Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פינוי מחסן חלפים של אלי שיטרית !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שנכתב פה . אכן כל בתי העסק בצד הרחוב בו היה ממוקם העסק של שטרית קיבלו צו פינוי . חלק כבר פונו ואלה שלא יפונו בחודשיים הקרובים . במקום אמורים לקום כמה מגדלים .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל עיר נורמלית צריך איזורי תעשיה. לאן רוצים שהעסקים שם יעברו?

חבל שלא מאשרים פינוי בינוי באזורי המגורים הקיימים.

פורסם
עם עסקים כמו שזה שמעדיפים למכור לברזל במקום למכור בזול לאספנים מגיע להם שיסגרו.

אומנם נצבט לי הלב על עסקים בני עשרות שנים שנסגרים לטובת פיצוציות וחנויות של "הכל בשקל" ועל בתים חד-קומתיים ישנים שנהרסים לטובת רבי-קומות אבל בקטע הזה אני מסכים איתך.

אלי שיטרית היה אדם קשה וחווית הקנייה ממנו לא הייתה "מרנינה" בלשון המעטה. נתתי לעצמי שתי הזדמנויות (שניים יותר מדי לטעמי...) ללכת למקום ובכולן חזרתי בידיים ריקות עקב התמקחות-יתר.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

היה אפשר לעשות מוזיאון לחלקי חילוף של רכבים שהיו בארץ על כל החלקים שהיו שם.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

להכנס לאלי שטרית היתה עבורי חוויה לחזור אחורה בזמן,אפילו רכשתי ממנו בהזדמנוית שונות חלקים ללארק,תפסת אותי ביום טוב הוא אמר לי באחת הפעמים ומכר לי את החלק במחיר הוגן למדיי,דיברנו הרבה על תקופתו באצל,היתי עם עוד חבר שלא חי כבר בארץ,היתה לו פורד אנגליה 66 והוא גם רכש מאלי חלקי חילוף,שיצאנו מהחנות זה היה לחזור חזרה לשנות ה2000,חושב שהיה לו כמעט כל חלק מרכבים שנסעו אי פעם בארץ,חלקן חדשים חלקן משומשים שנעצרו בשימוש שלהם בזמן עקב פרוק מתאונה ואו השבתה,אין עוד הרבה חנויות ואו עסקים שמשתתוים אליו יש להגיע אליהם לפניי שיסגרו,אלי אדם ריאליסטי מנקודת מבטו שלו,הקרקע שם לא ניתנה לו במתנה הוא שילם עליה כך לפחות הוא אמר לי בשכירות דיי גבוהה.

עופר בן צבי

פורסם

כמה טונות יש לו שם בערך ??

אני מוכן לשים סכום נכבד וגם מקום ענק לשמירת החלקים אולי נתאגד כמו שעשו פעם האנשים שקנו חלפים לווספה 400 עם אנשים מתקשים למצוא חלקים כאלה היום מה היה עוד כמה שנים ??

פורסם

Might be a really nice guy but at the end of the day where is all that stock that he thought was a treasure going to? its going into the recycling bin. It was his choice to price it up in such a way and to let it go for peanuts as he does now.

The guy was an undertaker in his attitude to his stock. its just that instead of having half a day out with him before being buried it had half a century.

Plenty of people of his kind are about. In Israel and beyond.

פורסם

אני חייב להגיב

נכון שאלי לא היה פרייר במילה עדינה

אבל אני שמתי לב מי שדיבר איתן כמו (בשכונה)

הוא מייד נפנף אותו. באחד הביקורים שלי שם נכנס איזה בחור והתחיל לשאול

בצורה של הישראלי אלי פשוט אמר לא (לך תלמד דרך ארץ)

אני באופן אישי תמיד שהגעתי לשם ביקשתי בצורה יפה להכנס למחסן מאחור

ותמיד דאגתי להחזיר את הדברים למקום

היו מקרים שחברים בקרו שם (גם אנשים מהמועדון) וגם כאלה שמגיעים למפגשים

שפשוט היו מוצאים דברים זורקים גרילים חדשים על הרצפה שוברים פנסים פשוט מחוסר

איכפתיות

נכון אלי לא יעלה לבדוק אחרינו בגלל גילו

אבל זה לא לענין ולא יפה .

