רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 5 אלף צפיות
רכב מאוד נדיר אחד מתוך 17 שיוצרו בעולם לפי מה שאמרו ב NBC הרכב ימכר במכרז בסכום של $4.3 מיליון + - http://www.youtube.com/watch?v=KD6AHRF0t-o&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת CUCV M1009, -
-
שלום ה bx שלי סרבנית ממש. לדיאגנוסטיקנים שביניכם : לפני כשבועיים היה מניע בקלות, אבל מזייף בזמן שהמנוע קר וכשמתחמם עבד חלק. לפני כשבוע לא מניע כלל. אפילו אין התחלה של הנעה. סטרטר יש. הצתה בפלגים יש. דלק יש. קרבורטור וובר נראה תקין. פתיחת מצערת מזרימה דלק. קראתי וחקרתי ולא מוצא סיבה. רעיונות ? על כל פנים מבקש המלצה למכונאי שירותי דרך באזור תל אביב (שבא הביתה) היות ולא מעוניין לגרור בשלב זה. יתכן והבעיה פשוטה לפיתרון.
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברה מצאתי בחול רכב לחלקים השאלה שלי היא האם אפשר להביא ארצה רכב לחלקים,זאת אומרת רכב שעדיין בתצורת רכב רק שלא יוכל לנסוע בכבישי ארצנו ?
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שישים ??????????? (במבטא צרפתי כמובן...) עובדת בנתב"ג ואפילו מפעילה מע' הידראולית כבדה.
הודעה אחרונה מאת gabyglazer, -
יבוא מודל t 1 2
מאת turaua-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מתוך סקרנות, רציתי לדעת אם תהליך הייבוא אפשרי, תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
מישהו מזהה הדגם המלא ?
הודעה אחרונה מאת bender, -
שלום , אחי הגדול קנה ג'פ"ס(אם הבנתי נכון מחיפושים באינטרנט , ג'פ"ס M151) ואין לו רישיונות לרכב פרטי. איך אפשר לסדר לו רישיונות לנסיעה חוקית בכביש/שטח?
הודעה אחרונה מאת YHS, -
בעקבות השרשור שכתבתי לא מזמן על יבוא רכב אספנות http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=441958 חברה תגידו מברוק !!! אני מביא כלה מאמריקה , אני קודם כל הולך לשים שן חדש מה אתם אומרים על הקנייה שלי ? ואני אשמח לדעת איזה מצב הרכב לדעתכם במחירון קראוס, אני מודה מודה מודה לכם הרכב הוא mga מודל 1961 1600 סמ"ק הרכב לא נוסע , שכב שנים באסם מקווה שהכל ילך חלק אני בשרשור הזה ילווה את כל תהליך היבוא ומקווה שתעזרו לי , מנהל הפורום אני אשמח אם תצרף את השרשור הקודם לפה
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
מועדון החמש מזמין להשקה כפולה במפגש המועדון בגעש: קדילק פליטווד מהשנים 47 ו-56 ב-4.1 1 2 3 4 5
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 63 תגובות
- 8 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקה כפולה בגעש: קדילק פליטווד S60 משנת 1947 קדילק פליטווד 1956 (התמונות להמחשה) הרכבים שופצו ע"י חברי מועדון החמש : מיקי דגן ועמי לפידות האירוע יתקיים במפגש מועדון החמש בגעש, סמוך לקפה 'אספרסו', במגרש הכורכר- 50 מ' דרומית לתחנת הדלק 'דור אלון', ביום ו', 04.01.13, בשעה 16:15. אם ירד גשם האירוע ידחה ליום שישי 18.01.13. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל וסקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת קדילק מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל: אבי שריי…
הודעה אחרונה מאת Ofir9, -
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כאמור בכותרת, היום היה מפגש של מועדון אלפא קלאסיק, מועדון סובארו ומועדון החיפושיות. כולם נפגשו בכיתן שבין צומת הפיל לרמת החייל, והחלטתי לבקר שם במקום בגעש בהשקה... האמת שהיה נחמד, אם כי קצת צפוף ורועש ממוזיקה של ילדים עם מערכות סטריאו על גלגלים (למה תמיד צריכים להשמיע מוזיקה חרבנה נבצר מבינתי, אבל שיהיה). בכל זאת צילמתי כמה וכמה תמונות, שאת כולן תוכלו לראות פה בגלריה בפליקר. כאן בפורום קבלו רק טעימה:
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 940 צפיות
מישהו יודע למסור פרטים+טכניים, על הדגם הזה: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=257074&CarSpecialID=4&Code=271c2a2f221d08f4a79228acd57c7f70
