Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי אחד במוסך אופנועים בתל אביב ליד שדרות הר ציון קרוב לפינת קיבוץ גלויות , נראה לי שהוא של בעל המוסך ,זה יוצא ברחוב הקטן שמתחבר להר ציון , יש חנות תצוגה על הר ציון של york (הליכונים) בפינה עם שלט גדול שכתוב "york" אי אפשר לפספס , תכנס לרחוב הקטן ויש שם מוסך פינתי אני חושב שזה רחוב "שביל התנופה"

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם
ראיתי אחד במוסך אופנועים בתל אביב ליד שדרות הר ציון קרוב לפינת קיבוץ גלויות , נראה לי שהוא של בעל המוסך ,זה יוצא ברחוב הקטן שמתחבר להר ציון , יש חנות תצוגה על הר ציון של york (הליכונים) בפינה עם שלט גדול שכתוב "york" אי אפשר לפספס , תכנס לרחוב הקטן ויש שם מוסך פינתי אני חושב שזה רחוב "שביל התנופה"

אזדקק לשני הכלים אחד ליד השני, שלי לא במצב נסיעה עדיין ולכן שאלתי אם יש משהו באיזור השפלה, בכדי שאולי יוכל לקפוץ לביקור איחוד מערכות חשמל.... :)

בכל מקרה, תודה רבה!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
אני יכול לצלם לך את שלי אם תגיד מה אתה צריך.

כל איזור החשמל שבאיזור המצבר.... רזיזטורים ולאן הם מתחברים וכו' וכו'... יש קצת אי התאמה בין התרשים לבין המציאות :)

כנ"ל אם אפשר איזור הפנס, חיבורי החוטים השונים...

יש לי עוד RV ושם בכלל הכל שעטנז... :roll: אי אפשר להבין ממנו...

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני מקווה שזה יעזור, די מוסבך לפרק את הפלסטיק העדין גם ככה.

אם לא אתה מוזמן לבוא ולראות בעצמך.

שלח לי את האימייל שלך בפרטי אני יעביר לך תתמונות

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם

תחפש בפורום את avi66 אם אני לא טועה יש לו אחד ולאחיו אחד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

שכחת אותי??

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
תחפש בפורום את avi66 אם אני לא טועה יש לו אחד ולאחיו אחד.

ליאור שלום! יש לי ולאחי 2 Rוים תקינים ונוסעים, העיניין הוא שהכלים כרגע ללא טסט וביטוח כך שיש בעיה להגיע איתם אלייך בנסיעה.

אם יש לך נגרר או טנדר אין לי בעיה שתקח את הRV שלי אלייך ואשמח אפילו גם אני להצטרף , לראות את שיפוץ הRV שלך וגם ללמוד קצת.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
ליאור שלום! יש לי ולאחי 2 Rוים תקינים ונוסעים, העיניין הוא שהכלים כרגע ללא טסט וביטוח כך שיש בעיה להגיע איתם אלייך בנסיעה.

אם יש לך נגרר או טנדר אין לי בעיה שתקח את הRV שלי אלייך ואשמח אפילו גם אני להצטרף , לראות את שיפוץ הRV שלך וגם ללמוד קצת.

אם אתם צריכים עזרה בשינוע אשמח לעזור ואולי ללמוד דבר מה על הדרך...

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

• תוכן חדש...