Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואללה קראתי את כל השרשור ולא מצאתי איפה התקלה... :-D אלה לא תקלות, אלה החיים עם רכב אספנות. מיסבים צריך להחליף במסגרת יישור קו, עוד לפני שנוסעים בכלל עם האוטו. גומיות יש ים ב-EBAY, לא תהיה בעיה להשיג גם בארץ... אם אתה מאזור אשקלון, אני מכיר זגג מעולה שלא פוחד ש-"השמשה תנזק". 8)

מי זה הזגג הזה? והאם יש לו גומיות לקורטינה?

W202 C240

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב המצב הוא כזה:

לא הצלחתי למצוא בשום מקום גומי לשמשה הקדמית. אריה יכול להתאים לי אך זה לא עוזר כי השמשה תהיה מפורקת ואני לא אוכל להגיע אליו. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג גומי כזה? גם באיביי לא מצאתי.

W202 C240

פורסם

המצב מתקדם :)

עדכונים:

האוטו נכנס לפחחות והשמשות בחוץ! השגתי גם גומיה לשמשה אך אני מאמין שלא נזדקק לה.

אני מחפש את הדברים הבאים עד שהאוטו יצא מהפחחות:

1. בקאקס לפורד קורטינה במצב טוב

2. יחידה של צ׳וק אוטומטי שניתן יהיה להרכיב אותה על הקרבורטור שלי. אפשר גם קרבורטור קומפלט עם יחידת צ׳וק תקינה.

תודה לעוזרים!!

מצ״ב תמונות של הקרבורטור שלי.

image.jpg

804177_10151488588718536_1194162841_n.jpg

862454_10151488587513536_728995062_n.jpg

W202 C240

פורסם
המצב מתקדם :)

עדכונים:

האוטו נכנס לפחחות והשמשות בחוץ! השגתי גם גומיה לשמשה אך אני מאמין שלא נזדקק לה.

אני מחפש את הדברים הבאים עד שהאוטו יצא מהפחחות:

1. בקאקס לפורד קורטינה במצב טוב

2. יחידה של צ׳וק אוטומטי שניתן יהיה להרכיב אותה על הקרבורטור שלי. אפשר גם קרבורטור קומפלט עם יחידת צ׳וק תקינה.

תודה לעוזרים!!

מצ״ב תמונות של הקרבורטור שלי.

שלום רב !

בהמשך לשיחתנו הטלפונית ובמייל, מצאתי בשבילך , קרבורטור משופץ קומפלט, כולל מכלול הצוק האוטומטי.

מצאתי לך גם, קרבורטור חדש מהאריזה.

וכן ניתן לשפץ ולהשמיש את שלך.

צור קשר ללא התחייבות מצידך ,למייל שלי, או לנייד שלי.

אני בטווח טלפון ו/או משלוח בדואר !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
שלום רב !

בהמשך לשיחתנו הטלפונית ובמייל, מצאתי בשבילך , קרבורטור משופץ קומפלט כולל מכלול הצוק האוטומטי.

מצאתי לך גם קרבורטור חדש מהאריזה.

וכן ניתן לשפץ ולהשמיש את שלך.

צור קשר ללא התחייבות מצידך למייל שלי, או לנייד שלי.

בברכה

צביקה

צביקה היקר, לא שכחתי אותך האוטו יצא מהפחחות ונדבר. אם היית באשדוד זה כבר היה מאחורינו.

W202 C240

פורסם

רעש מבק-אקס:

מניסיון, לרוב אלו מסבי הגלגלים, אשר נושאים את משקל הרכב. החלפה שלהם נעשתה על ידי, ובעיית הרעש נפתרה. אצלי הרעש היה נעלם בזמן הסיבוב ימינה, בגלל הורדת העומס מהמסב. החלפה של המסב דורשת לעתים מכשיר PRESS בשביל לדחוק את טבעת אבטחת המסב החוצה והכנסת הטבעת החדשה. ייתכן ובקורטינה מהשנתון שלך הפטנט הוא אחר. בכל מקרה זה לא בשמיים.

בהצלחה ותתחדש!

פורסם
רעש מבק-אקס:

מניסיון, לרוב אלו מסבי הגלגלים, אשר נושאים את משקל הרכב. החלפה שלהם נעשתה על ידי, ובעיית הרעש נפתרה. אצלי הרעש היה נעלם בזמן הסיבוב ימינה, בגלל הורדת העומס מהמסב. החלפה של המסב דורשת לעתים מכשיר PRESS בשביל לדחוק את טבעת אבטחת המסב החוצה והכנסת הטבעת החדשה. ייתכן ובקורטינה מהשנתון שלך הפטנט הוא אחר. בכל מקרה זה לא בשמיים.

בהצלחה ותתחדש!

בדקנו במוסך הרעש הוא מהבקאקס ולא מהמיסבים. המיסבים שקטים לחלוטין.

W202 C240

פורסם

אני החלפתי את המיסבים האחוריים אצלי בקורטינה

ישנו שרשור עם תמונות שפתחתי בזמנו אם תירצה לראות.

ומה עם קצת תמונות מהשיפוץ לא יזיק.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
בדקנו במוסך הרעש הוא מהבקאקס ולא מהמיסבים. המיסבים שקטים לחלוטין.

אם אני מבין נכון, כוונתך שהרעש מגיע מהדיפרנציאל, ולא ממסבי הציריות. "שריקה" מהדיפרנציאל מעידה על מרחק לא נכון בין הקורונה והפיניון. הכוון אינו פעולה טריוויאלית ורצוי שיעשה בידי מומחה בעל נסיון ובעל הכלים המתאימים. תוכל להתרשם מה כוללת עבודה כזאת כאן:

http://wp.me/pXLKy-Tr

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
אם אני מבין נכון, כוונתך שהרעש מגיע מהדיפרנציאל, ולא ממסבי הציריות. "שריקה" מהדיפרנציאל מעידה על מרחק לא נכון בין הקורונה והפיניון. הכוון אינו פעולה טריוויאלית ורצוי שיעשה בידי מומחה בעל נסיון ובעל הכלים המתאימים. תוכל להתרשם מה כוללת עבודה כזאת כאן:

http://wp.me/pXLKy-Tr

הקטע הוא שהרעש מתחיל ממהירות אפס ותלוי רק במהירות הרכב ולא למנוע כלומר גם בניוטרל יש רעש תו"כ נסיעה. רעש שממש דומה למטוס שטס מעליך כל הנסיעה (בהתחלה חשבתי שאני על מסלול טיסה חחח) עשינו בדיקה כזאת של ניטרול גלגלים ע"י הורדת הרכב והנחת גלגל על צמיג. והרעש היה בכל מצב ובא מהבקאקס.

אני כנראה אשפץ כי לקנות מפירוק אני לא אוהב כי זה חתול בשק.

W202 C240

פורסם
פירוש לכתב החידה הזה?

אני אסביר למתקשים...

הרכב הורם על ליפט.

הונח צמיג גדול, בשכיבה, מתחת לגלגל הימני. הרכב הורד עד להנחת הגלגל על הצמיג ומניעת תזוזתו. האצתי את הרכב והרעש התקבל.

כנ"ל בצד שמאל.

מכאן נובע - הרעש מסרן האחורי ולא מהמיסבים.

איך עכשיו? או שאני צריך גם לצייר את זה.

W202 C240

• תוכן חדש...