Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בטסט של הבונבונירה נזכרו שיש לה גג נפתח שלא מופיע ברישיון רכב,מיותר לציין שבGTI 87 זה מקורי,הבודק טען שצריך ללכת לעמדה מספר אחת לעשות שינוי מבנה.שציינתי בפניו שפעם לא היה כתוב וגם לא מופיע כוחות סוס וגיר רגיל אמר שזה לא מעניין אותו וצריך להופיע גג נפתח,כמובן שעיוור היה רואה שזה גג מקורי .

למזלי הכול הסתדר לטובה היות ומישהו שם במקרה מטופל שלי ,אבל מה אני עושה מעכשיו ובטח לפעם הבאה שתהיה מאוד בקרוב באוטו הזה,ואיך עד עכשיו אף פעם לא הייתה בעיה .

פורסם

לך תסדיר את זה

לא אמור להיות מסובך אם באמת זה מקורי .

אומרים שהמצב בעמדה 1 השתפר מאוד מסיפורי האימה שרצו על המקום הזה לפני כמה שנים .

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

גם לי ברובר הבחינו בכך... אחרי 67 שנים. הרישום ברשיון תוקן במקום, אף כי היה זה במכון "אלן" הידוע לשימצה. ראה עוד כאן:

http://lulisml.wordpress.com/2013/02/05/%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%98%D7%A1%D7%98-2013/

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

מנסיוני האישי (הגילוי קרה אצלי לאחר 10 שנות טסט) לך הסדר זאת במהלך השנה עשיתי זאת עוד בימים הגרועים של עמדה מספר 1, אז ההליך נמשך רק 3 שעות, היום אני מאמין שהזמן התקצר וכל זאת עם הקבריולט הינו מקורי ברכב. יעזור גם כיום מאד עם תצטייד מראש בניירת מתאימה שץראה מקוריות רכבך כקבריולט ולא תשאיר להם לנבור בניירת שלהם

פורסם
האם הרכב יובא ארצה ביבוא אישי?

למיטב ידעתי מדובר ברכב שנרכש בארץ.

נכון שזה אמור להיות סיפור של רק כמה שעות ,אבל למה אני צריך לבזבז יום עבודה בגלל שטות שכזו ,ואני לא מדבר על לקום בשש בבוקר להגיע להיות ראשון שם ,בזמן שכול בוחן רואה בשניה שזה גג מקורי .וזה שהחברה שם נחמדים לא מעודד אותי.

פורסם

גם אותי הכשילו בטסט האחרון, על כך שהגג לא רשום ברשיון הרכב (כאמור החלון בגג מקורי)

כל תחנוני לא הועילו, ונשלחתי אחר כבוד לעמדה מ"ס 1 ומשם למשרד הרשוי להוציא רשיון חדש שהחלון בגג מופיע בו

ולאחר מכן שוב חזרתי למכון הטסטים, כדי שהבוחן יאשר ויתן כשרות לרשיון הרכב :evil:

ועוד לא דיברנו על העלות ... :twisted:

407028_4578918922043_451999883_n.jpg

11701_4578918282027_326400374_n.jpg

923339_4578914241926_2084617704_n.jpg

עדי גולדנברג 13399

פורסם

אין טעם להחליף מכון טסטים, זה משהו חדש בשנים האחרונות, משרד הרישוי נתן הוראה למכוני הטסטים לשים על זה דגש.

תשלח בקשה למחלקה הטכנית של צ'מפיון לפי מספר רכב, שיתנו אישור החלון בגג מקורי ברכב הזה. אם האוטו במקור נכנס ביבוא אישי יתכן שהם ינסו להתנער מלתת לך שירות, למרות שזה קרה לי בכמה בימרים שכולן יבוא אישי ובכל זאת קמור (בזמנו) נתנו שרות ושלחו בפקס אישור, קרה לי לא מזמן גם ב205GTI 92 עם הסאן רוף הענק המקורי שלהן ולובינסקי תוך חצי שעה שלחו פקס.

BMW E30 325i Coupe

פורסם

לא שאני מצדיק אותם או מצדד בהם

- להפך זה לא יעזור מה שנעשה הם תמיד יחפשו לעשות בעיות

(חבר סיפר לי שבמכון מסוים גם -אמרו לו על איזה משהו שטותי שלא מתאים ברשיון ולקחו לו כסף של השינוי ושינו לו את זה)

אבל אם אנו רואים שזה קורה הרבה אז אולי כדאי למנוע זאת

וללכת באותו יום לפני הטסט (כדי לא להפסיד עוד יום עבודה) למכון הרישוי ולשנות את זה שם

(אני לא בטוח אבל לפי מה שהבנתי לעשות את זה במשרד הרישוי זה לא כזה בעיה)

פורסם

נניח שאני מגיע למכון הטסטים מצויד מראש באישור חתום מהמחלקה הטכנית ובו מצוין מפורשות שהרכב שברשותי בעל גג נפתח במקור, במקרה כזה יש אפשרות לשנות/להוסיף/לציין את הנתון הזה בו במקום ברשיונות הרכב במכון הטסטים עצמו או שאין מנוס מלגשת למשרד הרישוי לעמדה מספר 1 ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

הבעיה שלשנות את זה צריך לגשת לא למכון רישוי, לא למשרד הרישוי, אלא רק לעמדה מספר 1 במשרד הרישוי.

לא יודע איך מתנהלת עמדה מס 1 במרכז, אבל בחיפה שעות העבודה שלהם מ7 וחצי בבוקר עד 10 או 11 בבוקר, כאשר אתה מגיע בשעה 7 וחצי אתה רואה תור אינסופי של משאיות, מוניות , אוטובוסים, נגררים וכו'. כדי להיות במקום הגיוני בתור עדיף להיות שם כבר ב6 בבוקר, ולחכות עד ש7-8 אז יוצאים שני הבוחנים מהמשרד ועוברים בהתחלה במכוניות הקטנות (זה לפחות המזל שלנו), אחד הבוחנים ממש עצבני מאוד ולא נחמד באופן קבוע, השני אני אישית מאוד הסתדרתי איתו והוא היה נחמד מאוד (חלק מזה שהייתי במדים של חייל פעור) רק עניין של מזל.

BMW E30 325i Coupe

פורסם
נניח שאני מגיע למכון הטסטים מצויד מראש באישור חתום מהמחלקה הטכנית ובו מצוין מפורשות שהרכב שברשותי בעל גג נפתח במקור, במקרה כזה יש אפשרות לשנות/להוסיף/לציין את הנתון הזה בו במקום ברשיונות הרכב במכון הטסטים עצמו או שאין מנוס מלגשת למשרד הרישוי לעמדה מספר 1 ?

לפי מה שידוע לי אין מנוס מללכת לעמדה מס. 1, ויותר מזה אם אינני טועה כשמדובר בקאמרו קבריו מדובר במרכב פתוח בחלק העליון של הרישיון רכב, לא בתוספת "חלון בגג" בתחתית הרישיון ב"הגבלות והיתרים" כמו שאני קיבלתי, בשביל שינוי כזה חייבים להגיע לעמדה מספר 1.

BMW E30 325i Coupe

• תוכן חדש...