Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי הזמנה לחלק מסויים לרכב בתאריך 10.2.13 היום אני נכנס לחשבון שלי ורואה שהמוצר לא יצא לדרך עדיין,יש לציין שהספק מתחייב לחמישה ימים למשלוח,יצרתי קשר עם שירות הלקוחות ותשובתם היתה,אנו מתחייבים למשלוח בתוך 40 ימי עסקים אך רק לאחר שהמוצר נקלט במחסנים שלנו,(ז"א קנית היום תקבל אותו ב 2014)

זאת הפעם האחרונה שאני מזמין דרכם

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

יכול להיות שהספק עדיין לא שלח את המוצר למחסן שלהם, כדאי שתבדוק מולו.

אני מזמין דרכם די הרבה משלוחים, בעיקר כשאין ברירה והחלק גדול מידי למשלוח עם USPS, כאשר שולחים בדואר ימי אז אין מה לעשות וזה לוקח המון זמן (בערך חודשיים) עד שמגיע, לעומת זאת יצא לי להזמין מהם גם בדואר אוויר, פחות מ-5 ימים והחלק היה אצלי ביד.

ממליץ שתדבר איתם טלפונית, יש להם שירות די טוב.

• תוכן חדש...