Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב אחרת - לנסוע ברכב על בסיס יומי בלי מזגן בארץ=טירוף!

ואז - או שאתה עצבני ורוצה לדרוס את כולם בפקק, או- שאתה מותש ואז באמת תדרוס מישהו בפקק.

ההורים שלנו עשו הרבה דברים שאנחנו לא עושים - סבא שלי ז"ל אפילו נסע להביא מים לקיבוץ בעגלה - נו אז מה זה אומר ?

לא רואה סיבה להתנייד ברכב ללא מזגן על בסיס יומי, להזיע בגב, לקלל כל הדרך ולהגיע לאוניברסיטה רטוב בבית שחי - או שתקנה רכב עם מזגן או שתתקין ברכב שלך - או שתיסע באוטובוס - שם יש מזגן.

לא המזגן הוא זה שיהפוך את הפיאסטה לעגלה...

המחיר נראה לי מופרז - תבדוק בעוד כמה מקומות.

אורן

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אורן צודק ב 100% אם בא לך מזגן תעשה ושכולם יקפצו , למה להתרגל ולסבול ???

מה גם שזה פוגע בערנות !!!

בשביל איכות חיים משלמים ...

מזכיר לי שפעם שהייתי ילד אבא שלי היה חוסך בדלק ולא מדליק מזגן חחחחחחחח

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

מאחר ומערכת האיוורור בפיאסטה אינה מתאימה לשימוש במזגן, זכורה לי יחידה פנימית די מגושמת בעלת 3 פתחים.

קשה לי להאמין שתמצא כזו יחידה מפירוק, וזו הבעייה הגדולה ביותר.

היו לא מעט פיאסטות ממוזגות בשנים הללו, רק קח בחשבון שהמזגן יהווה מעמסה לא מבוטלת על המנוע.

לשיקולך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

10k על מזגן??? תאמת אם לי הוא היה אומר מחיר כזה הייתי נותן לו סטירה שיחשוב שוב , מגעיל אותי אלה שרואים אדם עם רכב אספנות ודופקים לו מחיר ...

תאכלס היום ב 13k אתה מביא מזדה לאנטיס 2001-2003 או אוודי A4 1995-1998 בסביבות ה9-10k רכבים מאוד מפנקים נוחים ועם מזגן מקפיא , וכמו שאמרו מעלי במחיר של המזגן אתה מביא אחלה רכב מושלם

פורסם

זה מה שאני מתכוון, אם אתה רוצה מזגן תקנה אוטו חדיש יותר, עזוב את הפיאסטה.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מזגן זה לחלשים חבר, תשיג מאורר כחול כמו שלי וסע בסטייל 8)

94354619.jpg

אבל אם באמת מציק לך החום וטכנית זה אפשרי בלי להרוס את הרכב, אל תקשיב לאף אחד ושים מזגן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מזגן זה לחלשים חבר, תשיג מאורר כחול כמו שלי וסע בסטייל 8)

94354619.jpg

אבל אם באמת מציק לך החום וטכנית זה אפשרי בלי להרוס את הרכב, אל תקשיב לאף אחד ושים מזגן.

אבל זה לא מתאים לאוטו הזה, בסוף הוא ישים ויתאכזב! חבל על הכסף !

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

בתור אדפ שהיו בבעלותו במהלך השנים כ-20 פיאסטות עד למודל 2000 .שלושת הדורות הראשונים ילשים מידי עם מזגן ובדור ראשון ושני המנוע מתחמם עם מזגן.אם הרכב שלך תקין מבחינה מכנית וללא רקבונות בפח אני מוכן להחליף איתך על פיאסטה 2000 סמצב מצויין עם טסט לשנה ומזגן מקפיא שיש בה הגה כח חלונות חשמל ונעילה מרכזית ומזגן מקורי ללא על תוספת מצידך .אם אתה מעונין תשאיר לי הודעה.

פורסם
בתור אדפ שהיו בבעלותו במהלך השנים כ-20 פיאסטות עד למודל 2000 .שלושת הדורות הראשונים חלשים מידי עם מזגן ובדור ראשון ושני המנוע מתחמם עם מזגן...

זה בדיוק מה שכתבתי לו, אבל הוא מתעלם.

המחיר בשימוש יום-יומי ברכב ישן, מלבד היותו לא בטיחותי גם חוסר במזגן.

זה המחיר!

תתקין מזגן באלפי שקלים, לא רק שהוא לא יקרר כמו שצריך גם בטווח הארוך יגמור את המנוע.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לכל מתנגדי התקנת המזגן למינייהם..

אתם צריכים להבין משהו, האוטו הזה נמצא אצלי יותר מ 10 שנים, הוא איתי מגיל 17 כאשר הוצאתי רישיון.

ברור שאפשר ויותר כדי לקנות רכב יותר חדש עם מזגן מקורי אבל זה ממש לא העניין.

מצד שני, למרות שאני מאוד אוהב את האוטו, אני לא מוצא סיבה לוותר על הנוחות שלי בגלל זה.

אני כבר ראיתי בעבר לא מעט פיאסטות כאלה עם מזגן ולא נראה לי שצריכה להיות בעיה עם זה

(אל תשכחו שזה שיש מזגן זה לא אומר שהוא צריך להיות דולק כל הזמן!!), אבל לנסוע באוגוסט בלי מזגן זה משהו שהוא בלתי אפשרי מבחינתי (למרות שעשיתי את זה במשך לא מעט שנים כבר בעבר).

מה זה נותן אם יש לך רכב אספנות כל כך יפה אבל אתה לא נהנה לנסוע בו בכלל כי אתה מתבשל בפנים ומגיע לעבודה כולך מזיע ודבוק לכיסא??

פורסם
בתור אדפ שהיו בבעלותו במהלך השנים כ-20 פיאסטות עד למודל 2000 .שלושת הדורות הראשונים ילשים מידי עם מזגן ובדור ראשון ושני המנוע מתחמם עם מזגן.אם הרכב שלך תקין מבחינה מכנית וללא רקבונות בפח אני מוכן להחליף איתך על פיאסטה 2000 סמצב מצויין עם טסט לשנה ומזגן מקפיא שיש בה הגה כח חלונות חשמל ונעילה מרכזית ומזגן מקורי ללא על תוספת מצידך .אם אתה מעונין תשאיר לי הודעה.

זה נשמע מאוד מפתה אבל אני אוותר על זה.. תודה :)

• תוכן חדש...