רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 615 צפיות
פרסמתי את הנ"ל בפורום רכב כללי. לעיונכם. http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3738103#post3738103
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 685 צפיות
ערב טוב חברים סוף השבוע הולך להיות גשום אי לכך הטיול לאילת 31.1.13 מתבטל הודעתי למלון על ביטול החדרים להשתמע איציק דר 0522618051
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם! הפקת טלויזיה (ערוץ 9) מחפשת רכב אספנות (סגנון קדילאק) עם גג פתוח ושתי שורות של מושבים ליום צילום אחד (לא בגשם ) באזור תל אביב ברכב צריך לנהוג מנחה. למעוניינים להתקשר: 0547876643 תודה!
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
תודה מכל הלב.
מאת zvika52- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בשמי ובשם משפחתי , אני רוצה להודות לכל המנחמים הן בפורום , הן בטלפון והן בביקור בביתינו בשעתינו הקשה. מחמם את הלב לחוש את החיבוק והתמיכה ממשפחת מועדון ה- 5 ומשאר חברי הפורום מקרוב ומרחוק. להשתמע ולהתראות רק בשמחות.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
ביטוח חובה
מאת guccii800- 4 תגובות
- 768 צפיות
בוקר טוב מחפש סוכנות ביטוח שמבטחת רכבי אספנות, האם חייבים ביטוח צד ג׳ ומה העלות שלו? ההצעה שאני קיבלתי היא נראית לי לא הגיונית בכלל. לא מוכנים לבטח חובה ללא צד ג׳ ועל צד ג׳ דורשים בסביבות ₪1100 תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת דניאל לוי, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
וגם התפיסה המוזרה הזאת שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
בשישי, 25.1.2013, במפגש השבועי, נציין את ט"ו בשבט במטעמי שבעת המינים שנשתבחה בהן ארצנו. כולם מוזמנים !!
הודעה אחרונה מאת dodge55, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום. כשהייתי ילד בן 14 הייתי שכן של הנהג של אברהם שפירא ז"ל. בזמנו היתה לו lincoln town car דגם continental בצבע כסף עם חצי גג סקאי שחור,קודן עם מספרים על גוף דלת הנהג,גלגלים מתכתיים של הימים ההם ולרכב היו זויות חדות כתער. אני לא זוכר אם היא הייתה שנת 84 או שנת 86 הפכתי את האינטרנט והדגם התואם הוא משהו בסביבות 1983/1984 . היה לה אודומטר רגיל ולא דיגיטלי שהראה עד 85 מייל,הכל היה קטיפתי עם דוגמאות של כפתורים בפנים,והיא היתה ארוכה יותר מדגם דומה לדעתי. כל פעם שהרכב היה נוסע אני כילד בן 14 נשימתי היתה נעצרת זה היה רכב מיוחדבמינו ועד היום אני נמשך לרכבים מרובעים יתר על המידה זו הסיבה שאני בעליה של וולבו 740 כבר 11 שנים מת על הצורות האלו פשוט... מישהו יודע …
הודעה אחרונה מאת oziel, -
יבוא מכסה מנוע
מאת Pin2o- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים, ניסיתי למצוא מידע ברשת אבל לצערי לא מצאתי כלום. אני מעוניין ליבא לעצמי מכסה מנוע מפיבר או מקארבון.. האם יעשו לי בעיות עם המכסה או שאני יכול להיות רגוע? תודה!
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
האם אפשר לייבא רכב מודל 82 ???