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם אני חדש חדש פה אבל יש ניסיון בתחום הרכב .לא ברכבי אספנות רכשתי מרצדס 280CE מודל 1978 ויש לי כמה שאלות מהיכן משיגים חלקי פנים (חוץ מאיביי) ולרכב יש 6 מספרים האם כדי להפוך אותו לרכב אספנות (מה ההבדלים) ועוד טיפים למי שיש אשמח לשמוע וגם לחברים שיש לכם רכב כמו שלי תודה מראש לכולם ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת gabi-b, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 55 תגובות
- 12.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת סיטרואן טרקסיון אוונט משנת 1953 (התמונה להמחשה) האירוע בחסות קבוצת לובינסקי – יבואנית פיג'ו וסיטרואן CITROEN TRACION AVANT 1953 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש – יעקב שינה וע"י אחיו חיים שינה ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', הארוע נדחה ויתקיים ב-28.12. בשעה 16:15. . נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. חברי מועדון הדה שבו הישראלי מוזמנים להשתתף באירוע ובתצוגה! בעלי רכבים מתוצרת סיטרואן מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מ…
-
לא, זה לא בדיחה... ראיתי את הרכב הזה בארץ. האם מישהו יודע לתת פרטים?
הודעה אחרונה מאת nfoffman, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך עזרה במציאת חלקים לקניה בחול גג סקאי וגומיות לדלתות לשתי דלתות אשמח לקבל כתובות של חנויות תודה מישל בהמשך תמונות של כל השיפוץ
הודעה אחרונה מאת amirski, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רב, לבקשת חברי מפגש מועדון החמש בירושלים המפגש ביום שישי 04.01.13 יתקיים בפאב הטוביה רח' שושן 8 י"ם, בשעה 14:00. החברים יצטרפו לחגיגת יום הולדת הנערכת במקום. כולם מוזמנים.. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת zvika52, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 378 תגובות
- 86.9 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כ-6 שנים זרעתי ברחבי הרשת תחינות בחיפושי אחר דוקאטי 900 מתחילת שנות השמונים, כגון זו ... לאחר שנים מספר, בשנת 2008 בהן רדפתי, שידלתי, התחננתי והצקתי לבעליו של הדוקאטי המדובר, רכשתי אותו בשמחה רבה, להלן... ו... לאחר שרכשתי את ההונדה לפני חודש וחצי והחלטתי שאני משפץ אותו בתור "אימון" לדבר האמיתי (ההונדה הינו האופנוע הראשון שאני משפץ) ולאור העובדה ששיפוץ ההונדה קצת מתעכב בשל חלקים בדרך לארץ הקודש, הגיע הזמן לפתוח בפרוייקט חדש - שיפוץ הדוקאטי 900. לשמחתי קיבלתי את האופנוע עם ארגזים מלאים בחלקים, מצילינדרים וחלקי מנוע ועד קאליפרים וחלקי קוסמטיקה רבים. הקצב יהיה קצת שונה עם הדוקאטי שכן בהתחלה הוא יקבל רק את עודף הזמן משיפוץ הה…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 20.3 אלף צפיות
הזמנתי וקיבלתי את אותו המחירון המיתולוגי שהמכס משתמש בו כדי להעריך את שווי רכבי אספנות המיובאים לארץ ביבוא אישי. המחירון, שהמכס מכנה אותו בשם החיבה "קראוס" הוא בעצם ספר בהוצאת Krause Publications שגרסה חדשה שלו יוצאת מדי שנה. הגרסה הנוכחית נקראת 2005 Standard Guide to Cars & Prices מאת Ron Kowalke. ניתן לרכוש אותו באמאזון בכתובת http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/0873498739/ סה"כ מחיר כולל משלוח לישראל הוא 23.57$. עריכה - קיימת גירסה עדכנית לשנת 2007, בקישור הבא: http://www.amazon.com/Collector-Price-Guide-Standard-Prices/dp/089689357X/ref=sr_1_1/104-7695344-3256747?ie=UTF8&s=books&qid=1176632510&sr=1-1 כל רכב אספנות משויך לאח…
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
בימים האחרונים התחלתי בשיפוץ חדש, הפעם ביחד עם הבן שלי. השיפוץ הוא של Tamiya Thunder Shot שנת 88 יד ראשונה, אמנם לא אספנות אבל מתקרב. הוזמנו חלקים חדשים על מנת להחליף את הישנים שנשברו עם השנים. בין החלקים דיפרנציאל קידמי, תושבת לפגוש ובטריה. את נושא הבודי, כרגע עדיין משאיר בצד, קודם כל אני רוצה לראות אם אנחנו מצליחים להסיע את הרכב אחרי כל כך הרבה שנים ששכב באכסון. עדכונים ותמונות בקרוב...
