Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול התקשרו אלי מההנהלה (החדשה ) של החניון, והודיעו שבכוונתם להעלות את דמי האיחסון מ 150 ש"ח לחודש ל 325. למה? ככה.

לטענתם כשהחלו ההסדר היו הרבה מקומות פנויים, והיום כבר לא. הם הציעו מקום חליפי בהרצליה ב 250 למכונית, אני הצעתי לעבור לשם ב 150 , אך עמית מנהל סיטיפארק דחה את הצעתי בנימוס.

בקיצור, אני צריך אכסניה חדשה באזור המרכז או בצפון לארבע מכוניות. יש הצעות?

נמרוד

פורסם
אתמול התקשרו אלי מההנהלה (החדשה ) של החניון, והודיעו שבכוונתם להעלות את דמי האיחסון מ 150 ש"ח לחודש ל 325. למה? ככה.

לטענתם כשהחלו ההסדר היו הרבה מקומות פנויים, והיום כבר לא. הם הציעו מקום חליפי בהרצליה ב 250 למכונית, אני הצעתי לעבור לשם ב 150 , אך עמית מנהל סיטיפארק דחה את הצעתי בנימוס.

בקיצור, אני צריך אכסניה חדשה באזור המרכז או בצפון לארבע מכוניות. יש הצעות?

נמרוד

מצטרף לבקשה...

בחניון התאומים אכן העלו את התעריף החודשי ל- 375 ש"ח לפני כמה חודשים ולכן גם אני נטשתי.

שמתי לב, שהחניון התרוקן כמעט לחלוטין מרכבי אספנות.

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

בר"ג? החניתי שם לא מזמן. אחד החניונים האיומים בהם החניתי מעולם. יש לו איזה 13 קומות וכולן פשוט מפוצצות. חניתי בקומה מינוס 11 אם אני זוכר נכון, וגם שם היה קשה למצוא מקום חנייה. יותר מזה - החניון צר, נמוך ונורא קשה לתמרן בו. רק לצאת ולהכנס לוקח איזה עשר דקות של סיבובים איטיים וזהירים, כי שדה הראייה בין קומות הוא כמעט אפס. מי האידיוט שתכנן את זה ככה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פרטי

סגור עם שלט ומנעול רק למכוניות של אלה ששכרו (כמוני), מקום ל 2 מכוניות 450 ש"ח לחודש, אין שותפים, סגור ומסוגר

בפרטי בבקשה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

מצטרף לבקשה מעלה למקום בחיפה, אשמח להצעות בפרטי.

תודה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תגיד תודה שסירבו לך, אתה באמת רוצה לחנות כל כך קרוב לים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

בהמשך לשירשור הישן הזה, האם מישהו יכול להמליץ לי על חניון (לטווח ארוך ) סגור או עם שמירהך באיזור ת"א , ראשל"צ , רחובות ?

תודה

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• תוכן חדש...