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
מפגש השרון
מאת ariebz- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 919 צפיות
אתמול הגיעה אדון רענן עם הרום כרמל שלו שלדעתי היא נראת יותר טוב מאיך שהרכב יצא מהמפעל ובתוספת האחותה הזקנה קפצה לביקור
הודעה אחרונה מאת irork, -
- 5 תגובות
- 809 צפיות
שלום לכולם השאלה שלי מי טפל בקפיצי עלים יש לי mgb והקפיצים שלי השטתחו האם משהוא יודע מי תקן או החליף תודה
הודעה אחרונה מאת ishc, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
זהו, זה נגמר...אין מריבות, אין מחלוקות, לא מבזבזים כוחות ומשאבים. העיר נקייה יותר הכוחות מתחברים, מתחילים לעבוד ומפסיקים להשמיץ...הבחירות מאחורינו! מסיבת טירוף של סוף שבוע, יין נדיר שמגיע מהצפון ע"י סמי, וצילום אישי מיוחד בתלת מימד לכל אורח (בתיאום מראש עם רמי מ'). נפגשים כולם, החל משעה 14:00 בטוביה רח' שושן 8 י-ם למסיבת אספנות מוטורית משגעת. ההזמנה אישית וניתנת להעברה! להתראות-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 0 תגובות
- 899 צפיות
היי שבת שלום, אני מעוניין לייבא רכב אספנות, אבל לפני כן היתי מעוניין לדעת, האם קיים מוסך/סדנה אשר מתמחים בחידוש שלדות רכב?
הודעה אחרונה מאת Lior_Katz, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חג טו בשבט שמח
הודעה אחרונה מאת drlaster, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
לכתבה: http://www.doogri.co.il/MainSite/ContentInfo.aspx?ContentID=1517
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן, אני אשמח אם מישהו יוכל רק לערוך את הכתובת ללינק כי זה ממש מעצבן לעלות תמוננה תמונה. אחלה שבוע חברים. דור. ___________________ facebook.com/media/set/?set=a.4220278140266.2145104.1084530680&type=1&l=6787211ad9 ___________________
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 21.5 אלף צפיות
שלום חברים, ראשית אציין שאין לי פרוטקציה במשטרה ולא במשרד הרישוי. ראיתי "גרוטאה" מעניינת למכירה שיש עליה רק מספר רישוי ( אין ניירת ורישיונות ). למרות שהנושא כנראה עלה בעבר.. יש דרך לאתר את שם הבעלים ע"פ המספר שע"ג לוחית הרישוי ? תודה
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
שיפוץ הקבריולט שלי 1 2 3
מאת hilik_golf-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 44 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום לכולם אני חבר חדש בפורום רק כמה ימים. אך נמצא בענף הרכב מעל 14 שנה. ברשותי גולף קבריולט שנת 1986 1800סמ"ק ידנית שבימים אלו אני משפץ אותה כללי באופן עצמאי לגמרי הייתי שמח לשתף אתכם בתמונות ובתהליך השיפוץ אך אשמח לדעת באיזה קטגוריה בפורום לפרסם. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
מצאתי בembay למכירה מגוון ידיות לרכבי פורד במחיר כולל של 4$ מי שזה רלוונטי לגביו בטוח ימצא ידית vintage ford door handles and window cranks these are the type handles used in the 70's 80's ford cars and trucks these two styles handles and two styles crank handles in good conditon to use http://www.ebay.com/itm/vintage-ford-door-handles-and-window-cranks-/111004709873?hash=item19d86573f1&item=111004709873&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr
הודעה אחרונה מאת ערן rob, -
- 8 תגובות
- 906 צפיות
בקלית איתות קדמית לנצי'יה תמה.[בצד הנוסע] שקופה ומעוקלת"עוטפת" את המרכב. כיצד ניתן לאתר או אולי לאלתר תחליף לטווח המיידי? יופי אינו הדגש כרגע. את ברוך אני מכיר. תודה.
הודעה אחרונה מאת [פנדוב, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בפורום דגמים של פרש עלתה הודעה לגבי מכירת דגמים. יש שם מספר דגמים ייחודיים ומעניינים, מאוסף של ותיק בתחום. בנו עושה "מכירת חיסול". נראה לי שלמתענינים יכול להיות מקור להרחבת האוסף. המחירים, לדעתי, סבירים למדי. הבהרה: אין לי כל קשר למוכר, לבד מהעובדה שניצלתי את ההזדמנות וקניתי מספר דגמים.
