Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השתגעתי...קניתי אלפתא!!! צריך חלקים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אנצל את השרשור לשאלה, אני זוכר מנעוריי שהיו הרבה אפלתות עלה תלתן זהב, מה משמעות הדגם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אנצל את השרשור לשאלה, אני זוכר מנעוריי שהיו הרבה אפלתות עלה תלתן זהב, מה משמעות הדגם?

למיטב זכרוני הדגמים של 1982 מנוע 2000 עם הפנסים מרובעים התקבלו ברגשות מעורבים בעולם, יותר אהבו את הפנסים העגולים ולכן אלפא הוציאה את דגם ה"תלתן זהב" עם 4 פנסים עגולים שיוצר בין יוני 1982 ל-מאי 1983, דגם זה היה מפואר לזמנו, חלונות חשמל, ריפודים יפים, כיסאות קדמיים חשמליים, ג'נטים מגנזיום, מערכת הזרקת דלק ועוד כמה שכלולים.

אגב, לא זכורות לי מכוניות רבות כאלו בארץ...

alfetta qo.jpg

alfetta qo1.jpg

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

אתה צודק, הטעות היא שלי, אולי דגמי התלתן זהב שהיו יחסית נפוצים בארץ היו של הג'ולייטה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

קודם כל כן, זו פורשה...:-D

וחוץ מזה הרכב עם 126000 ק"מ...וזה פלוס ומינוס. הפלוס ברור, קווים מעולים, כמעט ללא חלודה, ומצב פנימי באמת טוב. אפילו המדבקות בתא המנוע עוד שרדו...המינוס הוא שבאוטו הזה לא עשו אף פעם כלום, אין גומייה או בוקסה או צינור שלא צריך להחליף...יש אחלה בסיס אבל צריך לעשות "הכל" אי אפשר להרוג טורקי ולנוח, צריך להרוג את כל הטורקים במכה...:roll:

פורסם

תמונות יפות, האוטו חיצונית נראה באמת במצב טוב.

כייף לראות את התעוררות החברים בשחזר ושימור של אלפות המדהימות האלה.

בהצלחה בשיפוץ וכמובן לא לשכוח לעדכן את הפורום בתמונות :wink:

שי ורד

פורסם

מכונית יפה, בהצלחה.

עלה תילתן זהוב היה קיים גם באלפות נוספות ומשמעותו פאר- רמת גימור גבוהה. עלה תילתן ירוק- ספורטיבי, בדגמים מסוימים התבטא בהספק. 33 למשל. היה גם שילוב.

פורסם

וואו! נראית שמורה ביותר.

אני פחות מתחבר לאלפות מרובעות אבל הדגם הזה בהחלט מדגדג לי בבלוטות הנכונות...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...