיע הספר התפננו לדברים קטנים כמו החלפת הפנסים האחורים... (פה מגיעה תודה ענקית לצוות פיברקלאב על שדאגו ודואגים לעזור!!) ותיקון המנוע מגבים והחזרתו למקום לאחר שלא היה שם כשנקנה הרכב. (שוב תודה לפיברקלאב על הזרועות של המגבים שהיו חסרים! קצת תמונות ונמשיך קודם פירוק והרכבה של המנוע מגבים. 1. תמונה לפני 2+3.תוך כדי השיפוץ 4.מורכב באוטו לפני סגירה נתראה בהודעה הבא…
הודעה אחרונה מאת shark1, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 797 צפיות
בוקר טוב חברים יקרים. היכן אפשר לעשות מירכוז הגה לפיאט 127 בפתח תקווה ( ולא להתבלבל.., לא מדובר בכיוון פרונט שזה משהו אחר) ? כדי לנסוע ישר אני צריך לסובב את ההגה שמאלה . היכן ניתן לתקן זאת ? תודה מראש . צביקה
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
גוליה מיוחדת
מאת רפי שטח- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 798 צפיות
פעם ראשונה שאני נתקל האם היתה באמת כזאת גוליה שיצאה מהמפעל http://annunci.ebay.it/annunci/auto/brescia-annunci-capriolo/alfa-romeo-giulia-1-6-super-torpedo-originale-unico-esemp/46184815
הודעה אחרונה מאת amiger, -
רק בסיטרואן
מאת אריוס- 0 תגובות
- 656 צפיות
בשבוע האחרון נידרשתי להחליף את משאבות הבלם האחרויות בסיטרואן. זהו ID 1960. שתיהן היו תפסות. אחרי שסימתי, ממש רגע לפני שאני מוריד את הרכב מהג'ק, אני מבחין שהמוט המחבר את הבוכנה ההידראולית עם השילדה שבור. למעשה, הזרוע האחורית עם הגלגל "מחוברת " עם השילדה ע" המוט המסומן בשירטוט ע" חץ אדום. מכאן ש...אם המוט הזה שבור, ועל פי החלודה על השבר המוט הזה שבור זה זמן...למעשה הגלגל האחורי ימני כלל לא תומך את השילדה. למעשב...כאילו אני נוסע ללא גלגל אחורי..ואני אפילו לא מרגיש בכלל. לך תדע כמה זמן. רק בסיטרואן אריה
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 36 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום לכולם! לאחר שיפוץ האסקורט החלטתי שזה הזמן לפרויקט חדש. זמן רב שחיפשתי פורד קפרי דור 1- נמצאה הכלה, המצב לא מזהיר במיוחד אבל הכל קיים וזקוק לרענון, אני מאמין שיהיה בסדר. הגיע ליל הכלולות, והצעד הבא הוא להפשיט את הכלה מכל מכלוליה ולראות מה חלוד ומה זקוק ליחס. כמה תמונות ברשותכם:
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, אני מחפש מידע שמשום מה קשה מאד למצוא תשובה אחידה לגביו, גם בפורום וגם באינטרנט בכלל. בגדול השאלה היא - אם מייבאים רכב אספנות ארצה, האם אפשר לשנות את הרישוי שלו ל"רכב מיושן"? עד כה אני רואה מידע סותר בלי סוף (http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3791524#post3791524) האם יש אנשים שעשו את זה כאן?
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום חברים יש לי בעיה של בורג שנגזר בתוך הבלוק מחפש להשאלה : סט חולצי ברגים. עבור בורג M10 וגם סט להליקויל עבור בורג M10 1.5 אשמח אם יש לו מישהו שמוכן להשאיל למספר ימים !!! . בתודה מראש צביקה 0547664944
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 0 תגובות
- 811 צפיות
למי שנמצא בנברסקה ארה''ב ב20 ליולי שנה זו, המכירה הפומבית שבקישור המצ"ב שווה בדיקה. אין לי קשר למוכר ואין לי מושג באם לכל הרכבים יש שטרות בעלות - נא לברר עם בית המכירות. כנ''ל לגבי משלוח מארה''ב לארץ הקודש http://vanderbrinkauctions.com/auctions_pictures.php?detail=131 חלק מהרכבים שיוצעו למכירה (נא לזכור זו נברסקה, דהיינו מדינה יחסית חופשית מבעיות חלודה):
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 864 צפיות
חברים שלום יש מועד חדש לאירוע של שבועות שבכרמיאל *** שבת 25.05.13 **** לשמור על מצב רוח ועל כוחות
הודעה אחרונה מאת oldspice, -
לאחר עשור של תרדמה, ה- "VOLVO AMAZON" חוזרת לנסיעה פעילה. חברים, חובבים, אספנים, בעלי VOLVO ורכבים אחרים, מוזמנים להשתתף בשמחתה, ביום שישי ה- 10.5.2013 במפגש הצפוני בארומה נשר.
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 217 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yohai71
- Aviady001
- Jeka88
- farkash7
- SlowRide
- פול-טנק
- sperial
- davemustaine87
- חד אופן
- ypz
- zaf
- Elazar1