הודעה אחרונה מאת YHS, -
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
אז נתקעתי עם הרכב שלי בכביש 4 ולאחר שהבנתי שההצתה אלקטרונית הלכה לעולמה, לא הייה לי פלטינה וכבל (טיפשות) הזנתי את זברה שרותי רכב והסברתי שאני בעל ידע ויודע בודאות מה התקלה והרכב לא יזוז בלי פלטינה וכבל. אמרו לי שהם שולחים גרר (כל זה ב18:00 בערב) אחרי שעתיים וחצי הגיע מכונאי שראה כי אני לא סתם מדבר אלא זאת הבעיה ונתן פקודה למוקד להזמין גרר הוא אמר לי שיגררו את הרכב לירושלים (אליי הביתה) התקשרתי לחברה ואמרתי למה לא ישר שלחתם גרר הרי הסברתי שאין מצב לתקן! אמרו לי שמעל טווח של 60 ק"מ חייב בדיקת מכונאי לפני גרירה. כאשר הגרר הגיע בשעה 21:20 (כמעט שלוש וחצי שעות של המתנה בכביש גהה) לפתע אמרו לי שהרכב יגיע לאחסנה. כבר לא ידעתי מה לעשות ובלתי ברירה הרכב נגרר לאחסנה…
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
ניגררים מרכבים
מאת XOFIRX- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קבלו קישור לתמונות של רכבים שבנו מהם ניגררים, http://retrorides.proboards.com/index.cgi?board=general&action=print&thread=72068 בעבר דובר על זה בפורום ומאז אף אחד עוד לא בנה כזה.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לא מזמן הרכבתי והשלמתי את החלום שלי מה אתם אומרים חסר משהו? או זאת המשפחה האידיאלית? אשמח לתגובות...
הודעה אחרונה מאת idan&HGT, -
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
חברי מועדון אלפא רומיאו ישראל בחרו לבצע יום הדרכת נהיגה מספר 1 לשנת 2013 בכוכב יאיר ביום הבחירות!! יום ססגוני ומגוון, מלא באדרנלין וריח של דלק שרוף, והכל במזג אוויר לפי הזמנה כמות משתתפים מכובדת וצופים רבים שניצלו את יום הבחירות והגיעו למסלול בכוכב יאיר וזכו להנות מתצוגת נהיגה מרהיבה של רכבי אספנות וקלאסיות על המסלול פה בישראל. את אלבום התמונות המלא ניתן לראות בפייסבוק המועדון הפתוח לכולם בקישור הבא: מספר תמונות מהיום הנפלא הזה:
הודעה אחרונה מאת IAROC, -
- 2 תגובות
- 755 צפיות
שלום לכולם. נא ראו תמונות מאירוע מקומי. תהנו. המשיכו לשרשור שני לעוד תמונות.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 3 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם. רכשתי שברולט בל אייר 1956 לשיפוץ. אם מישהו מקיר מוסך שמבין ברכב בבקשה לשלוח לי אימייל אם הפרטים. [email protected].
הודעה אחרונה מאת danielgr, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הצצה נדירה ואחרונה: המוסך של חיקה ברנשטיין רגע לפני שהמוסך המאובק, החשוך והעמוס ביצירות מוטוריות מבריקות של חיקה ייהרס, קפצנו לביקור נדיר במזכרת בתיה http://cars.walla.co.il/?w=/4713/2601160
הודעה אחרונה מאת ניר_1985, -
שלום חברים, הבנתי שיש מדבקות כאלו שאפשר להדביק על הצמיג אך הן הורסות ואוכלות את הצמיג.. יש מדבקות באיכות טובה שלא אוכלות את הצמיג? ברגע שהדבקתי אני יכול להסיר את המדבקות בכל רגע נתון? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת דורון סגל,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 317 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elibaba
- Night Driver
- zvigolden
- avargel
- בן מיכאל
- santiago
- סולל הדרך
- Michaelgir
- איתי200
- Alberrto
- MiniMiz3r
- משה321