Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחה אמריקאית קלאסית ומאושרת,,,,,:mm_smile:

2 מוסטנגים בבית (4).jpg

2 מוסטנגים בבית (11).jpg

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

לדעתי חסרה פה אלפא :-D

אבל כל אחד וטעמו שלו

יפהפיות

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

להיפך! הג'אנט מהמם.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
יפה מאוד תתחדש

אבל הכל תלוי במנועים שיושבים שם

אם האלקמינו בלי BB והמוס בלי V8 צנוע נחמד

הייתי אומר שאתה קצת רחוק מהאידיאל ויש לאן לשאוף

התמונה השניה ממש יפה

חבל שהאל קמינו לא הייתה יותר ברוורס והיו רואים את כל החזית .

דודי. הכל לא תלוי במנועים ולכל אחד יש את האידיאל שלו שמורכב מעוד כמה דברים חוץ מכח המנוע.

אז אני מכבד את האידיאל שלך ומאחל לך הצלחה עם מוס 600 כ"ס אבל באותה מידה הייתי מצפה ממך לכבד את האידיאל של פותח השירשור.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
רק אני חושב שהגנט שיש על האלקמינו מוגזם ופשוט הורס את האוטו ? :roll:

כל אחד והטעם האישי שלו.

מה שיפה בעינו אולי לאיפה בעיניך.

בסופו של דבר הוא זה שנוהג ברכב וקובע איך הוא יראה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
דודי. הכל לא תלוי במנועים ולכל אחד יש את האידיאל שלו שמורכב מעוד כמה דברים חוץ מכח המנוע.

אז אני מכבד את האידיאל שלך ומאחל לך הצלחה עם מוס 600 כ"ס אבל באותה מידה הייתי מצפה ממך לכבד את האידיאל של פותח השירשור.

תודה לך :-P

פורסם
הכי חשוב -הגשמת חלומות תיתברך בילדים וגם מכוניות

חחחחח עוד מעט טס לאמריקה לחפש גם אמרקאית שתעשה לי ילדים אמרקאיים חחחח.....

• תוכן חדש...