Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תבדוק אם הצלבים של הדרייבשאפט תקינים ואם הוא מאוזן. נראה לי שזה הרעש שלך.

אני אקפוץ עם האוטו לבני ל. מאמין שהוא יפתור את הבעיה.

W202 C240

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תבדוק אצל מאירמן חלפים הבנתי שיש לו בקאקסים משופצים למכירה

ואולי הוא גם יכול לשפץ את שלך.

הוא נימצא בפתח תיקווה.

טל: 03-9306714  

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

קודם כל מזל טוב על הקניה

שנית שמח שהסתדרת מבחינת הגומיות

עכשיו בקשר לסרן האחורי כל מה שהסברת פה על הרעש מעיד על דבר אחד ניתחנו לך השיניים בדיפרנציאל (קורונה)

פורסם
קודם כל מזל טוב על הקניה

שנית שמח שהסתדרת מבחינת הגומיות

עכשיו בקשר לסרן האחורי כל מה שהסברת פה על הרעש מעיד על דבר אחד ניתחנו לך השיניים בדיפרנציאל (קורונה)

אני מניח שהדבר דורש אבחנה מעמיקה כי יש דעות חלוקות... חלק טוענים כי המיסבים בבקאקס לא טובים. בכל מקרה אני אשפץ את הרכיב.

תודה רבה!

W202 C240

פורסם
אני מניח שהדבר דורש אבחנה מעמיקה כי יש דעות חלוקות... חלק טוענים כי המיסבים בבקאקס לא טובים. בכל מקרה אני אשפץ את הרכיב.

תודה רבה!

אתה יכול לעשות את זה לבד בבית, לבדוק מה מצב הדיפרנציאל אני לא זוכר אם בדגם אצלך לסרן יש מכסה מקדימה או שהוא נפתח מאחור מהצד של הדריישפט, אתה יכול לפתוח לראות מה המצב שם, אם אתה מפחד להסתבך בעבודה של זה עדיף שתפנה למוסך שאתה מכיר..

פורסם
אתה יכול לעשות את זה לבד בבית, לבדוק מה מצב הדיפרנציאל אני לא זוכר אם בדגם אצלך לסרן יש מכסה מקדימה או שהוא נפתח מאחור מהצד של הדריישפט, אתה יכול לפתוח לראות מה המצב שם, אם אתה מפחד להסתבך בעבודה של זה עדיף שתפנה למוסך שאתה מכיר..

ואללה אחי מעדיף לא לגעת שאני לא אדפוק עוד משהו. זה לא תורה מסיני או משימה בלתי אפשרית לרכב נדיר בעולם, אפשר לתקן הכל ובשאיפה בפעם הראשונה ובמחיר סביר :)

W202 C240

פורסם

מנסיון עם קורטינה 1600 (הדגם של דרום אפריקה):

1. הצ'וק האוטומטי יוצא מכיוון. מכוונים מחדש ותוך זמן קצר הוא שוב יוצא מכיוון. הפתרון היה להחליף את כל הקרבורטור בקרבורטור של וובר, שגם מתפקד טוב יותר.

2. בדוושת הקלאצ' , מתקלקל מדי פעם אביזר . נדמה לי שזו היתה גלגלת מפלסטיק.

בהצלחה

יהודה

פורסם
מנסיון עם קורטינה 1600 (הדגם של דרום אפריקה):

1. הצ'וק האוטומטי יוצא מכיוון. מכוונים מחדש ותוך זמן קצר הוא שוב יוצא מכיוון. הפתרון היה להחליף את כל הקרבורטור בקרבורטור של וובר, שגם מתפקד טוב יותר.

2. בדוושת הקלאצ' , מתקלקל מדי פעם אביזר . נדמה לי שזו היתה גלגלת מפלסטיק.

בהצלחה

יהודה

יהודה שלום רב !

אינני יודע איזה דגם של קורטינה זה הדגם של דרום אפריקה, אך הקרבורטור פומוקו שמורכב כעת ברכב, מכלול הצוק פורק מהרכב, על ידי חאפר שרלטן(חבר), במידה ומכלול הצוק קיים ותקין, הוא לא יוצא משום כוון, כוון חד פעמי, והוא מחזיק 20 שנה, עד שהוא מגיע לחוכמלוג ישראלי, שלא מבין מימינו ומשמאלו, ומוציא אותו מוועד הורים לתמיד.

יש ברשותי קרבורטור משופץ ותקין עם צוק אוטומטי, וגם קרבורטור חדש, והוא ממתין לפורוצ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יהודה שלום רב !

והוא ממתין לפורוצ.

בברכה

צביקה

ממתין לרונן :)

פורוצ זה כינוי שנתקע היסטורית מהיום שאחי פתח כאן יוזר. אין לי מושג מה זה אומר :))))

W202 C240

פורסם
במידה ומכלול הצוק קיים ותקין, הוא לא יוצא משום כוון, כוון חד פעמי, והוא מחזיק 20 שנה

היי צביקה,

המכלול הפנימי של הצו'ק האוטומטי דומה מאוד לזה שמורכב לי ברכב (אסקורט 92 Webel TLD) האם הם זהים ?

פורסם
היי צביקה,

המכלול הפנימי של הצו'ק האוטומטי, דומה מאוד לזה שמורכב לי ברכב (אסקורט 92 Webel TLD) האם הם זהים ?

שרון שלום רב !

כל מכסאות הצוק דומים, אך במקרה הזה המכסה של הפורד קורטינה, לא זהה כלל !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...