Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו m3 צהובה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי כאן בפורום על במוו m3 צהובה שאומרים שהיא רפילקה או שאחד הבעלים שלה הזמין את הקיט של m3 והלביש על במוו e30 מישהו יכול להגיד לי מה היא באמת ? כלומר היא רפילקה או שמישהו ניפח אותה בארץ? ואם כן אז מאיפה הוא הביא את הקיט של m3? תודה לכל העונים

פורסם

כמה שזכור לי מדיונים עברו הרכב אינו מקורי, מבחינה מכאנית מנוע 6 צלינדר טורבו ומבחינה חיצונית מוסבת בצורה דיי טובה ל m3, דנו פה בזמנו על ההבדלים הנראים לעין שמבדילים אותה מהמקור.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

ידוע לי על אחת כנראה שחורה מקורית.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אם אתה מדבר על הגרסה הראשונה של M3 אז די קל לזהות את ההבדל בין מקורי ללא מקורי.

דלת תא המטען בולטת מעל הרכב

והחלון האחורי לא באותה זוית של הגרסה הרגילה.

את שני הדברים האלה אי אפשר לשנות בקיט

1991_BMW_E30_M3_Alpine_White_Rear_1.jpg

3323334978_c25e4f55d9.jpg

3472045246_0f1b2d6d49.jpg

אייל

פורסם

M3 E30 הוצגה ב-85.

מאיזה שנה הE30 שראית?

כבר ראיתי קיטים מושלמים (גם חיצונית וגם מכנית) על E30 משנתונים מוקדמים יותר מהייצור הרשמי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז, אם אתה מתכוון אליי אז ראיתי אותה במוסך בפ"ת.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• אחראי פורום
פורסם

הכחולה לא מקורית, אבל רכב משובח ויפהפה בפני עצמו, הייתה חונה ליד מקום עבודה קודם שלי, כל יום הייתי מרייר לידה.

הכסף עכבר נאמר לי שכן ממקור אמין, מודל 87.

השחורה כמובן מקורית.

שתי הצהובות - מה שרז אמר לגבי המודל והצגת ה-m3.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
הכחולה לא מקורית, אבל רכב משובח ויפהפה בפני עצמו, הייתה חונה ליד מקום עבודה קודם שלי, כל יום הייתי מרייר לידה.

הכסף עכבר נאמר לי שכן ממקור אמין, מודל 87.

השחורה כמובן מקורית.

שתי הצהובות - מה שרז אמר לגבי המודל והצגת ה-m3.

לפי מה שכתבו פה על הדרך להבדיל, דווקא קורה C של הכחולה נראית אוטנטית ל- M3 מקורית.

אין מספרי רישוי בחלק מהתמונות, כך שיכול להיות למשל שהאדומה הפכה במשך הזמן לאפורה.

אחת הצהובות לא אמיתית בוודאות, אחת מהן אולי כן רק שע"פ מוסדות הרישוי בישראל יש סתירה\טעות מסויימת בפרטיה :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• אחראי פורום
פורסם
לפי מה שכתבו פה על הדרך להבדיל, דווקא קורה C של הכחולה נראית אוטנטית ל- M3 מקורית.

אין מספרי רישוי בחלק מהתמונות, כך שיכול להיות למשל שהאדומה הפכה במשך הזמן לאפורה.

אחת הצהובות לא אמיתית בוודאות, אחת מהן אולי כן רק שע"פ מוסדות הרישוי בישראל יש סתירה\טעות מסויימת בפרטיה :-)

לגבי הכחולה, 3 שנים עברתי לידה כל יום והייתי משוכנע שהיא מקורית.

בדיון דומה בפורום שכן הגיב מכר של הבעלים שאמר שהיא לא.

אבל כל עוד זה לא מידע מיד ראשונה, הכל יכול להיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...