הודעה אחרונה מאת mustang, -
- 6 תגובות
- 883 צפיות
מישו יודע מה רשום לחיפושית באגי ברישיונות?!? ועם אפשר לקחת חיפושית רגילה ולשנות לה את הרישיונות כמו של הבאגי??
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חובה לראות את האצבעוני הזה
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 4 תגובות
- 924 צפיות
ביום שישי 4/1/13 נחגוג כל האספנים יום הולדת לענת אישתי בטוביה. יהיו רכבים/אופנועים וידידים מקרוב ומרחוק. כולם מוזמנים לשישי כייף ומפגש ענק בי-ם. פאב הטוביה רח' שושן 8 י-ם בשעה 14:00 הזמנה זו אישית, ומכוונת לכולם - רן
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום ! אמנם פתחתי שרשור בנושא הדיטיילינג שערכתי לאהבתי בפורום אסתטיקה הצעיר והחדש שנפתח לאחרונה, כמו כן גם באתר הבית שלנו - בסובארוהוליק, אך אין זה משנה כי ודאי שגם לכאן עולם האספנות זה מאוד קשור. אז טיזר קטן לפני כל הסיפורים, ההסברים והמטרות קצת תמונות : לפרויקט השטיפה שערך 5 שעות נמרצות כולל כל התמונות ניתן לראות כאן , תהנו !
הודעה אחרונה מאת סולל הדרך, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כתבה על מוזיאון האופניים ועל ידידנו אלון וולף. מצורף קישור לכתבה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4326816,00.htm
הודעה אחרונה מאת ICM IS, -
- 2 תגובות
- 933 צפיות
האם יש המלצות? מדובר ברכב ישן בדפורד שנת 77 ואני מחפש צבעי טוב אך לא יקר להחריד. הרכב בשלבי שיקום מתקדמים ואני רוצה להתחיל לחפש מקום טוב לפחחות וצבע. תודה. תומר.
שהגיענו לזמן הזה 1 2
מאת elibaba-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
חמישה תווים
-
לנציה fulvia כדאי? 1 2
מאת ido541- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי רכב כזה דורש קצת שיפוץ בפחחות הבן אדם דורש עליו 20 אלף מה אתם אומרים כדאי?
הודעה אחרונה מאת ido541, -
- 0 תגובות
- 623 צפיות
http://www.fullgaz.co.il/home/p/28415/
הודעה אחרונה מאת frik, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 10.4 אלף צפיות
שאלה שמצריכה יותר מתשובה פשוטה וצינית. החשד שלי שבשעה שהמפלץ ישן יש באיזה מקום צרכן זרם חסר אחריות שטורח להשתמש במצבר סתם כך בשביל הכייף. איך לעזאזל ניתן לאתר מקור זליגת חשמל? הראשון שיצליח לצבוע את החשמל בסגול ככה שניראה איך הוא עובד באמת יהיה מיליונר, בבקשה שחררתי לכם רעיון לסטארטאפ בחינם - רן
הודעה אחרונה מאת hermes, -
כיוון שסטומים 1 2
מאת guccii800- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חיפשתי ולא מצאתי שום manual או כל מידע אחר לגבי מרווחי השסטומים, האם אפשר לכוון אותם לפי שמיעה? אשמח לדעת אם מישהו יודע מה צריך להיות המרווח או להפנות אותי לקובץ manual אם קיים אחד כזה. הרכב הוא שברולט מליבו 65 מנוע 3180 סמ״ק (194) 6 צילנדר טורי. תודה לכל מי שיוכל לעזור. ניר
הודעה אחרונה מאת דרור,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 300 אורחים (הצג רשימה מלאה)