ושוב מי שפנה אליו בצורה יפה תמיד קיבל יחס חם

ואפילו היה דואג לחניה במחיר מופחת בחניון הצמוד

ועובדה שבביקור האחרון שלי אצלו הגעתי לחפש כנף לקונטסה

הוא כיוון אותי בדיוק לאן שצריך

המחיר היה גבוה אבל לא יותר מכנף של פיאט פונטו רכב חדש שיש בכול חנות

הוא תמיד אמר אני מחזיק חלקים 50 שנה זריך לשלם על הזמן שהם כאן

לכול דבר יש מחיר והוא גם עזר להרבה אנשים בחלקים

וחבל שהסיפור שם נגמר אני נהנתי שם מכול ביקור

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

את אלי שטרית אני מכיר שנים רבות, ונהגתי לשבת אצלו שעות ארוכות ולשמוע את ספורי האצ"ל שהצתלבו היטה עם הסיפורים של סבא שלי על ימי האצ"ל והבריטים, וההערצה המשותפת של שניהם לבגין ז"ל.

אהבתי מאד את הגלריה הגדולה שלו שכללה עשרות לוחות מחוונים, שתמיד נהנתי לנחש מאיזה מכונית ירדו.

נכון, הוא לא היה אדם קל, אבל מצד שני זו הסחורה שלו, ומי שרוצה שישלם, ומי שלא - לא.

מניסיון, אם היו יודעים לנהל עימו משא ומתן בדרך ארץ, אפשר היה להגיע עימו לעמק השווה.

ומניסיון אישי שלי, הסתבר שלא מעטים אספנים בטוחים שכל העולם חייב לעזור להם, ובמחיר שהם רוצים, וכל זאת מיד ובדיעבד.

לצערי נתקלתי בלא מעט אנשים שמוכנים "להתלכלך" על 50 ש"ח שמיועדים לתרומה או כאלה שמשוכנעים שברגע שהם יגיעו חייבים לעזוב הכל ומיד למלא את בקשתם.

אף אחד לא חייב לאף אחד כלום, ותחביב אספנות הרכב יקר ודורש הרבה סבלנות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
את אלי שטרית אני מכיר שנים רבות, ונהגתי לשבת אצלו שעות ארוכות ולשמוע את ספורי האצ"ל שהצתלבו היטה עם הסיפורים של סבא שלי על ימי האצ"ל והבריטים, וההערצה המשותפת של שניהם לבגין ז"ל.

אהבתי מאד את הגלריה הגדולה שלו שכללה עשרות לוחות מחוונים, שתמיד נהנתי לנחש מאיזה מכונית ירדו.

נכון, הוא לא היה אדם קל, אבל מצד שני זו הסחורה שלו, ומי שרוצה שישלם, ומי שלא - לא.

מניסיון, אם היו יודעים לנהל עימו משא ומתן בדרך ארץ, אפשר היה להגיע עימו לעמק השווה.

ומניסיון אישי שלי, הסתבר שלא מעטים אספנים בטוחים שכל העולם חייב לעזור להם, ובמחיר שהם רוצים, וכל זאת מיד ובדיעבד.

לצערי נתקלתי בלא מעט אנשים שמוכנים "להתלכלך" על 50 ש"ח שמיועדים לתרומה או כאלה שמשוכנעים שברגע שהם יגיעו חייבים לעזוב הכל ומיד למלא את בקשתם.

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah: חן אני יותר ממסכים אתך ועם ariebz, אכן לא יזיק לחלק מחברנו יותר דרך ארץ.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

+1 למה שכתבת.

זה מזכיר לי ציטוט שלך שאני שומרת ואוהבת להסתכל עליו כל פעם מחדש:

" לפני כמה שנים עשינו ישיבת צוות, ובה הגענו למסקנה שמהחיים האלו לא נצא לא בחיים ולא עשירים גדולים, ולכן אני מעדיף חיוך של חבר טוב שיצא מרוצה, מעוד 50 או 100 ש"ח, שבאמת לא ממש ישנו לנו את החיים..."

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
+1 למה שכתבת.

זה מזכיר לי ציטוט שלך שאני שומרת ואוהבת להסתכל עליו כל פעם מחדש:

" לפני כמה שנים עשינו ישיבת צוות, ובה הגענו למסקנה שמהחיים האלו לא נצא לא בחיים ולא עשירים גדולים, ולכן אני מעדיף חיוך של חבר טוב שיצא מרוצה, מעוד 50 או 100 ש"ח, שבאמת לא ממש ישנו לנו את החיים..."

ל'

:mm_yeah: :mm_yeah: :beerchug:

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

• תוכן חדש...